mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
albümü oluşturuyorsdun demin profiline baktım da ..sen sadece albüm ayarlarını düzenlememişsin ondan görünmüyor...kullanıcı panelinden profil gizliliğini gir ..orada albümü kimin göreceğini ayarlıyrsun ...

iyiym zuzum sen nasılsn ne var ne yok baakalmmkaydirigubbakcemile2

zuzu hoşgeldin ..hoşgeldin efuli zilloşu ..zuzu ne yaptın doktor işin ne oldu

ne olsun canım ya koşturmaca valla yeni geldim sayılır işe günlerdir hastaneye gidip duruyorum troidim var başıma bela oldu bu akşam 5 gün boyunca akşamları hastanede kalıcam takipte tutucaklarmış beni
sen nasılsın canım

hoşbuldum robot aman ne olsun ultrasona girdim kötü ya bütün vücudum alt üst olmuş troidden 5 gün boyunca damardan ilaç vericekler akşamları hastanede kalıcam takipte tutucaklarmış beni

neden takipte tutacaklarmış ...tam olarak ne dedi doktor ...takipten sonra süreç nasıl işleyecek

hay ALLAH takipten sonra ne olacak peki ..vucudunu tiroit sarmış da ne demek akannehir

yani bütün vücudumun ayarları troidden dolayı bozulmuş bütün hastalığım troidden kaynaklanıyormuş ağız yoluyla ilaç yeterli görmedikleri için damardan ilaç vericeklermiş....b12 eksikliği ve demir eksikliği var troid bu vitaminleri almammı etkiliyormuş engelleiyormuş yani o yüzden 5 gün boyunca akşamları hastanede oda ayırttırdım orda olucam ilaç verilene kadar hem damar yolundan hemde kalçadan sonra bir buçuk ay sonra kontrole gidicem ömür boyuda ilaç kullanıcam ....hipotroidmiş

hımmm çok geçmiş olsun yaaa..ozaman tiroidin az salgılanıyor demekki çok değil ...ailende varmı bu hastalığı olanlar ..genetik diye biliyorum

evet canım ailede var anne tarafında......hipotroite doğru gidiyormuş az çalışıyormuş ama normalde kilo akmam gerekirlken benim bünye kilo veriyormuş antikayım ben yaaa offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…