mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnmm çok geçsn olsnn yeni duydumm dahaa inş kavuşurusn sağlığına en kısa zamanda çok önemli bşy değildr inş..

hımmm ...dikkatli ol ozaman tedaviyi aksatma ..hamilelikte de sıkıntı oluyor..bebeğe de zararrı olabiliyormuş ..bebek olana kadar tedavini aksatmadan devam ettir de iiileş ..

kızlar saolun yaaa valla bu sefer bırakmıcam tedavimi olucak çocuğum için ya tipimi bi görseniz sapsarı tipim ya ölü gibiyim çok halsizim

belli zaten yüzünden rengin gitmiş ...kan değerlerin de etkiliyordur tabi ...sakın bırakma ..bizim burda da var aynı hastalıtkan bi arkadaş ta ona hamileliği yasaklamışlardı riskli diye ...sen de o seviyeye gelmeden aksatmadan tedaviyi sürdür ...

bişy yok robotum ya 1 hafta snra ısparatya gidicm işte sınavlar başlıyo

off ya hamilelik konusu olduğunda morelşm bozuluyo ya benimde olmassa

günaydın zuzu ...başka topiclerde yazdında buraya uğramadın öylemi ..ben de saat 3gibi çıkacağım bulursun artık beni :umursamaz: olur bebeğin inş. olur merak etme ..sen tedbirini al da gerisi ALLAH ın takdiri zaten ...

ben girdiğimde sen daha yoktun çok bekledim seni ama onlıne değildin çok durmadım çıktım zaten sen benimi takip ettin.... girseydin senlede konuşurdum birazdan hastaneye gidicem görüşürüz...robot her tarafımı delik deşik ettiler damarın inceymiş çok bulamadılar damarı bi türlü elimden girdiler olmadı hemşireler 15 dk uğraştılar dedim artık elimden denemeyein canım yandı tekrar kolumdan taktılar ama kelebeği çıkarmadım çünkü hergün serum takılacağı için hemşirleerde dedi çıkarma yoksa çok acır zaten damarın ince dediler offff sıkılıyorum saatlerce hastanaede yaaaaa şimdi hazırlandım gidiyorum....bu arada benim yerim değişti elemanların oradada bir masam oldu orda laptopum var ama giremiyorum fırsat bulupta deli oldum ya ama bir çözüm bulmam lazım:))

Son düzenleme:
günaydın zuzu ..e bu hastahane işleri böyle ..ben de hiç sevmem hastahane olayını ama babamdan dolayı senelerce oraların tozunu yuttum ..başa gelince çekeceksin yapacak bir şey yok ..herşey sağlık için...sağlığın yerinde olsun da gerisini boşver ...inş. tedavinin sonunda rahatlarsın sıkıntıların düzelir..ben de regl oldum ..dolayısıyla teyze olamaycaksın şu an için :)) dikkat et kendine ..tekrar geçmiş olsun

tşk ederim bende sevmiyorum hastaneleri zaten baygınlık geldi günlerdir sabah bir kalktım bütün vucüdum dökmüş yani kabarmış her tarafım anlamadım gitti bir kaşınıyorum anlatamam kabus gibi hafta geçiriyorum yaaa

geçmiş olsun tekrar düzelir inş... ben de bi ara allerjiden dolayı o kaşınma işiyle başım dertte idi ..çok şükür geçti ..hassasız ikimiz de :)) çürüğüz çürük ..herifler bizi almış iiki yoksa evde kalırdık hee :)))

günaydın robot valla hiç sorma damar bulamadılar yine dün ince diye elimden giriş yaptılar ağrısınndan sabaha kadar uyumadım perişan oldum yaaa resmen eridim bittim bu neydi benim başıma gelen yaaaa

daha 5-6 günü var bakalım şimdi kızlar vücuduma baktı bune diyolar olmassa öğleden sonra dr gidicem bakalım ay bıktım yaaa

hay ALLAH DıKKATLı OL BARı yemene içmene dikkat et de iice güçten düşme ...kaç sat bekliyorsun orda peki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…