mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ilacı ağır vermek zorundaymışlar 2-3 saat bekliyoruz canım ya

hastahanede yanında kimse oluyormu tek başına mı gidiyorsun peki ..biriyle gitseydin canın sıkılır hergün 2-3 saat

kız delimisin bütün aile hastanede oluyoruz:)))))))))))) bırakırlarmı beni tek başıma mahalle geliyo her akşam:)))))))

ii bari gelsinler tabi ...yaa herkesin işi gücü olabilir annen bababn yaşlı olabilir dünyanın bin türlü hali var o açıdan söyledim.ben eskiden beri her işimi kendim hallettiğim için ve 5 sene yalnız yaşadığım ailem başka şehirde olduğu için alışkınım da ondan sordum :))

sen benim annemle babamı görsen yaşlı değiller :))))))))))))))))))))yok canım beni hiç yalnız bırakmazlar:) allaha şükür

baya kiloa vermişsin kız maşallah çok iyi olmuş böyle ama bu kararda kal mutlaka daha verme

verdim tabi tam 8 kilo biraz daha veresim var ...verdikçe veresim geliyor :)) yaa zaten artık korunmayı bırakacağım inş... kilomu sabitlersem süper olur diyorum ...

yok daha verme bence böyle iyi bana kalırsa daha verirsen benim gibi hortlaga dönersin bence bu arada araba güzel hayırlısı olsun

hangi araba güzel linktekilermi bizimkimi ..bizimki güzel zaten de :) değiştirmemiz lazım ..ileride çocuk olunca küçük gelebilir bir de ileride ev alırsak daha arabayı değiştiremeyiz önce onu değiştirelim geniş uzun süre kullanılacak bir araba alalım diyoruz..

sen ilk önce bi çocuk yapta ondan sonra arabayı düşün:)))))))))) hala aklın fikrin paraşütte:))))))))))

ha ha haaaaaaaa:)))))) üste çıkmaya çalışma

bekle bekle sen :))) beni beklemene gerek yok yaşça benden büyüksün çoktan evlenip çocuğun olması lazımdı ..

saol ya çok morel verdin bana:)))))))) hele şu sıralar çok ihtiyacım varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…