mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir an önce evlen de çocuk yap diye gaz veriyorum işte sana daha ne istiyorsun ulennn

ben yemeğe çıkıyorum ...odamız çok soğuk yaaa bildiğin gibi değil ..şu yaz ayında elektirkli ocak alacağız donuyoruz..çıkıp da dışarıda biraz ısınayım yemek de yiyeyim ..gelince görüşürüz ..

ver sen gazı iyi oluyo valla cidden bak:) bu arada benim mekan değişti elemanların ortasındayım :)

evlen hemen çocuk yap bütün sıkıntın stresin bir anda yokolur onu kucağına alınca ..insanoğlu hiçbir zaman değişmek istemz ama bazen hayatta bazı değişikliklere karşı direnmemek akışına bırakmak gerekir...ben de eskiden kesinlikle evliliğe karşı idim hele çocu kkabustu benim için...ama nasıl olduysa akıllanmam gerekiyormuki evlendim ...evlendikten sonra kendimi evliliğin akışına öyle bir bıraktımki iiki evlenmişim diyorum ...çocuk fikri de kabus gibiydi ama artık çok istiyorum ..çünkü hayatta bazı konularda diretmemek gerektiğini bazı şeyleri akışına bırakmk gerektiğini anladım ..ne zaman ki akışına bıraktım bebek yapma isteğim doğdu ...

ya evlilik korkum olduğundan değilde ne bilim kendi yaşantıma alışmışım başka bi yaşam garip geliyo bana ne bilim yaa

işte ben de senin gibiydim ..alıştığım hayatın dışına çıkmak istemiyordum ama evliliğin de ayrı bir güzelliği var ona da alışıyorsun ..öyleki inş..mutlu olursan keşke daha önce evlenseydim diyorsun ..yeniliklere açık olmak lazım bilgi çağındayız :)))

ne bilim ya ben pek hayatımda yenili,ğe açık bir insan değilim alıştığım hayatla mutluyum ama bakalım ilerde neler olucak hep birlikte görücez:))))))))

anlaşıldı nerde sürttüğün :)) dmek başka topiclerde de işin var öylemi..

eee şeyyyyy ıııııı üüüüüüü:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…