mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee ne alaka ben sana ne zaman mı çıkıcan dedim senin çıkış saatini biliyom ben:)))))))))))

BAKYA UKELAYA..iidemeden çıkayım o zaman da başla yine iiakşamlar bile demedin demeye :)) ne istediğini bir anlasam :))

ulen birazdan çıkıyorum demen garibime gitti:)))))))))) şekibe iii akşamlar hele bi deme valla beyninin içine ederim:))))))))))))))))))))))

beynime deceksin hem de içine :mymeka: hem de sen :roflol: hadi gel de et bakalım neler oluyor :roflol:

ederim tamam:)))))))))))))))))))))))))))) sus ulen sen bana iii akşamlşar demeden çıkmazsın

ne var ne yok haftasonu girdim nete yoktun ..bugün de geç geldin ...düğün nasıldı ..melihle durumlar nasıl ..anlat çabuk gelişmeleri :))

hafta sonu girmedim nete c.tesi bütün gün kuafördeydik akşam düğün oldu pazar günüde gelinin evine gittik almanyadan eltimler falan geldi onlarla mangal yaptık pazar günü kulaklarını çınlattım başıma neler geldi ama birazdan anlatıcam :) acayip yorgunum bu arada sersem gibiyim dün gece 11:30 indi uçağım gece 12:30 evdeydim yatmam falan 2:00 buldu ayaklarım felaket ağrıyo bugün nasıl geçicek bilemiyorum gözümü açamıyorum

he valla offfff çok yorucuydu c.tesi sabah 7 de kalktım hazırlandım falan 9:00 gibi evden çıktım havaalanına gittim 10:30 kalkması gerekirken uçağımın 11:15 kalktı uçağım neyse 12:15 falandı indim benimki de aradı geliyorum ben bekle dedi halbuki bir gün önceden dedim gelmene gerek yok ben gelirim senin telaşın var dedim ama dinlemedi neyse geldi aldı beni arabayla amanın bir sıcak bayılacaktım ayağımdada 2 metre topuklar:) neyse kuaföre gittik hatunlar orda dışarda oturuyolar aman içerisi dolu dışarısı dolu dedim boku yedik nasıl sıra gelicek izmirin ünlü bir kuaföründen randevu almışlar neyse sonra görümcem dedi termin aldık ama yok yani gelmicek sıra gidelim dedi sinirlendi neyse kalktık ordan bindik arabalara başka kuaföre gittik beklemeye koyulduk ben zaten kuaför olaylarını sevmem bütün güb kuaförde durmak gerçekten bir işkenceydi neyse eltimde vardı kuaföre dedi benim için fundanın saçı öne alınsın fotocuya oda gelicek dedi neyse bekle bekle herkesi alıyolar beni bekletiyolar bende bişey demiyorum sivrilmek istemedim o kadar büyükler var akrabalar var sonra bende dedim bi kere derken saat oldu altı beni o zaman aldılar tabi gelin arabası geldi onlar gitti tabi ben farkında değilim sinir yaptım neyse çıt çıt saç taktılar ama resmen saçımla aynı renk herkes şaşırdı aynı saçınla bire bir dedi herkes neyse saçımı yaptılar önler dışa doğru yaptırdım çıt çıtlara fön çektirdim anam baktım pırasa gibi oldu iyice sinir yaptım beğenmedim sonra karı dedi maşa yapalı iyi yap dedim neyse maşa yaptılar iyi oldu herkes beğendi bende beğendim saçlarımı açık yaptırdım zaten çok saç baş yaptırmayı sevmiyorum neyse o sırada melih geldi tabi ben surat düşük dedi ne oldu baksana dedim saat kaç olmuş ben hala kuaördeyim fotocuya yetişemdik falan dedim saçlarıma sinir yaptım dedim melihte aşkım gel seni başka kuaföre götüreyim dedi bende yok şu an beğendim dedim neyse ordan çıktık direk eve geçtik kaynanamı gördüm kadın koşturmaktan perişan olmuş valla neyse biraz oturduk gelin geldi sonra çıktık gittik salona ya düğünde doğru düzgün ne kaynanamla ne kayınbabamla ne eltimle abimle foto çekilemedik o telaştan sadece ertesi günü görümcenin evinde çekildik ay dur düşüneyim daha var anlatacak sen bi bunu okuda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…