mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azgın gelin oğlanın yakasını bırakmıyor demedilermi :roflol:

kızım azan melih ikide birde şap şap öpüyo beni yaaa:)))))))))) bide düğünden sonra eve geldik tabi akrabalarda falan yemek yeniliyo o kızda geldi:))))))))))))))) ay biz nereyw o oraya melih babaya bişey anlatıyo o hemen melihe bişiy soruyo melihte doğru düzgün cvp vermiyo sonra benden çakmak istedi gel balkonda sigara içelim dedi tamam dedim sonra oturduk balkonda sohbet ettik keşke burda olsan gezerdik falan dedi :))))))) neyse içerken melih geldi aşkım ne yapıyomuş beni diyip şap şup öpüyo ezgiye inat:))))))))))))))) ezgide aman bir otrmuş yırtmaçtan kukusu görünücek neyse araba geldi akrabalar posta posta gidiyolar annesi falan gitti kızın diyo annesine siz gidin ben sonra gelirim dedi:))))))))
sonra ben kaynanamın yanına gittim balkonda babayla oturuyolardı melih diyo ya bu kız hala niye gitmiyo ya gitsin evine diye söylendi ben susturdum dedim ayıp öle deme duyucak falan.....neyseki sonra kalktı ama beni bir öpüşü varrrr melihin bir sarılışı var baka kalıyo hele dans ederken ben bir uyuzluk yaptım ama tatlı tatlı sarıldım göz göz baktık birbirimizre şarkı söyledik sonra bizi özel piste çıkardılar çatladı bide roman çaldılar bu kalktı oynuyo daha doğrusu oynadığını sanıyo sonra melih bilir beni romanı güzle oynadığım direk kalktım piste doğru gidiş yaptım dedim açılın çember yaptlar ben başladım roman oynamaya millet diz çöktüler yani o şekilde çember yaptılar ezgi baka kaldı dedim gel yanıma yok sen oyna falan dedi ben dinlemedim ben bilerek yaptım sonra çektim elinden getirdim ortaya ben oynuyom o alkış çaldı sadece yani g......t oldu:)))))))))

ulen ben buraya senin aday göstermişdim ki daha önce ama yazdığımı bulamıyom

daha var bitmedi ben uçağı kaöırdı bilet yandı:))))))))))))))))

ya sorma benim aşık sevgilim 2-3 gün önce biletleri aldı hemen bana tl f açtı sistem msj geldimi diye ist izmire gidiş msj geldi izmirde ist döniş msj gelmedi benle konuşurken ev tlf müşt hizmetlerini aradı ya msj gelmedi falan demişler tamam önemli değil bizde kayıtlı falan melihte özellikle teyit ettirdi 18:10 geçe diye tl kapattı dediö aşkım 18:10 aldım iyi dedim neyse dün ablasında çay falan içtik sonra vedalaştım abisi eltim ben melih yola koyulduk neyse havaaalnına geldik dedim abiye siz inmeyin arabayı çekerler orda vedalaştık melihle bizi girdik içeri görevliye gittik nüfus cüzdanımı uzattık karı bana demezmi sizin uçağınız bir saat önce uçtu anam ben oracıkta yığılacaktım gözüm karardı ben napıcam şimdi diye papağan gibi konuşup durdum sinirlerim bozuldu biz orda melihle karının önünde yok şu saatte alındı yok sana ben beş dedim falan iyide bana beş dediysen benimle birlikte 5:30 niye geliyon öle değilmi dedim sen bana 18:10 aldım dedin hatırlamıyosun falan dedim oda o telaşta kafam döndü ne bilim falan dedi yani sonuç olarak bilet yandı tekrar melih bilet aldı ben bir başladım ağlamaya tutamadım kendimi sinirim bozuldu...sonra 22:30 aldık bileti çıktık dışarı ben hala ağlıyorum melih bana sarıldı aşkım ne ağlıyosun ben sana 5 tanede alırım 10 tanede d alırım dedi sarıldı bana yanımızda da bir gurup kalabalık var diyolar vay be aşka bak onlarda sandılarki ayrılyoruz ondan ağlıyorum alkış yapıyolar falan güldüm öle:)))))))) sonra abisi bizi görünce şok oldu :)))))))))) anlattık durumu abisi dedi takmayın kafana ne güzel bak mangal yapıcaktık sende oldun falan dei sonra ablasına gittik kapıda gül gül ölüyolar biz bi kerede otobüsü kaçırmıştım tam da ablasında otobüsü kaçırdığımızı anlatıp gülmüştük ondan sonra bu olay olunca iii koptum ....ama otobüsü kaçırmamız benim yüzümdendi onu kabul ediyorum ama bu konuda tamamen masumum:))))))))))9

neyse geç olsun da güç olmasın diye bir laf var ...bilet köpeğin olsun :))) bu arada annen baban oralara gidip kalmana bir şey demiyorlarmı hani melihi biliyorlar da gelenksel türk ailesi böyle şeylere pek müsaade etmez ..merakımdan sordum :))

yok canım tabiki çok rahat değilim ama aileler tanıştı annem tanıştı onlara gittk annemin içi rahat olsun diye ki annem yapmaz böle şeyler ama ayrı şehirlerdeyiz ve annemin onların yaşadığı yeri görmesi lazımdı bide bana güveniyo onlara güveniyo bide 18-20 yaş cahili değilim

ya ona bakaran güzelim sende 5 sene ayrı yaşamışsın bunad a geleneksel türk ailesi izin vermez kötü bişiy değil ama sence?

yüzük var ve sözlü gibiyiz sadece babam bilmiyo onun haricindfe herkes biliyo bütün akrabalarım benim için taaa izmirden annesi babası almanydan eltim abisi geldi bende annem ve kardeşimle gittim tanışıldı yani

ya ona bakaran güzelim sende 5 sene ayrı yaşamışsın bunad a geleneksel türk ailesi izin vermez kötü bişiy değil ama sence?

yalnız yaşamak farklı birşey ..ben mecburiyetten yalnız yaşadım ..çünkü yeni atanmıştım babam çalışıyordu gelemezlerdi yanıma ..emekli olmamıştı daha ...kızkardeşim okuyordu ...annem kızkardeşimi bırakıp gelemezdi yanıma ..mecburdular beni gurbete yollamaya..
ben eskiden beri evin erkeği gibi yetiştiğim için bizimkiler bana güveniyorlardı sonsuz...sana güvenmelerine birşey demiyorum zaten güvenmeseler göndermezlerdi o ayrı ...
fakat ben eşimle 3 sene çıktım ama tek bir aile ferdiyle konuşmadım ..kalkıp gidemem yani cesaret edemem etmem de ..bana göre gidilmemesi gerek ...çünkü ileride en ufak sorunda başa kakılyır bunlar ..güzel günler geçiyor geriye laf söz kalıyor ...çok gördüm çevremde bu tip olaylar ...inş..sen böyle sıkıntılar yaşamazsın ..herkesin kendi tercihi tabi ama bu tip olaylardan her zamanki gibi yine kadınlara laf söz geliyor...neyse işte benim düşüncem böyle herkesin düşüncesi farklı olabilir...

ben bu zamanda kadar senin dediğin gibi yaşadım robot ama ilk defa böyle ciddi bir ilişkim oldu olaylar böyle gelişti biz ayrı şehirlerde olduğumuz için anlayış gösteryilar .....ayrıca melihin ailesi bu tarz düşünücek tipler değil eğer aile bunu başa kalkmaya müsaitse onu bilemem ama melihin ailesin de böle bir sorun yok benim aileme gelince babam hala böle şeylere karşı babam beni zamanında çok sıktı ben depresyondaydım daha 15-16 yaşımdan 26 yaşıma kadar çok çektim robot anlatamadığım çok şey var o yüzden annemde kardeşimde sonuna kadar gvenirler benim yalnış birşey yapmadığım bilirler kendileri gördüler tanıştılar

ben senin için demiyorum seni bilemem tabi şartlarını ...genel olarak konuşuyorum ben ..ama yine de kimseye güvenme derim ben sana ..hiçkimseyi tanıyamazsın ..ailesi ii olabilir iidir de o ayrı kötü demiyorum ama bu konular çok farklı konular ..evli olduğum için birşeyler bildiğim gördüğüm için söylüyorum sana ..iiliğin için yani...yoksa banane ne yaparsan yap ...inş..bahtın açık olur ..ama inan öyle ii insanlarla karşılaştım cennetlik denilen insanların yüzlerini evlenildikten sonra gördüm ..arkadaşlarım bu konuda çok muzdarip oldular ...ben sana gördüklerimi anlatıyorum dikkate alıp almamak sana kalmış ...

ya doğru söylüyorsun ama canım ben özellikle ilk defa gitmek istedim onun yaşadığı yeri ailesini tanımak istedim çünkü benim için aileside önemliydi ama ne yapalım peki böle uzak zor oluyo zaten benimki sıkıştırıyo artık babana söle gelelim diyo ....:))))
ya ben senin sölediklerini tabiki dikkate alrım senin tecrüben var tabiiki ama çok rahat bir aileden gelmedim yani çok zorluklar çektim belki bir gün anlatırım

ya ailesini görmek istemiş olabilirsin ama böyle görmeyle onları tanıyamazsın işte ..evlilik kumardır ii insanlar denk gelirse mutlu olursun yok kötüsü denk gelirse de böyle gidip görmekle ii olup olmadığına karar veremezsin onu demek istiyorum ...evlenmeden önceki hayata bakışınla evlendikten sonra yaşayacakların arasında dağlar kadar fark var ..çünkü evliyken sadece melih ve sen yoksun aileleriniz de var ..ve boşanmalar daha çok aileler yüzünden oluyor ...hiç yüz göz olmamak lazım en iisi bu ..ben bunun faydasını çok gördüm hala da görüyorum ...insanları çok ii tanımadıktan sonra hele de evlilik gibi durumlarda yüz göz olmayacaksın zamanla zaten yüz göz olursun iice ..neyse artık geçti gitmiş gelmişsin :))) benim görümcelerim bana ağzını açıp tek kelime edemiyorlar halbuki biri eşimden büyük ...ben ama neler diyorum neler hiç altta kalmıyorum ..sebebi ne biliyormusun baştan hiç yüz vermedim çok yüz istediler görümcem hala bayılır bana peşimden ayrılmaz ama hep mesafeli olmuşumdur ..ve o yüzden cesaret edip de bana birşey diyemiyorlar ..yüz göz olsaydım şimdiye ağzıma burnuma etmişlerdi...benden sana tavsiye evlenince de çok yüz göz olma çok samimi olma ...her zaman mesafe olsun aranda ..seni her zaman bulamayacaklarını bilsinler ya da her istedikleri zaman istediklerini yapamayacağını ...asla sırrını verme ne olursa olsun eşinle çöz aranda ..sakın onun ailesinden birinin yanında yansıtma sorunlarını ağlayıp sızlamaya hele hiç kalkma bir kere analttınmı ağladınmı bitmiştir ..ne kadar ii insanlar da olsalar insanoğlu fırsatını buldumu sana karşı kullanmaya kalkar bunu ...çok samimi olursan bir süre sonra ağzına etmeye sana saygısızlık etmeye kalkışırlar ..cıvır yani herşey ...fazla muhabbet tez ayrılık getirir boşuna söylenmemiş çok doğru bir laf bu ...özellikle bu tip ilşkilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…