mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir çırpıda okudum :))
düğünde olur öyle karışıklıklar merak etme ...
sen kimbilir kendi düğününde ne karışıklıklar yaşayacaksın...
resim yokmu resim yüklede bakayım ...
benim de iki yerde düğün olmuştu eşimin memleketindeki kuaför bırak saçı makyajı bile beceremeyen salak bir tipti ...görümceme burayı nerden buldunuz bu ne biçim kuaför demiştim ben de ..hatta türbanımı yapamadı da yengem sağolsun o yaptı hep türbanı ...yengem olmasa o salak kuaföre becerip de beni çıkaramayacaktı düğüne iimi :))
ama ben kuaföre yüzüne söyledim ...eğer bilmiyorsan beceremeyeceksen bizi oyalama başka yere gidelim nedir bu ben gelin olacağım salona yetişemeyeceğim demiştim....

offfff valla amma telaşlı işlermiş ya iyice gözüm korktu bide biliyosun ben sürekli halsizim dedim kendi kendime funda sen kendi nişanında ne yapıcaksın iki dolanıyorum yoruluyorum amanın düğünde birde halayın başını çektim her zamanki gibi elbise terledim diye ikide birde inmezmi:)))))) halay çekerken bir baktım benim siyah sütyen çıkarmış gözlerini etrafa bakıyo :))))))))9 ay deli oldum ya ikide bir de iniyo çekiştir falan bende sevmem ama terledim diye indi ay dur daha var var:))))))

ben sana çekiştirirsin demiştim ama değilmi ..iş olsun işte adam gibi bir şey giyseydin de rahat rahat çekseydin halayını :))

ya yok o ana kadar bişey yoktu inmedi oynarkende inmedi zaten kaç saat üzerimdeydi elbise ne zaman su gibi terledim o zaman inmeye başladı

bu işler zor tabi ne sandın ..gelin olmak kolaymı :)) sen en iisi nikahla bitir bu işi de strese girme ..yoksa düğünde herkesi mahvedersin alimallah..dans ettinizmi melihle ...görücüye çıkmışsındır sen şimdi akrabalara :))

ay sorma kız annesi bir yandan tanışrıtıyo melihin nişanlısı diye millet yanaklarımı sıkmaktan yanaklarım acıyo ay maşallh ne güzle kız pek bir güzel diyip vırt vırt sıkıyolar:) bol bol oynadık sonra ben yoruldum gelinin masasına oturmuştum anam bir baktım benimki kendinden geçmiş halay çekiyo bir tepiniyo robot gül gül yerlere yattım ama kıskançlık yaptım biraz aslında üzüldüm diyelim morelim bozuldu biraz atıştık ama tatlıya bağladık dur anlatıcam onuda ay ay bi r sürü anlatacak şey var

yi işte bak ne güzel uzun uzun yazıyo hani hep şikayet ediyodun yaaa:))))))))))))))))))))))))))))

yaaawww sen anlatırken benim düğün zamanlarım aklıma geldi iimi kaydirigubbakcemile3
ulenn az cadı gelin değildim ben de heee :roflol: dilimi seveyim kaydirigubbakcemile3

ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa delü anam ben düğünde bir kıskançlık yaptım dedim ya aslında üzüldüm şimdi daha önce melihin teyzesi kızını melihe yapmaya çalışmış aslında kızda istemiş ama bizimki pas vermemiş ben kuaförde o kızla baya lafladım :) yani kız konuşkan bi problemim yok çok üzerinde durmadım hatta bana sordu sen melihin kız arkadaşımısın çok duydum ismini falan dedi bende evet baya burda meşhurum izmirde yaşamasamda ismim buralarda falan dedim neyse kızla aslında iyi anlaştık dediğim gibi bi problem yoktu kuzeni sonuçta anam ben gelin masasında oturuypm bir baktım ezgi roman havası oynuyo benimkine bakarak benimkide oynamaya başladı bir ara onun karşısında oldu sonra ark döndü oynadı ama o onla oynadığının farkında değilmiş neyse tabi ben bozuldum hani daha önceden durumu bana anlattıkları için hassas olur diye düşündün bu konuda sonra bana baktı hemen yanıma geldi ne oldu falan dedi bende dedim çekil defol karşımdan falan dedim orda atışmaya başladık ama ben uzatmadım etrafa bir yandan gülücük falan dağıtıyorum sonra bir baktım adam mikrofonla evet melihle nişanlasını piste davet ediyoruz demeesinmi benimki geldi tuttu elimden aman allahım bir kızardım:)))))))))))))) geçtik karşılıklı oynadık arkadaşları çember yaptı falan öle güzel geçti:)sonra arabada yalnıztık arabayı stop ettridi konuyu tartıştık diyo aşkım benim senden başka gözüm bir şey görmiyo delimisin o kız kimmki ya ben o kalabalıkta farkında bile değilim falan dedi ben dedim ben bana olan sevginden şüphe etmiyorum sadece biraz daha hassas davranabilirdin sonuçta benide düşün yani kötü hissettim yoksa ben kıza baktın ettin demedimki sadece rahatsız oldum ama tatlıya bağlandı şu an çok iyiyiz maşallah robotum ya ama dur daha pazar var:))))))))))9

sürekli çişim geliyor yaaaa :roflol: bu arada haftasonu balık ekmek ,dondurma ,bardak mısır götürdüm ..pazar günü de tavuk baklava su gibi içtim sildim süpürdüm :roflol:
çok anaçım bu aralar çokkk zuzu bildiğin gibi değil inanılması güç ama gerçek :roflol:

hamile olasım geldi iice iimi :roflol:

ulen sende bi türlü bebiş yapamadın heeee senin hamiş halini düşünemiyorum yahu baan bak ulen kendine laptop al heee hamiş olunca

ben olsam affetmezdim :))) şaka bir yna olur öyle şeyler bışver ...önemli olan seninkinden bir okey gelmemesi...şimdi o kız da seni kıskanmıştır inat yapıyordur...sen kaptın melihi çatlasın onlar da :)) ama zor bir durum tabi ..bilmek zor ..benim abimi de halam kızına çok düşünüyordu bir zamanlar ama abim kardeim o benim diyordu ..yengeme de söylemiştik evlendiklerinde ...yengem umursamadı bile ...sen de öyle yap ..sen yaz benim kardeşim geldi yemek yiyeceğiz beraber

ulen sende bi türlü bebiş yapamadın heeee senin hamiş halini düşünemiyorum yahu baan bak ulen kendine laptop al heee hamiş olunca

lap top mı ..6 yıldır laptopum var benim ...evde bir masaüstü bir laptop var ..bilgisayarcı gibiyiz ama ben sevmiyorum laptopu çok ..dışarda ii oluyor sadece

evet kıskandı valla dans ediyoz benmki benim gözümden alamıyo kendini anam bir bakıyo benimki gözümün içine seni seviyorum deyip durdu sen benim herşeyimsin dedi sonra bir baktım bizi izliyo bende daha çok sarıldım gözlerinin içine bakarak şarkı söyledim aman nasıl bir bakıyo bir görsen melihte bir an olsun elimi bırakmadı öpüp öpüp duruyo :)))))))))) daha var anlatıcağım bitti sanma:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…