offfff valla amma telaşlı işlermiş ya iyice gözüm korktu bide biliyosun ben sürekli halsizim dedim kendi kendime funda sen kendi nişanında ne yapıcaksın iki dolanıyorum yoruluyorum amanın düğünde birde halayın başını çektim her zamanki gibi elbise terledim diye ikide birde inmezmi:)))))) halay çekerken bir baktım benim siyah sütyen çıkarmış gözlerini etrafa bakıyo :))))))))9 ay deli oldum ya ikide bir de iniyo çekiştir falan bende sevmem ama terledim diye indi ay dur daha var var:))))))
anaaaa burda kim varmış:))) kızz yeni gördüm seni burda:)) abonesiyim artık haberin olsun:)e tamam da ilk defa yazıyorsun yani ..sen her hafta düğüne git bari :)))
anaaaa burda kim varmış:))) kızz yeni gördüm seni burda:)) abonesiyim artık haberin olsun:)
dilediğin kadar uğraşabilirsin şekerim:)) tam uğraşılacak bi tipim:)))gel buyur hoşgeldin her zaman beklerim ..uğraşacak bir tane daha adamım oldu :roflol:
dilediğin kadar uğraşabilirsin şekerim:)) tam uğraşılacak bi tipim:)))
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaa delü anam ben düğünde bir kıskançlık yaptım dedim ya aslında üzüldüm şimdi daha önce melihin teyzesi kızını melihe yapmaya çalışmış aslında kızda istemiş ama bizimki pas vermemiş ben kuaförde o kızla baya lafladım :) yani kız konuşkan bi problemim yok çok üzerinde durmadım hatta bana sordu sen melihin kız arkadaşımısın çok duydum ismini falan dedi bende evet baya burda meşhurum izmirde yaşamasamda ismim buralarda falan dedim neyse kızla aslında iyi anlaştık dediğim gibi bi problem yoktu kuzeni sonuçta anam ben gelin masasında oturuypm bir baktım ezgi roman havası oynuyo benimkine bakarak benimkide oynamaya başladı bir ara onun karşısında oldu sonra ark döndü oynadı ama o onla oynadığının farkında değilmiş neyse tabi ben bozuldum hani daha önceden durumu bana anlattıkları için hassas olur diye düşündün bu konuda sonra bana baktı hemen yanıma geldi ne oldu falan dedi bende dedim çekil defol karşımdan falan dedim orda atışmaya başladık ama ben uzatmadım etrafa bir yandan gülücük falan dağıtıyorum sonra bir baktım adam mikrofonla evet melihle nişanlasını piste davet ediyoruz demeesinmi benimki geldi tuttu elimden aman allahım bir kızardım:)))))))))))))) geçtik karşılıklı oynadık arkadaşları çember yaptı falan öle güzel geçti:)sonra arabada yalnıztık arabayı stop ettridi konuyu tartıştık diyo aşkım benim senden başka gözüm bir şey görmiyo delimisin o kız kimmki ya ben o kalabalıkta farkında bile değilim falan dedi ben dedim ben bana olan sevginden şüphe etmiyorum sadece biraz daha hassas davranabilirdin sonuçta benide düşün yani kötü hissettim yoksa ben kıza baktın ettin demedimki sadece rahatsız oldum ama tatlıya bağlandı şu an çok iyiyiz maşallah robotum ya ama dur daha pazar var:))))))))))9
ulen sende bi türlü bebiş yapamadın heeee senin hamiş halini düşünemiyorum yahu baan bak ulen kendine laptop al heee hamiş olunca
ben olsam affetmezdim :))) şaka bir yna olur öyle şeyler bışver ...önemli olan seninkinden bir okey gelmemesi...şimdi o kız da seni kıskanmıştır inat yapıyordur...sen kaptın melihi çatlasın onlar da :)) ama zor bir durum tabi ..bilmek zor ..benim abimi de halam kızına çok düşünüyordu bir zamanlar ama abim kardeim o benim diyordu ..yengeme de söylemiştik evlendiklerinde ...yengem umursamadı bile ...sen de öyle yap ..sen yaz benim kardeşim geldi yemek yiyeceğiz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?