mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahtan ben altta kalan biri değilim geçen yaz altta aklamadığım için zaten biraz srütüştük ya hiç lafımı bende esirgemem fırsat asla vermem onlarda bunun farkında samimiyetliğe gelince topu topu gitmem 2 sene içinde 6 kere falandır ama mesafemi koruyorum yani yeri gelince koyuyorum mesfemi sır meselesine gelince asla sırımı vermem ben annemde başka peki kimseye sır konusunda güvenmem ama tabiki herşeyimi paylaştığım dotum var bir kaç tane ama sır konusunda annem sadece

6 keremi akannehir

haa pembe koltuğa beni öneriyorsun konuyu başlatana özel mesajla bildireceksin beni aday gösterdiğini topiğe yazmakla olmuyor :)) bilgine :))

ay sende heeee 2 senede 6 bence çok değil zaten bundan sonra gitmem zaten gitmicektim ama düün vardı zaten nişan olucak o gelicek artık şimdi çalışıyo daha rahat oldu gelip gitmesi

yyaaa ben fikrimi söyleyince niye kızıyorsun benim fikrim bu illa sana uymak zorunda değilki ...

kız kızmıyorum be manyak karı ala ala aksine bugün çok relaxim:)))))))))))) tabiki sölicen bende yorum yapıyom sende senin deidklerin benim için değerli bakma sen benim öle böle konuştuğuma

öle böle konuştuğuma dedim ulen :))))))))))))))bugün sinir olamıyorum bugün niyeyse :)))))))))))))))

valla hem öle hemde iyi geldi bana izmire gitmek aşkımla olmak:))))))))ben ara uzayınca huysuzlanıyorum yaaa off araya soğukluk gidiyo

he valla yoksa olmuyo yaa deli oluyorum dün ne yaptım biliyonmu kendime gül gül öldüm hep sen geldin aklıma beni öle görmeni çok isterdim şimdi ben yanıma çok falz bişey almadım yük olmasın diye resimde gördüğün ayakkabını beyazını giyindim şık gideyim diye şimdi bütün akrabalar orda yaaa:)))))) yanıma şapşal gibi terlik ya da spor ayakkabı almayı unuttum aslında işime gelmedi neyse kuaförde bütün gün o ayakkabıylaydım düğünde yine siyahını giyindim aynıydı ertesi günü hep öleydi sonra ist havalimanınına geldim ben artık dedim rezil falan düşünmücem başlarım havasına:)))))) havaalanında çıkardım tokurdakları elime aldım öle yürüdüm herkes ayaklarıma bakıyo ama ben hiç sallamıyorum ay bide taksi sırası kol gibi deli oldum tam bir taksi sıra geldi anam bir baktım almanın teki benim bineceğim takisye biniyo :)))))))) sonra sorumlu dedi bayan binicekti özür falan diledi allahın hansı dedim hanscım önemli değil ama ayaklarım ağrıyo ben bineyim istersen dedim:)))))))))))

gitsem çoktan giderdim gelen teklifleri değerlendirseydim aman yok be ama tatil için gidicem almanyaya ama ne zman olur bilemem..

yok bişeyi canım herkes monoton ama doğduğu yer benim o yüzden gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…