mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ulen yazın falan değil alman tatilinde ya da yeniyılda düşünüyorum almanya çok güzel oluyo yeniyılda

tamam şeker ii akşamlar benim aptall laptop açılırsa akşam resimleri yüklerim

günaydın zuzu ..resimlerine baktım bulamadım..ben de sersem gibiyim bugün heee..saati akşam 7 ye kurdum ..saam 630 sıraları saatin çalmasını bekliyorum filan kaydirigubbakcemile3 amanın o da ne yukarki kattan birisinin atom bombası gibi gaz sesi geliyor ...ama adam nağme yapmış şarkıya dökmüş mübarek :roflol: o sesle yataktan bir fırladım ki sorma neye uğradığımı şaşırdım .:roflol: adam da amma da gaz varmış heee ..arabaya koysan 1000 km götürür iimi :roflol:

Son düzenleme:
slm robot allah iyiliğini vere amma güldürdün beni kız o ne gazıymış öle :)))))))))))) ben şimdi geldim işe dur bi kendime gelem anlatıcam

ben çıkıyorum öğleden sonra olmayabiliim belki ... olmazsam anlaki hastahanedeyim ..kızkardeşim rahatsızlanmış ...onu hastahanye götüreceğim..

hadi ya geçmiş olsun tamam canım haber ver girersen öptüm

ya sorma benim laptop açılmıyo sinir oldum tam zamanında yani bugün akşam bir göstericem bakem yani yapılmadan aktaramıyorum ya da şöyle yapıcam yarın çok erken gelicem işe biraz böle sekiz buçuk gibi falan rahat rahat aktarırım burda olurmu şekerim

tamam olur :)) ama bana robot de :)) güzelim şekerim filan raconu bozuyor ...kızkaredeimde inş. bi sıkıntı çıkmaz yaa..iki kre ameliyat oldu ..terkrarlarsa yine yandık .(

sus ulen arada diyom sana manytak karı her zaman şekerim demiyom alla ala belki bugün sana olan aşkım kabardı:)))))))))))))))))) ya kardeşinin neyi var

laptopu sevmiyoum ben işte ..2003 te almıştım .7 sene oluyor ...ilk alanlardan biriyim ama tek rahatlığı dışarda kullanılabilmesi onun dışında bi b..ka yaramıyor

idrar yollarında darlık var ...böbreğe zarar verme durumu var ...doktor sürekli kendini koruaycaksın el ayak üşütmeyeceksin diyor ..kendine çok ii bakması lazım ama nerde ...tekrar darlık oluşmasından ziyade böbrekte bir sıkıntı çıkmasın da gerisi kolay inş...hastalıktan yana şansı hiç yok ..senelerdir çekiyor..çok da güzeldir kızkardeşim ..izmir doğumlu tam ege kızı ..esmer yeşil göz ..kıvırcık saçlı ...lisede iken bizsiz dışarı çıkamzdı peşindeki erkekler yüzünden ..nzar değdi garibime ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…