mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi ya tühhhh ala ala dikkat etmiyo oda benim gibi kendine desene evlimi şu an peki

aman yaa çok üzüldüm.allah yardımcısı olsun canım ya.ama böbrek işi sakata gelmez dikkat etsin kendisine bol bol tembihleyin.umarım kalıcı olarak iyileşir de kurtulur.acil şifalar diliyorum

hadi ya tühhhh ala ala dikkat etmiyo oda benim gibi kendine desene evlimi şu an peki

nasıl dikkat etsin ..bizim ailede tek okumayan o..bizim aile hep prof doktor dolu en düşük öğretmendir o derece yani ..sülalede tek okumayan buydu ..çok uğraştık olmadı ..özel üniv.de okutayım masrafını ben göreceğim dedim cık istemedi ..gençlik işte erken yaşta takıldı birine evlendi ..damat ALLAHTAN melek gibi biri ..bir tane oğlu var bak albüme resmini koydum .yesin onu teyzesi ...ilk evlendiklerinde kayınvalidesi ile oturuyordu ..çok zor şartlar altında idi ..sobalı ev eskişehirde çok da soğuk bir yer orası ..şimdi ankarada yaşıyorlar ...ama oralarda yine bu hastalığa kapıldı galiba ((

hadi ya demekki evlenmeyi seçti ama mutlu olmasına sevindim bide mutsuz olduğunu düşünsene o zaman daha yıkıcı olurdu en azından teselli damadın iyi olması yeğenin çok tatlı bu arada kızkardeşinin fotosu yokmu

kızkardeşimin fotosu yok yanımda bi ara koyarım ..yeğenim reklam bebekleri gibi ..evet ALLAHtan eşi iibir insan ..melek gibi bir oğlu var ...ben ona böyle tatlı çocuğum olacağını bilsem hemen yaparım diyorum zaten :)) bir gülüşüne ölürsün çok da cilveli bir çocuk ...yanaklarında her ikisinde de ikişer gamze var ..ALLAHIM özenerek yaratmış ..çok seviyorum bi bilsen ..diğer yiğenlerim bir tarafa bu bir tarafa canımdan can ...mutlu ama madddi sıkıntılar olunca ne kadar mutlu olsan da zor oluyor ..annemlerle yaşıyorlar şuanda ..çünkü sadece eşi çalışıyor ...ayrı eve geçemezler geçinemezler ..ileride belki ayrı eve çıkarlar ama artık ALLAH KERıM ...beraber büyüdük ..aramızda 5 yaş var ..beraber büyüdüğümüz için daha yakınız birbirimize ...öyle işte ....ben çıkıyorum ...gelirsem haber veririm ..duanı esirgeme acilden giriş yapacağız ..inş. bir sorun çıkmaz ..görüşürüz

tamam robot umarım herşey yoluna girer kurban olduğum allahım şifasını versin dularım sizinle

cemre eylül ordaysan ses ver sadece okumakla geçme .. zuzu gittim geldim iğne vurdular tahlil tetkik verdiler yarın yine gidilecek ...ultrason v.s. de ancak kesin birşey çıkıyor o da yarın

bende geldim geçmiş olsun inşallah bişiy çıkmaz....ya ben bugn sabah hastaneye gittim alerjiler azdı anlatmıştım yaaa hap içyim oyku yapıyo oda öğle paydosu benim 2 ile 3 arasu ya yemek yedim çok fenaydım patronun uzun koltuğu var oda abisiyle konuşuyordu bende koltuğun ucuna oaturdum kafamıda eğdim uymuşum inanmıyorum ya uyuya kalmışım patron bi seslendi heyyyyy saat 3 oldu diye gülerek biliyodu hap içtiğimi nasıl sıçradığımı bilmiyorum sersem gbi kalkmaya çalışırken duvara çarptım hemen yüzümü yıkadım geldim yerime şu an burdayım suratımda uykudan şiş:)))))))))))))))

geçmiş olsun ...bende dışarı çıktım geldim...cehennem sıcağı var ..piştim ...uykum geldi sıcaktan

ya geçmiş olsunda komik olan patronun odasında uyuya kalmam milllet 20 dk olmuş işe başlamış ben horlaya horlaya uyumuşum ya:))))

bende de olurdu eskiden ..kansızlık varken ..işyerinde masabaşında sürekli uyurdum..sen yine 20 dakika ..ben 3te bir başlardım mesai bitene kadar ...uyuya uyuya gezerdim ortalıkta ..kansızlıkla çok alakası var ..senin de demekki haptan ...

albüme gel 7 sene önceki halimi koydum ..bir de geçen yaz amele yanığı gibi yanmıştım o resmim var .. bak bakalım :))

ya zaten seslenmeseler uyurdumki nasıl sıçradığım bilmiyorum zaten sabahtan beri sersemdim öğle yemeği bile zor yedim sonunnda uyuya kaldım bu arada beyaz kıyafetli halin hoşuma gitti nişan halin hiç sen gibi durmuyo.......
ulen bir benzerlik daha çıktı bende de orkide manyaklığı var her doğum günümde patronum bana hep orkide alır:))))))))))))))))))))))) papatya ve orkide manyaklığı var bende de

beyaz kıyafetimi görümcemin sözünde giymiştim ...suratım nasıl ama :)) tatile çıkıp da güneş kremini yanına almayı unutursan halin böyle olur :)) nişandaki halim hiç bana benzemiyor ..böyle diyeceğini tahmin etmiştim :)) çünkü bn de kendimi tanıyamıyorum ..çok zayıfım demi :)))

evet hem zayıfsın hemde ne bilim sen gibi değil yahuuu bende sana kendi orkideleerimi göstereyim bende hastasıyım orkidenin ):))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…