mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok sıkkın bugün ...bu siteye üye olalı aylar oldu ..ilk defa canım sıkkın bugün ..moralim çok bozuk ...dün kardeşimin kan ve idrar sonucu çıkmış ..kadeşim hamileymiş...duyunca acilen işten çıktım yanına gittim ...şok oldum ..telefonda hüngür hüngür ağlıyordu ...durumları zaten içler acısı ..böyle bir durumda bir çocuğa daha bakamazlar mümkün değil ..bir tanesini zar zor büyütüyorlar ....ne oalcak bilmiyorum ...şimdi kadın doğumcuya görünmeye gitti öğlene buluşacağız..böbrekleri için ultrason vermişti o da bugün olacak ..onu da üroloğa gösterecek işte ...hamilelik böbrek karıştı birbirine ne olacak bilmiyorum ...ağlamaklı oldum ben de ...çocuğu doğuramam diyor ..ağrılarından tüm gece uyuyamamış ..kocası işyerinden izin almış gelmiş beraber hastahaneye onunla ...yürüyecek adım atacak hali yok ..daha 2 haftalık hamileymiş ..korunurken hamile kalmış bir de ..nasıl oldu anlamadık valla ...ALLAHın işi ...

offf ya çok üzüldüm canım yaaaa peki hastalığı normalde hamileliğine engelmi merak ettim bide tam olarak dr lar ne demiş tahlilleri için bu durumda aldırıcak herhalde mi?

yaa hastalıkla hamilelik karışmıştı daha önceki doğumundada ..sürekli 2 günde bir serumlarla hastahane köşelerinde hamilelik geçirdi..kan değerleri de çok düşüktü ..çok sıkıntılı idi hamileliğisuyu gelmemişş doğumda da 1 gün hastahenede suni sancı vermişler çeke çeke doğurdu ..bir de suyu gelmeyince kuru kurya çatır çatır doğurdum diyor ...kaç tane dikiş atmışlar yarılmış orası burası resmen ..çok çekti hamileliğinde çok ..anla işte daha 2 haftalık hamile ama belirtilere bak ayakta duramıyor ..mecburum aldırmaya diyor ama ben bile ağlıyorum şuan ..içim cız ediyor ..çok kötüyüm yaaa ..

çok üzüldüm yaa(( allah yardımcıları olsun bende maddi yokluk yüzünden çocuk istemiyorum.ve korunurken çok dikkat ediyorum.ama böyle hatalar olabiliyor vardır allahın bildiği diyeceğim ama göz göre göre de doğurulmaz ki yokluk içinde(( ay canım gerçekten içime oturdu aynı sıkıntıları bende evlendiğimden beri yaşıyorum.allah hayırlısını versin güzelim ne diyim.

ağlama ne olur.herşey yoluna girer moralini yüksek tut sana ihtiyacı var kardeşinin.

canım ama kardeşin şu durumda daha önemli ilerde yine olur ama şu an kendi sağlığını düşünmek zorunda sende onun yanında sağlam dur mutlaka ağlama onun yanında

sağolasın nurdan ..ilk çocuğu bile ne zorluklarla büyüttüler ..kocası askere gitti doğumdan kısa bir süre sonra ..askerliği ALLAHTAN ankraya çıktı ..kardeşim de annemlerin yanına ankaraya geldi ..beraber kaldılar ..kocası da her hafta sonu evciye çıktı ..ama para yok koca askerde ..işte bizlerin yardımıyla bugünelre geldiler ..kardeşim çalışacaktı bebek olursa o iş de yatar ..kocasının aldığı maaaşla ankarada nasıl geçinsinler... kimisin parası var çocuğu yok kimisinin parası yok çocuğu var ..dünya işte ...

ağlama ne olur.herşey yoluna girer moralini yüksek tut sana ihtiyacı var kardeşinin.
ben her zaman ailemin yanında olmuşumdur ..en ufak şeylerine ben koşarım ..4 kardeşiz ama evin erkeği benimdir ..herkese ben koşarım ..ağlıyorum ama kendi kendime onun yanında böyle değilim olmam zaten ...dışardan çok güçlü gözükürüm ama içimi bana sorsunlar ...
canım ama kardeşin şu durumda daha önemli ilerde yine olur ama şu an kendi sağlığını düşünmek zorunda sende onun yanında sağlam dur mutlaka ağlama onun yanında
ilerde yine olurmu olmazmı o ALLAHIN bileceği iş ama bu da çok büyük bir günah ...ne olursa olsun KURANDA açık ve net söylüyor ..özellikle de fakirlik korkusuyla çocuklarınız öldürmeyin diye ayet var ...Rızkı veren ALLAH ...Eğer korunarak bile hamile kaldıysan demekki bu ALLAHIN TAKDİRİ...buna razı gelmek zorundayız..çocuk sahibi olamayn insanları düşün..servetini bu yola döken var ..onlara hakszlık değil mi bu ?

ama güzelim sağlık problemi yüzünden kardeşin aldırıcak keyfinden değilki

gerçekten çok acı şeyler yaşamış allah yardımcısı olsun.siz desten olursanız biraz daha iyi hisseder kendini.sende üzme kendini ama perişan etme herşey olacağına varır.

yardım eden kimse yokmu kayınvalidesi annenler falan___???

annemler yaşıyor zaten ..annem 2 senedir bakıyor ona ..ama babam öğretmen emeklisi ...ne kadar bakabilir..nereye kadar...kayınvalidesi eskişehirde yaşıyor ..onlar eskişehire gelin diyorlar ama onların da maddi durumu yok ...

canım benim ama ne yapabilirsniki maddi durum işte lanet olsun herkesin belini büküyo böyle malesef

doğru haklısın canım.keşke yardım edebilecek birileri olabilseydi.ama yardımla da nereye kadar olmadı mı olmuo işte...paranın gözü kör olsun yaaa((

içim buruldu gerçekten onun neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum.bizde yapayalnız kaldık annemin durumu yok bana yardım edecek kadar eşimin tarafndan zaten arayan soran yok hepsi ayrı bi ilgisiz umursamaz.borç gırtlağa kadar geldi.allahtan bi iş bulabildim de artık eskisi kadar düşünmüyorum.huzurumuz yerinde ama insan maddi yokluğa bi yerden sonra isyan edio istemeden.allah yardım etsin hepimize.hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…