mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işin bu kısmı da var herkes allah rızkını verir diye çocuk yapıo sonra bakamıyorum diye ağlanıo.anlamadım bende bakamayacak olduktan sonra yapmak ta anlamsız...

ama kardeşim korunurken hamile kalmış ..tedbiri almadan hamile kalanlara kızıyorum ben zaten ..onlarınki dediğin gibi yani ..keyfi olarak korunmuyorlar hamile kalınca bakamıyoruz diyorlar ...

bende harfiyen okudum hamile kalırsam aldırmam herhalde ne biliiim kalmamak için elimden geleni yapıyorum...

yaa işte insan daha çok düşünüyor bu durumda ..korunduğum halde hamile kaldım ..demekki bunda da bir hayır var ..demekki ALLAH olmasını istemiş diyorsun ..daha çok üzülüyorsun bu durumda

çok iyi düşünülüp karar verilecek bi durum aldırıp pişmanlık duyacaksa oda kötü bi durum...umarım en doğru kararı verirsiniz...
ben karışmıyorum kara r konusunda ..anneme de dedim karışma doğuracaksa da doğurmayacaksa da kendi karar versin ..etkileme ..senden korkar doğurmk istiyordur doğurmaz vebaline girersin dedim ..öyle de ..kendileri iice düşünsün kararlarını versinler ...verecekleri kararın sorumluluğu sonuçta onlara ait

slm umu hoşgeldin

hoşbulduk hayırdır ne oldu kardeşine kızzz

umucum ben anlatayım canım robotun kızkardeşi hamile ama maddi durumları yok robotda buna üzülüyo kızkardeşide ağlıyo ben nasıl bakıcam diye

umucum ben anlatayım canım robotun kızkardeşi hamile ama maddi durumları yok robotda buna üzülüyo kızkardeşide ağlıyo ben nasıl bakıcam diye

sağol cnm anlattığın için madem durumun yok niye korunmazlar anlamam bakamazlar edemezler bir sürü çocuk yaparlar robotun kardeşi için demiyorum bilmiyorum başka çocuğu var mı da bazıları yaparlar 4-5 tane sinir oluyorun
haninbi söz vardır ya zengin parayla fakir karıyla oynar diye doğru valla
neyse cnm sen nasılsın ne var ne yok nişan felan var mı

ya ne olcak peki robot
bilmiyorum ..zaten doktor şuanda çok küçük alınamaz biraz daha büyümesi gerek 10 gün filan daha olsun demiş ...beklemedeler şuanda ..bu süreçte ne olur bilemiyorum ..
çok uzun olduğu için okuyamadım çok vaktim yok çünkü kısaca söylersin diye sordum
bende diş yaptırıyorum oraya gidicem evi biraz toparladıkdan sonra bi bakıyım ne yapıyosunuz dedim

dişine ne yaptırıyorsun ...kardeşim hamile maddi durumu ii değil aldırmayı düşünüyor ..mevzu bu ...

kardeşim korunurken hamile kaldı ..başka çocuğu var ...

ben çıkıyorum hastahaneye gidiyorum krdeşimin yanına öğleden sonra görüşürüz

allah kolaylık versin zor bir durum başka çocuğu var mı
bende dişime köprü yaptıroyurn bugün takılcak

merak ediyorum seni saat kaç olursa olsun msj at bana aklım sende bilesin

geldim zuzu ...ikisi ile de oturduk konuştuk yemek yedirdim onlara..onlar da kararrsız ..hastahenede iki kız kardeş görmüşler ..ikisinin de senelerdir çocuğu olmuyormuş ..ondan etkilenmişler ..kafaları çok karışık ..nyseki düşünmek için zamanları var ..çocuğu 10 gün geçmeden alamazlarmış çok küçük olduğu için doğru düzgün alınmaz içerde parça kalır bebeğin biraz büyümesi lazım demiş doktor...10 gün içinde de iice düşünürler artık ...

dur bakalım iyi olmuş yemeğe götürdüğün onlarında kafasının karışık olması çok normal dur bakem zamanları var biraz düşünsünler iş konusunu konuştunmu

yaa sürekli ben onları yemeğe götürürüm zaten ...demin aradılar ..iğneler 10 lira tutmuş paraları yokmuş düşün...gittim aldım hemen ...maaşını alsaydı enişte sorun olmayacaktı da daha işe başlayalı 15 gün oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…