mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet sanırım benden çıkartıyosun ama olsun bugünlük idare edeiyom seni:)))))))) şimdi ilk önce görümcem engelli biliyosun hareketsiz kaldığı için kilo alıyo ama daha çok troid var ondada şu an onla cebelleşiyo .....benim suratım normalde aksine resimlerde daha kilolu çıkıyo ...evet yüzüme kilo çok yakışıyo ama alamıyorum lanet troidden dolayı......fuları annem almış geçende hoşuma gitti taktım .....melihi yayık ben çektim dalmıştı bir nada çektim bana baktı bende sevmem normalde yayık erkeği hangi resimde kurtlar vadisi çıkmışız lan

evet sanırım benden çıkartıyosun ama olsun bugünlük idare edeiyom seni:)))))))) şimdi ilk önce görümcem engelli biliyosun hareketsiz kaldığı için kilo alıyo ama daha çok troid var ondada şu an onla cebelleşiyo .....benim suratım normalde aksine resimlerde daha kilolu çıkıyo ...evet yüzüme kilo çok yakışıyo ama alamıyorum lanet troidden dolayı......fuları annem almış geçende hoşuma gitti taktım .....melihi yayık ben çektim dalmıştı bir nada çektim bana baktı bende sevmem normalde yayık erkeği hangi resimde kurtlar vadisi çıkmışız lan

evet sanırım benden çıkartıyosun ama olsun bugünlük idare edeiyom seni:)))))))) şimdi ilk önce görümcem engelli biliyosun hareketsiz kaldığı için kilo alıyo ama daha çok troid var ondada şu an onla cebelleşiyo .....benim suratım normalde aksine resimlerde daha kilolu çıkıyo ...evet yüzüme kilo çok yakışıyo ama alamıyorum lanet troidden dolayı......fuları annem almış geçende hoşuma gitti taktım .....melihi yayık ben çektim dalmıştı bir nada çektim bana baktı bende sevmem normalde yayık erkeği hangi resimde kurtlar vadisi çıkmışız lan ulen son anda yazdığını bi daha okudum eltimmi bende görümcem sandım eltim valla neden kilolu bilmiyorum köfteyle makarmna gibiyiz dimi yanyana eltimle:)))))))))

ulen benim net sapıttı kaç kere çıkmış yorumum:))))))))))))

evet köfteyle makarna değil de köfteyle çubuk kraker gibisiniz :)) sayfayı açınca şoka uğradım ..gözlerim körmü oluyor dedim ..aynı şey dört kere çıkmış iimi :)) benim de nette sorun var açılmadı sayfa iki saattir

ya benimde açılmıyo ulen sinir oldum burda sana yazmak için mücedele veriyom bak bil kıymetini:)))))))))))

sadece başörtünü elbiseni beğendim ama kırmızı pantolon olmamış ya da bana cıyak geldi ne bilim

evet duruşun harbi gıcık:)))))))))))))ulen saçıma elbiseme bişey de be ala ala hangi resimde kurt çıkmışız hala sölicen:))))))))))

haaa her resimde ...melih saçlı sakallı ..duruşlar bir arabesk :)) heyt çekilin ben geliyorum ulenn der gibi :))
elbisen çok daracık geldi bana ..yapışmış iice pot durmuş ..böyle sıkış fıkış durmuş ..rahat değil yani..saçların güzel olmuş ..yakışmış ...makyajın ofsayt bana göre ..sanırım hep aynı tonlarda makyaj yapıyorsun yaptırıyorsun ..farklı tonları dene ..makyajın çok ağır geldi bana ...sana hafif makyaj daha ii durur bence...

kızım ala ala düğün herhalde ala ala ayrıca ben kuaföre makyaj yaptırmam kendim yaparım .....nasıl arabesk durmuş yaa:))))))))) anlamadım kız hangi fotoda bu arada o elbise saten kalıp gibi durmuyo bide tam dik durmamışım

ozaman sen makyaj yapmayı beceremiyorsun :))) ne diyeyim fikrim bu :)) genel duruşu öyle melihin ...:)) plazmanın önündeki resminizde el havada :)) karpuz yerkn mutfakta bakışlar filan :)) saçlı sakallı hali :)) salonda kaynın enişte siz olan resimde el dizde :)) sayayım mı :)) elbiseyi tam oturan birşey alsaydın sen de o zaman ne edeyim ben :)) rahat olsaydı daha şık dururdu ...bir daha böyle bir elbise seçme bence ...

sabah annem ağladı biliyomusun aslında çok morelim bozuk ama sana hastayım demekten sıkıldım tenim şu an alerjiden görülmüyo her tarafım döktü bütün herkes tip tip bakıyo dün patron benim halimi gördü bu ne hal dedi beni hastaneye gönderdi ya çıldırıcam hiç bişiy bulamıyolar kaç dr dolaştım bu dr da troid hastalarında bu alerjik durum görülür dedi iyide hangi ilacı kullanıcağımı şaşırdım aslında bende iyi değilim

geçmiş olsun ..tek doktorla yetinme başka doktora da görün bence ...babama da bir doktor 6aylık ömrü var demişti ..başka bir doktora gittik ..onun sayesinde yaşıyor ...bu devirde doktorlara da güvenmeyeceksin ..birinin dediğini öteki tutmuyor ..en iisi 2-3 tane farklı doktora gitmek ...

valla bi tek sen söyledin herkes makyajıma bayılır kuaför bile bayıldı ben hosteslik kursuna giderken makyaj yaparlardı hosterslere uzman bana yapmazdı ......
tabi bu senin fikrin saygı duyuyoprum o kadar ayrıcalığın olsun:))))))))))))))) kızım o pozla arabeskmi olunur yuh yani siz çokmu entel duruyonuz:))))))))))))))))))

ben sigara içmeye gidiyorum muhteömelen sen çıkıcan şimdiden ii akşamlar sana görüşürüz yarın konuşuruz yine robottt

hee biz enteliz :)) yok da bana göre arabesk geldi işte ..eller kollar bu kız benim der gibi :)) ben sna bi ara beğendiğim makyaj stillerini gösterirrim..çıkıyorum ben ii akşamlar ..

heee evet o hali meşhur benim der gibi:))))))))))))))))))))) ay napam tarzı öle daha kötüydüde ben düzelttim :)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…