mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun ya elinden geldiği kadaroyla yardım et buzdolapları ne alemde

eniştenin işyeri anlattığına göre çok ii imiş ..ALLAH yüzlerine mi güldü ne ...adamlar yıllık 16 gün izin kullandırtıyorlarmış ..işi olsa çıkacam desen izin veriyorlarmış..3 aydır çalışan biri varmış 1000 lira alıyormuş ..bunu çok sevmişler temiz çocuk diye ...adamın biri işleri iice öğretiyormuş buna öğren ..şunları şunları öğrenirsen burdan çıksan da başka yerde ii maaşla başlarsın filan diye yardım ediyorlarmış ..ALLAH yüzlerine güler inş..anahtarı verdim..bize gittiler ..akşam bizdeler ...

heee pardon ya kafa gitti benimde aman aman ya iyi yapmışsın akşam biraz keyfilendri bana bak ulen sende keyişfli durmaya çalış haaaa sana ihtiyacı var biliyorum zor ama mecbur

ben zaten hep keyifli durmak zorundayım ..bir gün ben de yıkılacağım ne olacak bilmiyorum ...eşim bana diyorki heryere yetişmeye çalışıyorsun ...herkesin eli kolu sensin..sana bir şeyolsa ne yapar sizin aile bilemiyorum ...sen de kendine dikkat et hepsinin yükünü sen taşıyorsun diyor ..doğru söylüyor ama elimde değil ..ailem konsunda çok hassasım..yiğenime aldıklarımı görsen bir tuhafyeyi doldurur ..kız kardeşime desen yüzü kuru cilt ..yüzü kuruyor diye gidip kremini bile alacak kadar düşünürüm

Son düzenleme:
sakın sakın robot sağlam durmaya bak onun sana çok ihtiyacı varrrrrr

anlattıklarına bakılırsa güçlü bi yapıya sahipsin kolay yıkılmazsın sen... sabret

anlattıklarına bakılırsa güçlü bi yapıya sahipsin kolay yıkılmazsın sen... sabret

hayatım boyunca hep öyle oldum zaten ..dışarıdan şeker gibi görünürüm çıtı pıtı ,sevgimi öyle canım cicim yaparak göstermem ama hareketlerim tavırlarım ile gösteririm çok ..ailemden biri zora düşse anında orda ben varımdır ...diyorumya annem babam 4 çocuk var ..ama bana öyle düşkünlerki kalkıp ankaradan ev alıp buraya geldiler...sırf benim yanımda olmak istedikleri için..babam benim için o bir yana diğer çocuklarım bir yana der hep ..ailede herkese akıl veren herkesin işini halelden hep ben olmuşumdur ...anneme çok benziyorum bu konuda ...eşimin mesela dayısı da zor durumda idi ..hemen para gönder dedim mesela ..dayanamam hiç ..içim cız eder...

aman iyi iyi sizde olsun yaaa çok üzüldüm.....keyfin yokki resimlerime kulp bulasın:)

zaten eşim sağolsun çok iidir bu konuda ..kardeşime o daha çok yardım ediyor ..maddi anlamda da manevi anlamda da ...yemeğe götürürüz gezdiririz fırsat buldukça ...eşimin yeni işini kutlamak için güzel bir yere yemeğe götürdük onları mesela ..her gittiğimizde ya sinema ya bowling ya gezmeye mutlaka gidiyoruz ...eşimi çok seviyorum ..canım benim ...o olmasa ne yaparım bilmem ... yeni işine başladıya adak adamış anneme çamaşır makinesi alacağım diye ..gitti aldı ..hem de orjinal boschtan ..1500 liraya ..kendi annesine beş kuruş yardımı yoktur ...yok kulp buldum merak etme :))

Son düzenleme:
hadi yap yap bugün kızmıcam sana:))))))))))))))))))))))))))))

eltin ne kadar kilolu ..bir rahatsızlığımı var ...senin yüzün çok zayıf resimlerde gerçekte de böyle hayalet gibimisin ..acilen yüzden kilo alman gerek ..zayıf halinle daha yaşlı duruyorsun ...kilo sana yakışır bence özellikle yüzüne ..aynı benim gibi güzel olursun...:)) izmirin neresinde oturuyor kayınvalidenler...bu ev kimin evi görümcenin mi..senin melihin duruşları kurtlar vadisi karakterlerine benzemiş hee :)) beline bağladığın fular dikkatimi çekmedi sanma :)) melihin yayılmış fotosunu beğenmedim ..yayılan erkeği sevmem ..resimde bari azıcık toplanır insan :)) sinirimi senden mi çıkartıyorum ne yorumlarımla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…