- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
daha kötü halini düşünemiyorum yaaawwwakannehirheee evet o hali meşhur benim der gibi:))))))))))))))))))))) ay napam tarzı öle daha kötüydüde ben düzelttim :)))))))))))))))
merhaba mutfak robotu ablacım
ben bişey sormak istiyorum cumartesi günü annem ve abım geliyor. akşam yemeği için ne hazırlayacağıma karar veremedim. biber dolması yaprak sarması karnı yarık gıbı seyler düşünüyom bunların yanına ne gider başka fikir verebilir misin?
ne olsun akşam bizdelerdi işte ...ben gelmeden biraz dinlenmişler ...akşam da oturduk..pizza söyleyecektik ..kardeşim mide bulantısından birşey yiyemiyor ..kocası zaten zyaıf iki gıdım bir şey yer ..istemediler pizza..o kadar aç değiliz yiyemeyiz dediler.biz de rejimde olduğumuz için evde kahvaltılık ve meyve bulunduruyoruz..yemek pişmiyor çünkü :)) kahvaltılık hazırladım ..karpuz meyve filan koydum ...yedik ..çay faslı filan muhabbet ettik işte ...kafaları karışık hala ...kardeşim diyorki abla şimdi herkes diyecekki şunlara bak beş kuruşları yok ama o işi yapmayı bilmişler utanmıyorlarmı diyecekler korunduğumuza inanmayacaklar diyor ...yazık garibim...bir de abla daha önce anne olmasaydım aldırırdım ama şimdi anneliği tattım o yüzden aldırmaya gönlüm elvermiyor diyor...insan böyle deyince içi kıyılıyor..ben bile anne olmamışken bu kadar üzüldüm o ne yapsın ..
canım benim yaa kıyamaz tabi kıyabilir mi ? allah hayırlısını versin...ne olsun akşam bizdelerdi işte ...ben gelmeden biraz dinlenmişler ...akşam da oturduk..pizza söyleyecektik ..kardeşim mide bulantısından birşey yiyemiyor ..kocası zaten zyaıf iki gıdım bir şey yer ..istemediler pizza..o kadar aç değiliz yiyemeyiz dediler.biz de rejimde olduğumuz için evde kahvaltılık ve meyve bulunduruyoruz..yemek pişmiyor çünkü :)) kahvaltılık hazırladım ..karpuz meyve filan koydum ...yedik ..çay faslı filan muhabbet ettik işte ...kafaları karışık hala ...kardeşim diyorki abla şimdi herkes diyecekki şunlara bak beş kuruşları yok ama o işi yapmayı bilmişler utanmıyorlarmı diyecekler korunduğumuza inanmayacaklar diyor ...yazık garibim...bir de abla daha önce anne olmasaydım aldırırdım ama şimdi anneliği tattım o yüzden aldırmaya gönlüm elvermiyor diyor...insan böyle deyince içi kıyılıyor..ben bile anne olmamışken bu kadar üzüldüm o ne yapsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?