mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba mutfak robotu ablacım

ben bişey sormak istiyorum cumartesi günü annem ve abım geliyor. akşam yemeği için ne hazırlayacağıma karar veremedim. biber dolması yaprak sarması karnı yarık gıbı seyler düşünüyom bunların yanına ne gider başka fikir verebilir misin?

heee evet o hali meşhur benim der gibi:))))))))))))))))))))) ay napam tarzı öle daha kötüydüde ben düzelttim :)))))))))))))))
daha kötü halini düşünemiyorum yaaawwwakannehir
günaydın bu arada

hoşgeldin ..önce bir selam ver yaaaww..niye bu soruyu bana sormayı seçtin..dışarıdan çokmu becerikli duruyorum yoksa nickimden dolayı mı sorma gereği duygun ...herkes de senin gibi sanıyor ama nickimin anlamı mutfakla ilgili değil ...nickimin anlmı : karıştırır ,rendeler ,çırpar :) yani gıcık olduğum için karıştırıp rendeleyip çırpıyorum ...

günaydın aman be sende amma abarttın adamın karakteri o ne yapam senin tosunun da sanki yok:))))))))))

YOK VALLA BıZıMKıNDE öyle bir şey...öyle el kol sallamazki ..mazlum mazlum durur yanımda ..

el kol mu sallıyo benimki........yuh yani robot......evet çok mazlum maşallah):))))))))))))))))))))))))))))))))))))

neyse boşver şimdi onu bunu kardeşin nasıl anlat bakem

ne olsun akşam bizdelerdi işte ...ben gelmeden biraz dinlenmişler ...akşam da oturduk..pizza söyleyecektik ..kardeşim mide bulantısından birşey yiyemiyor ..kocası zaten zyaıf iki gıdım bir şey yer ..istemediler pizza..o kadar aç değiliz yiyemeyiz dediler.biz de rejimde olduğumuz için evde kahvaltılık ve meyve bulunduruyoruz..yemek pişmiyor çünkü :)) kahvaltılık hazırladım ..karpuz meyve filan koydum ...yedik ..çay faslı filan muhabbet ettik işte ...kafaları karışık hala ...kardeşim diyorki abla şimdi herkes diyecekki şunlara bak beş kuruşları yok ama o işi yapmayı bilmişler utanmıyorlarmı diyecekler korunduğumuza inanmayacaklar diyor ...yazık garibim...bir de abla daha önce anne olmasaydım aldırırdım ama şimdi anneliği tattım o yüzden aldırmaya gönlüm elvermiyor diyor...insan böyle deyince içi kıyılıyor..ben bile anne olmamışken bu kadar üzüldüm o ne yapsın ..

vur başına al ekmeğini tazından pek bi sessiz bir tipe benziyo :)))))

ya offff aldırmasın beeeee aman allah rızkını verir inş canım ya boşver aldırmasın offfff

:))) yok be öyle değildir..dışarıdan sert gözükür aslında ..ama içini bana sor ...ben ne dersem o olur ama ben onun okey demeyeceği hiçbir şeyi de yapmam ...bütün dünyam benim o ..

yok be sert gözükmüyo oldukça yumuşak sessiz sakın bir tip bence....
bu arada bişiy sorcam

ben de alınması taraftarı değilim ..anneme diyorumki anne ben de hamile kalırsam ben hamile kardeşim hamile e bir de 2 yaşındaki yiğenim var ...çocuk yuvasına dönecek senin ev diyorum..:)) e ben hamile kalırsam annemlerin oraya taşınacağğım ..hamilelikte kusma filan oluyor o süreçte annemlerde yemek yeriz yapamıyorsun çünkü ...e çocuk doğunca da yardıma ihtiyacım olacak ..o yüzden annemlerin oraya taşınacağım..

yani sen hamile kalınca yandık desene kusmuk falan:))))))))))))))))
özelden sorucam gerek yok burda olmasın

nasıl bir hamilelik geçiririm bilmiyorum ama midem çok hassas benim..kussam yine ii kusamama sorunum var benim ..migrenden dolayı mesela çok mide bulantısı yapar migren ..öğüre öğüre gezerim migren vurunca ..çıkartsam rahatlarım da çıkartamıyorum ..gel de çıkart :)) sana maaş vereyim gel benim çıkartma uzmanım ol :))

hadi len ordan manyak karu maaşmış ben sana öle gelir bakarım her şey paramı gerçi, bu devirde para öenmli ama böle durumlarda bende para durumu olmaz şekerim

hayatımdaki en yakın dostum da böyle müptela bana ..manyak bana keşke evlenmeseydin eskisi gibi ilgilenmiyorsun benimle diyor iimi :)) kıskanç yani kocamı kıskanıyor ..sen de yakında öyle olacaksın ..belki de öylesin :))

canım benim yaa kıyamaz tabi kıyabilir mi ? allah hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…