mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet öleyim çünkü gerçekten seviyorum seni delüü

zaten benim sevenim az ve özdür..çünkü ben de az ve öz severim ..herkesle arkadaş olmam ..konuşmak başka arkadaş olmak başka..

ben hangisiyim dur yine seni sinir edeyim hadi ama ben hastayım morele ihtiyacım var:))))))))))))))))

ne yaptın başka doktora gittinmi ..git mutlaka ...tek doktorla olmaz ddim sana ..böyle geçmesini beklemek yerine başka doktora da git ...biran önce çaresini bul ...

moreline de sana da :)) hasta isen bakarım sana ama öteki şekilde canım cicim yok cıkkkk :))

ben yemeğe çıkıyorum ..kaç gündür babalar günü için babama hediye alacağım ..bu mevzulardan dolayı hep hastahanede idim ..bi türlü hediyeyi alamadım ..her gün babamın ceketi getir götür gına geldi ..ağır da ...altına pantolon alacağım da ...işyerinde bırakacaktım çekmecemin kilidi bozuldu ..bugün alayım bari şu hediyeyi de rahat edeyim...öğleden sonra görüşürüz ...

ya kaç kere gittim sana anlatmadımki tam 5 dr gittim dün annem bana krem sürerken bir baktım ağlıyo babam moreli bozuldu çaresini bulamıyolar deli gibi ordan oraya gidiyorum yarın sabah olmucam troid kontrolüm var ordan dermotoloğa gidicem öğeln gelirim herhalde

yaa burda bilgisayar biliyorum diye her işi ben yapıyorum ..başkasının işini bile...bilgisayarlarda bir sorun olsa hemen beni çağırıyorlar ..bilgi işlemde çalışsam daha iimiş :)) öğlen gittim aldım pantolonu ..dön dolaş sonunda karar verdim aldım :)) senin durumun ne olacak şimdi yaaa..bu işe bir çözüm bulmak lazım ..niye sürekli allerji oluyorsun ki .doktora git ilaçlar mı allerji yapıyor ..eğer öyleyse ilacı değiştirsin allerji yapmayanını versin ..

sana bişiy diyeyyimmi demin bilg arıza oldu hemen beni çağırdılar kendi işlerim yarıda kaldı söylendim bu ne bilgi işlemcimiyim ben diye:)))))))))))))))))))))) valla bilmiyorum ya robot ilaçlarıda bıraktım ama hala alerji devam ediyo ilaçtan değil ben bilmiyorum niye oluyo deli olcam bir sürü para döktüm maddi açıdan varya sıfıra indim ama hala bulamıyolar psikolojim bozuldu

çok ilginç yaa ...doktorlar nasıl bilemezler .. özellikle nerede oluyor allerjin...

ya nasıl biliyormusun akşama doğru sönüyo sabah bir kalkıyorum bütün bacaklarım boynum suratım kollarım hep kıpkırmızı kabarık hani kurdeşen olursun yan aynen öle kimse anlam veremiyo deli olcam sokkta herkes bana bakıyo ilk başlarda sinir oluyodum şimdi tınlamıyom

hiç sorma ya dün yine annem bi dünya ağladı ya o kadar hastaneye dr gittim yok yaa deli olcam bıktım inan

valla şaşırdım artık dün oturdum yemeğimi yedim sonra bir torba ilaç hangisini içeceiğim şaşırdım yarın troid kontrolü var dua et değerlerim normale dönmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…