mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay saolya robot.....ay bugün ne sinir oldum sabah metrodan indim yürüyorum bir baktım güvenlik hanfend, geçiş diğer taraftan dedi ala ala dedim neden acaba her zaman gittiğim yol bir baktım anam bir kalabalık anlatamam hatunun bi tanesi bayılmış yerde sağlık ekibi gelmiş tansiyon ölçüyo bütün millet toplanmış b...k var gibisaatlerce bakıyolar neden bakarlar anlamam ya işte hatun bayılmış ya biz türk milleti olrak çok meraklıyız ya sanki film izliyolar sinir oldum bende dedim ya neye bakıyorsunuz kadın bayılmış dağılın da yol açılsın millet işine gücüne baksın

hep öyle olur zaten ..akşam bizimki biraz geç gelecekmiş ..belki burada olurum...

offff yaaa benim laptop açılmıyo akşamları giremiyorum aptal laptop ....bugün kandil ya bu arada kandilin mübarek olsun alevi bir ark var benim oruç tutar ama namaz kılmasını bilmiyo bana öğretirmisin demişti bize yakın oturuyo onlara gidicem bugün namaz kılıcaz birlikte onada öğreticem......biliyomusun böle şeyler söylenmez ama ben 4-5 sene önce 5 vakit kılıyordum

senin de kandilin mübarek olsun ...namaz kılmana çok sevindim ..biliyorsan git öğret tabi ..keşke hep başladığın gib idevam etseydin...hakkında hayırlısı olsun inş..

valla ya hiç işte hep hasta olunca öle oluyodu tekrar istiyorum başlamak offff dua et tekrar nasip etsin bana namazı

selam

dolasıyordum sıtede öyle gördum fikir verebileciğini düşündüm yazdım. yinede sağol

aman ne olsun sabahtan beri paso ağlıyorum çok sinirim bozuk robot bildiğin gibi değil geldim burda kada dağıtıyoruım yoksa çıldırıcam....sabah troide gittim tahlil kaığıdı verdi sonra ödeme için gittim hatuna verdim kartı kart yetersiz bakiye demesinmi başımdan aşağı kaynar sular döküldü ya para döküle döküle kalmadı artık sinir oldum sonra dr çıktım dr dedi önemli değil bir kaç gün sonrada yaptıtırsın dedi neyse sinirim bozuk bir şekilde çıktım gittim öbür hastaneye dr dedi bu alerjiler haşimato troid hastalrında görülmekten dedi merhem verdi bide nemlendirici kullan 10 gün sonra gel dedi teneke kutu metal şeylerden yiyip içme nikele karşı alerjinde var dedi çıktım ordanda sinirim bozuldu yolda hem ağlıyorum hem yürüyorum ay bilmiyorum robot çok canım sıkkın ne yapıcağımı şaşırdım

hımm..sen haşimato oldun desene şunu bana ..ondan senin bu durumun ..çok geçmiş olsun ...ailede varmı başka bu hastalıktan olan peki ..genetik olabilirmi...doktorun allerjin var dediği şeylere dikkat edeceksin ...endokrin uzmanına gidiyorsun değilmi...ilaçları kulllanacaksın başka çaresi yok ...sakin ol ..relax olmaya çalış ...derdi veren ALLAH dermanını da mutlaka verecektir ...sabret senin de sınavın budur belki...özel hastahaneye gittin sanırım ..ne kadar ödedin toplamda hastahaneye peki ...hay ALLAH herşey para..paranın gözü kör olsun..

slmm robot nasilsin canim..neler yapiyosunn.. nasil gidiyor denemeler...ben iyiyim bebisimde iyi tombis bi oglum olucak galiba daha simdiden 2100 gr ciktii hersey yolunda allaha sukur optum canimmm

hoşgeldin meryem ..iyiyim çok şükr...daha bu ay ilk ayımız ..korunmayı bırakalı 20 gün oluyor ..henüz bir şey yok ..bu ay birşey çıkmazsa ovulasyon testi alıp yapacağım ona göre hamile kalmayı düşnüüyorum inş..bebişe sevindim ..hayırlısı ile doğurursun inş.. arada uğra ...

slm umu hoşgeldin naber ...meryem bu ara canım sıkkın diğer sayfaları okumuşsundur belki ..kardeşimden dolayı ...

bu arada canım borçlarım var ama bunu aileme yükleyemem ben bu zamanda kardar her şeyi tek başıma yaptım o yüzden sıkışıyorum

hayirlisi olsun canim hersey kismett rabbim cok bekletmeden verir insallahh..ugrarim arada canimm

zuzu sana okadar uzun özel mesaj attım gitmedi iimi sinir oldum yaaa ..aniden kapandı sayfa hata verdi ..sil baştan nasıl yazacağım şimdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…