mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsuncanım müsait olunca yazarsın geçen bende sana yazarken öle oldu sinir bi durum

robot canim biraz okudum e simdi napiyo kardesin yani hamile anladigim kadraiyla aldrimakmi istyior...

aldırmayı istiyordu ilk başta ...şimdi ise istemiyor ..ne pahasına olursa olsun bakacağım diyor ...durumları çok zor ..maddi durumları yok..
kadeşim hamileymiş...duyunca acilen işten çıktım yanına gittim ...şok oldum ..telefonda hüngür hüngür ağlıyordu ...durumları zaten içler acısı ..böyle bir durumda bir çocuğa daha bakamazlar mümkün değil ..bir tanesini zar zor büyütüyorlar ....ne oalcak bilmiyorum ...şimdi kadın doğumcuya görünmeye gitti öğlene buluşacağız..böbrekleri için ultrason vermişti o da bugün olacak ..onu da üroloğa gösterecek işte ...hamilelik böbrek karıştı birbirine ne olacak bilmiyorum ...ağlamaklı oldum ben de ...çocuğu doğuramam diyor ..ağrılarından tüm gece uyuyamamış ..kocası işyerinden izin almış gelmiş beraber hastahaneye onunla ...yürüyecek adım atacak hali yok ..daha 2 haftalık hamileymiş ..korunurken hamile kalmış bir de ..nasıl oldu anlamadık valla ...ALLAHın işi ...

ilk çocuğu bile ne zorluklarla büyüttüler ..kocası askere gitti doğumdan kısa bir süre sonra ..askerliği ALLAHTAN ankraya çıktı ..kardeşim de annemlerin yanına ankaraya geldi ..beraber kaldılar ..kocası da her hafta sonu evciye çıktı ..ama para yok koca askerde ..işte bizlerin yardımıyla bugünelre geldiler ..kardeşim çalışacaktı bebek olursa o iş de yatar ..kocasının aldığı maaaşla ankarada nasıl geçinsinler... kimisin parası var çocuğu yok kimisinin parası yok çocuğu var ..dünya işte ...

herseyde vardi bi hayir rabbim vermistir mutlaka riskini insallah hersey iyi olur.bobrek sorunu olunca biraz zor oluyor arkadasimdan biliyorum.zor durumlar canim ya ne denile bilirki bu durumda..insallah hersey istedigi gibi gider bebek onlara ugurlu gelirr...

inş. meryem ..sağolasın ..hayırlsı artık ..ben bu olaydan sonra iice çocuk sahibi olmayı istiyorum ...kısa zamanda olur inş. duanı eksik etme ..

millet acayip başım dönüyor heee..dün de oldu ..hamilemiyim acaba :)) gidip aşağıda sağlık servisinde bir tansiyon ölçtüreceğim ..gelirim birazdan..

gittim tansiyonum çok düşük değil ..normalde de düşük tansiyon var bende zaten...ama bu kadar erken belirti olabilirmi ki hala dönüyor başım yaa...adetime de 5 gün var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…