mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne olsun be robot hep aynı biraz sinirliyim sakinleşmeye çalışıyporum yine sabah hastanedeydim ortalığı birbirine kattım:)

ya sabah kand aldırmaya hastaneye gittim numara aldım bekliyorum 3 tane hatun var işlem yapan birincisi dolu 3 sü dolu 2 cisi ortadaki hatun boş bende hanımefendi işiniz yoksa geleyim oda sistem açılmıyo o yüzden alamıyorum dedi bende peki dedim beklemeye devam sonra yanındaki kız diğer bilg geç dedi kızda öbür bilg geçti bu durumda otomatikmen beni alması gerekiyo hastabakıcının bi tanesi geldi hemen kızın yanına akrabasına randevu alıyo kız da bana bakarak onun işini halletti neyse 3 hatunun yanına geçtim ben fişi fırlattım bağırmaya başladım sonra arkadaşınızın yaptığı sizce doğrumuydu dedim sonra döndüm o hatuna yaptığın çok yalnış sıra benim değilmiydi ne o illa hastanedemi çalışmam lazım falan dedim baya söyledndim kız bana bakıyo hiç bişey diyemedi başını sallıyo haklısın der gibi ben de dedim sizin şikayet kutunuz yokmu şikayet edicem dedim danışmaya gittim form doldurdum şikayet ettim böle haksızlığa hiç gelemem diye bağırarak hastaneden çıktım

günaydın kızlar nasılsınız bugün??? robotçum sende var mı gelişme kardeşinle ilgili??

hımm desene sen de bendensin ..sabah ben de gittim hastahaneye ben de hep müdahele ederim bu durumlarda aynı senin gibi ..fakat rahatsız biri varsa sıra veririm .ben sabah çok kötü oldum ..adetinin 3.günü gel hormon ve ultrasona baklım demişti..hem adetliyim sancıdan geberiyorm ..hem de kan vereceğim diye aç gittim ..düştüm düşeceğim bayılacağım resmen ..tansiyonum da düştü galiba başım dönüyor ...sıramı beklemden daldım içeri mecburen ..daldım ki iiki dalmışım dalmamla birlikte düştüm yere gözüm döndü ..neyse kaldırdılar filan doktor yazdı tetkiki de gittim kan verdim hemen sonra da hemen ağzıam attım bir iki birşey kendime geldim ..kanamam çok olur ilk günlerde benim onun da etkisi var ..e benim gibi olan biri olursa ben yerimi veriyorum ..ama onun dışında tahammülüm yok tabi ..bir de bazı hastahanelerde kapıda yazar ..öncelik sırası vardır ..yaşlıları hastahene personelini önce alırlar içeri ...

günaydın nurdan hoşgeldin ..kardeşimde gelişme şuki aldırmaktan vazgeçtiler ..ne pahasına olursa olsun büyütecekler ama bundan sonra ne olur annemlerin yanındamı kalırlar ,kayınvalidesini oraya mı döner bilemiyorum..

ya tamam bende acil olduğu zaman hep yer veririm ama hastabakıcıymış yok çalışanmış ben anlamam kız benim gözüme baka baka aldı ya zaten erken aklkmışım ağzıma bir lokma almammışım dün dudağım şişti yine sinirim tepemde bide böle olunca sinir tavan yaptı hala sinirimi alamıyorum ya

tamam sakin ol ..gel ben seni sakinleştiririm :)) ee sonuç ne oldu peki ...ben de öğleden sonra doktora gideceğim .ultrason için...adetim bu sefer de bir hafta öne attı .ne iş anlamadım yaa...kafayı yiyeceğim ...bu ay hamile kalamadım diye de çok üzgünüm moralim bozuk ..(

sevindim kardeşin adına hayırlısı olsun sorucaktım ama neyse......

gel sakinleştir keşke yanyana olsaydık)
dur ya hemen üzülme ala ala kalırsın hamile o kadar kasma kendini

üzüldüm işte ne bileyim hemen olsun istiyorum artık ...bir de 2-3 gündür acayip başım dönüyor belki hamileydim diyordum ama fos çıktı ( kardeşime baksana korunurken hamile kaldı bende bir nane yok (

robotcum sen o kadar kendini şartlandırdınki hazırladınki son zamanlar olmayınca yıkım oldu sende dur bakem ala ala allahın işine karışılmaz daha önümüzde günler var bol bol çalış:))))))))))))))))

yaa tabiki öyle ...ama yinede anaçlığım had safhada ..yoldan geçen süslü kız çocuklarını gördükçe deli oluyorum benim de olsa ben de süsleyip gezdirsem diye

sana bişey diyeyimmi allah hangisini nasip eder bilmem eli ayağı düzgün olsunda ama kız çocuklarına aşığım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…