mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
naber ne var ne yok ..dün kendi topiğinde yazılanları bir okuyayım dedim :)) bir şey gözüme çarptı ...siyasete girmişsin ..hatta hemen baştakileri savunmay geçiyorlar demişsin :) onlardan biri de ben oluyorum :))

ne diyosun ya senden bahsetmikmi anlamadım ben kendi düşüncemi ortaya koydum da senle ne alaka sen baştakinimi savunuyosun

biliyorum ulen benden bahsetmediğin ..ben de sanki savunuyor gibi oldum ..beğeniyorum dedimya .:))

saçmalama beğenmek başka savunmak başka ben hiç aklıma bile gelmedin dün burda iş yerinde savunan oldu dün ben onların üzerine kanoşmuştum ona bakarsan bende beğeniyodum adamı yanii çok farklı şeyler

benim için söylemediğini biliyorum dedimya sadece ben de o gurubun içine giriyorum demek istedim :))
ben de beğenmenin dışında bazı politikaları hariç bir çok görüşünü savunuyorum ..:)) bu olayların baştakilerle alakası yok ...siyasete girmek istemiyorum ama türkiyedeki yıllardır süregelen sistemin belini kırmak kolay değil ,bir sürü iş var bu işlerin içerisinde ..ve türkiyedeki sistemin belini kırma notasında en kararlı davranan kişi erdoğandır ..ergenekon davası bile türkiyenin demokratikleşme adına atılmış en büyük adımıdır ...erdoğan bazı konularda çok hatalı kabul ediyorum ama bu ülkeye böyle bir evlat bir daha gelmez ..bu ülke bütün iktidarların tadına baktı ...siyaset kirli bir iş olduğu için siyasete bulaşanın temiz olma imkanı yok ..hangi parti olursa olsun ..ama kötünün iisini seçmek durumuna düşersek erdoğan bu ülke için çok büyük işler yaptı ..adamın hakkını yememek lazım ..partinin diğer adamları için aynı şeyi söyleyemem ..çünkü asla kraldan çok kralcı bir yapım olmamıştır...parti savunmayı da sevmem ..ama erdoğan başka ..onun gibi halka inen başka bir lider daha gelmedi bu ülkeye ..en sosyalist lider erdoğan aslında...oy verme konusuna gelince de o herkesin vicdan meselesi ... herkes kendi oyundan sorumlu ..ama erdoğan herkesten çok oyu hakediyor bana göre ..eksileri de çok ama artıları da az değil ...neyse boşver siyaset kirlidir bulaşmaya değmez...:))

ben sana bir şey anlatacaktım unuttum iimi :))

unuttum valla :)) umu anlatsana ulennn susuyorsun ..donuyorum çok soğuk bugün oda ..hava da serin..küçük ısıtıcı yakıyorum ayağımın yanında ...iice mayıştım hee :))

günaydın umu..... kız umu mutfağına bayıldım kaç para harcadınız bakem mutfaga kendi evinizmi bu arada

günaydın umu..... kız umu mutfağına bayıldım kaç para harcadınız bakem mutfaga kendi evinizmi bu arada

günaydın cnm evtt kendi evimiz eşimin akrabasına yaptırdık tam olarak bilmiyorum beyaz eşyaları daha doğrusu siyahları biz aldık onlar 7bin 500 felan tutmuştu

zuzu mutfak çok pahalı değildir bence ...ben sormuştum bu tipleri ...bir de umunun mutfağı çok küçük o yüzden çok tutmamıştır ..1,5-2 civarıdır mutfak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…