mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne bilem bende mutfaga böle ankastre istriyorum ama tam bilmiyorum fiyatları

umu gördüm resimleri ..gelinlik yakışmış ..saçlarının rengi harika ..şekli de güzel olmuş..beğendim :)) nasıl olduysa :)) dudakların yalnız 333 modunda çıkmış :)))

anam bileziklere bak amma bilezik takılmış hee:)))))))))))) beğğendim saçını rengini falan umucum güzel olmuşsun cane

umu bu saç rengini bozma sana çok gidiyor bu renk ..benden tavsiye...ben de bugün boyatacağım saçımdaki aynı renge ... senin renge çok yakın benimki de ..beyaz tenlilere çok ii gidiyor bu renk

anam bileziklere bak amma bilezik takılmış hee:)))))))))))) beğğendim saçını rengini falan umucum güzel olmuşsun cane
benim bilezikler daha çoktu ki ..taşıyamadım kaydirigubbakcemile3

robot ancak beni beğenmez:)))))))))))))

evet seni beğenirsem olmaz ..çirkin :)))))))))))))) ama bak umunun makyajı da güzel olmuş ..yakışmış yani ..allık çok olmuş ama gitmiş ..sırıtmamış ...

beni beğensen şaşarım zaten ama beğenme sen benim hiç bişeyimi devam et böle

umu gördüm resimleri ..gelinlik yakışmış ..saçlarının rengi harika ..şekli de güzel olmuş..beğendim :)) nasıl olduysa :)) dudakların yalnız 333 modunda çıkmış :)))

beyenmene sevindim mail olarak göndercektim o yüzden yüzümüzü çizdim makyajımda çok hoştu ark gönderdim o küçültü dudaklarımda bişey diyodum o esnada öyle çıkmış :)
saçım felan klasik olmamış diyo herkes resimle gerçek farklıdır ya gelinliğim içinde aynısını dediler

zuzu senin de mesela karpuz yerkenki resim varya o halin gayet güzel ..makyaj yok gibi yada az ...işte bu halin çok güzel ...ama o elbiseli halinde makyaj çok aşırı olmuş ...onu beğenmedim ...

valla ben saçını makyajını rengini beğendim canım

kız ben çıkardım birazını çoktu benimkide tartamadım sadece o kdarını takdım
zuzucuğum sanada tşk ederim darısı başına
şimdi tarcın bakırı düşünüyorum saç rengi olarak

manyaksın kızım senzemuszemus büyüymiş umarım evlendiğimde de böle uyuzluk yapmassın en azından o gün yapmaaklinialirimsmile
uyuzlukmu bu ..fikrim bu ..evlendiğin gün de sana canım cicim harika olmuşmu dememi istersin yoksa sana yol göstermemi mi şakkıdı sen seç ben yapacağım söz

valla ben saçını makyajını rengini beğendim canım

ii beğendiysen beğendin ne yapalım yani ..ben beğenmedim beğenmedim işte banane be-ğen-me-dim..
ben çıktım

kimin saçını rengini benyenmedin kız anlamadım orasını

uyuzluk fikrin demedim aman be sen beğenmemeye devam et hiç bişeyimi daha uğraşmıcam valla kaydirigubbakcemile3

umucum canım gel kız arada sırada hemen kaçıyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…