koy çıkmadan bakayım
benim bilezikler daha çoktu ki ..taşıyamadım kaydirigubbakcemile3anam bileziklere bak amma bilezik takılmış hee:)))))))))))) beğğendim saçını rengini falan umucum güzel olmuşsun cane
robot ancak beni beğenmez:)))))))))))))
umu gördüm resimleri ..gelinlik yakışmış ..saçlarının rengi harika ..şekli de güzel olmuş..beğendim :)) nasıl olduysa :)) dudakların yalnız 333 modunda çıkmış :)))
beni beğensen şaşarım zaten ama beğenme sen benim hiç bişeyimi devam et böle
seni beğenirsem büyü bozulur :))))))))))))) böyle tutkulu daha ii :)))))))))))
benim bilezikler daha çoktu ki ..taşıyamadım kaydirigubbakcemile3
evet seni beğenirsem olmaz ..çirkin :)))))))))))))) ama bak umunun makyajı da güzel olmuş ..yakışmış yani ..allık çok olmuş ama gitmiş ..sırıtmamış ...
uyuzlukmu bu ..fikrim bu ..evlendiğin gün de sana canım cicim harika olmuşmu dememi istersin yoksa sana yol göstermemi mi şakkıdı sen seç ben yapacağım sözmanyaksın kızım senzemuszemus büyüymiş umarım evlendiğimde de böle uyuzluk yapmassın en azından o gün yapmaaklinialirimsmile
valla ben saçını makyajını rengini beğendim canım
uyuzlukmu bu ..fikrim bu ..evlendiğin gün de sana canım cicim harika olmuşmu dememi istersin yoksa sana yol göstermemi mi şakkıdı sen seç ben yapacağım söz
ii beğendiysen beğendin ne yapalım yani ..ben beğenmedimbeğenmedim işte banane be-ğen-me-dim..
ben çıktım
uyuzlukmu bu ..fikrim bu ..evlendiğin gün de sana canım cicim harika olmuşmu dememi istersin yoksa sana yol göstermemi mi şakkıdı sen seç ben yapacağım söz
ii beğendiysen beğendin ne yapalım yani ..ben beğenmedimbeğenmedim işte banane be-ğen-me-dim..
ben çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?