mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben beğenmedim bence sade düz al dallı güllü falan daha güzel durur sende

ben seviyorum böyle ama üzerine düz badiyle güzel oluyor ..bu albümdeki de sade koyu mor gibi bir rengi var ..çok hoş bir renk ..hem de beli lastikli tam üzerine yapışmıyor insanın ben çok yapışıp da iç çamaşırın belli olduğu şeyi giyemem ..rahat olacak aldığım şey ...beli lastikli olması da avantajlı ..kilo alsan da giyilebilir..migrosta denedim :))

evet üzerine düz badi giyinirsen güzel olabilir..benim de nasıl biliyonmu geniş ama diz kısmına geniş pile var tek resim çekerim kapalı ark bayıldı çok beğendi

bu hafta tekrar bakarım belki sosyete pazarına eşim çok seviyor pantolon etekleri ..bolu gezisinde mudurnudan almıştım bir tane eşim beğenmişti ..daha giyme fırsatım olmadı ..bir tane daha alırsam tamamdır :))

ben geliyorum türk kahvesi yapmışlar sigarayla içemde gelem hemen okiş

söylerim yavrum gelde ikimiz keyif yapak şöyle iki muhabbetin belini kırak kız robot:))))))))))))))

ben kıra kıra senin belini kıracağım bu gidişle :))))) sana arkadaş çok ..zuzu ile key-i alem topicdaşların var :))

ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız delü karu bendeki yerini biliyon asabımı sinir etme benim:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ballı börekli konuşuyorsunya o topicte gıcık oluyorum :)) benimle konuştuğun halin daha iibence

bende her telden var canem ben sulu biri değilim yerine göre davranmasını bilirim ama kişisine görede konuşmasını bilirim :) ama arada sanada yaprım bazen sanada kanım kaynıyo aşka geliyorum:)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…