mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nereye kayboldunuz ulennnnnn
GELDİM GELDİM ..İŞİMN VARDI..gene getirdiler önüme birşey yap diye ..yapa yapa yapacağım ben şimdi bunları hee:roflol:

yatana kadar dinlersin artık sennnn
robot nereye gitti yemekden sonra gelmedimi hiç
geldim açtım ,açtığım anda kokusunu aldılar iş getirdiler yine önüme :roflol:

zuzu koptum varya bir kahkaha attımki aklın şaşar ,altıma ediyordum heee:roflol::roflol:
özellikle kırmızı kısım..kaydirigubbakcemile3

ben size en iisi beyaz demedimmi ..tecrübe konuşuyor herhalde ..fanteziye kaçmayın ..siyah gride leke belli oluyor en ufak çizik olsa cart diye ortaya çıkıyor ..o yüzden en rahatı beyaz ..ne çizik gösterir ne leke ...ben çok memnunum ..temizleyince de temizlediğin belli oluyor pırıl pırıl
ayırılırsın ailenden merak etme ..öyleki bir daha gidesin gelmez ,gidince de misafir olur evine dönesin gelir kaydirigubbakcemile3
gerdek işini ona niye soruyorsun ki en tecrübeliniz benim bana sorsana kaydirigubbakcemile3
sor da kabusun olayım :roflol:

he bide işin sırrı vazelinde krem felan hikaye vazelin bulundur o gece yanında unutma sakın
vazeline koptum bir kere daha iimi:roflol::roflol: akışına bırakın siz değil o vazelin kullanmak zorunda kalır o zaman iimi :roflol:

he öle kontol panelinde ne haltlar yedin ulen demek çok güldün heeeee ay bende şu an çok sinirliyim bende gülem keyfim yerine geldin sakinleşecek konu arıyorum :)

kontrol panelinde duruyordu öyle sayfa açık..sakinleşecek konu belli ..vazelin :))))))))))))))

ay allah iiyiliğini vere bende vazeline koptum şimdi:)))))))))))))))))))

kızım ben değil umu söledi vazelini:))))))))))))))

akşama saçımı boyatıyorum adamla telde konuştum şimdi ..eşi boyuyormuş ... 30 a boyatıyorum

ne uyuduruğu beee valla düz boya olayına hayatta kuaföre gitmem valla

gitmem zaten gereksiz bana göre şekerim:)))))))))))))))
ay bu arada aşkım bana şarkı hediye etti insan bir yorum yapar:))))))

ne yorumu yapayım çok güldüm al sana yorum :))) romantik bir şarkı işte ...erkek milleti :)) seni kafalamaya çalışyır:))

ya bırak ya robot herşeyde komik geliyo sana pişman olduğum dediğime zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…