GELDİM GELDİM ..İŞİMN VARDI..gene getirdiler önüme birşey yap diye ..yapa yapa yapacağım ben şimdi bunları hee:roflol:nereye kayboldunuz ulennnnnn
geldim açtım ,açtığım anda kokusunu aldılar iş getirdiler yine önüme :roflol:yatana kadar dinlersin artık sennnn
robot nereye gitti yemekden sonra gelmedimi hiç
zuzu koptum varya bir kahkaha attımki aklın şaşar ,altıma ediyordum heee:roflol::roflol:robot karısı kontrol panelinde bir haltlar yiyo ama anlamadım :))))))))))))))))))
ay umu ya mutfağın çok hoşuma gitti benim beyaz eşyalrımda siyah olucak hep ....nasıl memnunmusun herkes toz olur falan diyo ama umurumda değil valla
eskisi gibi değil canım ilk zamanlar çok zorlanmıştımda şimdi iyiyim notebook aldıkdan sonra :)
ne pişircem dolma biberim var makarna yapcam kızartma yapcam domates soslu çok severim ayranlı çorbam var
yarınada makarnam artar kürdan kebabı yanına cacık yaparım
birgün öncesinden ne yapacağıma karar veririm vermezsem rahat edemem de
bazen bütün hafdanın kinin listesini yaparım daha rahat oluyo
ben size en iisi beyaz demedimmi ..tecrübe konuşuyor herhalde ..fanteziye kaçmayın ..siyah gride leke belli oluyor en ufak çizik olsa cart diye ortaya çıkıyor ..o yüzden en rahatı beyaz ..ne çizik gösterir ne leke ...ben çok memnunum ..temizleyince de temizlediğin belli oluyor pırıl pırılbuzdolabı fırın çok zor değilde ocak çok zor canım temizlenmesi ona ayrı deterjan aldım cifin iki çeşit siprey olanından ayrı bezler aldım leke bırakmayan normal ışıkda pırıl pırıl görünen dablunmazın ışığında felaket leke görünüyo
banada çok kişi siyah lekeyi belli eder dedi ama bende dinlemedim senin gibi şimdi ocakdan pişman gibi bişeyim
yanan yerlerin üzeri saçmıdiyolar onlara ne üzerleri ne biçim oldu yenisini alcamda nerden alabilirim diye düşünüyorum
ayırılırsın ailenden merak etme ..öyleki bir daha gidesin gelmez ,gidince de misafir olur evine dönesin gelir kaydirigubbakcemile3hadi ya bende siyahı çok seviyorum zaten siyah beyaz döşücem evi.......canım ya yemek daha ne yapıcan oh oh yarınıda düşün şimdiden:)))))))))) allahım ben de evlenince mutlu olayım ailemden ayrıılmak bana çok zor geliyo ondan soruyorum sana..peki gerdek gecesi nasıl geçti zor oldumu:)
ilk gün birşey olmuyo zaten bende olmadı ben babama karşı yanlış bişey yapıyomuşum gibime geldi kendimi çok kastım o piskolojiyşe 3 gün bişey olmadı avağa gittik orda oldu ama eşim çok iyi çok anlayışlı olduğu için zorlanmadım
çok büyük bi acı olmuyo çok fazlazlada kan gelmiyo bende öyle oldu bilmiyorum kişiden kişiye değişir sanırım dediğim gibi eş çok önemli bu durumda hiç zorlamadı ne zaman istersen o zaman olur dedi sen şimdi farklı düşüncelerdesin dedi gerçekden de öyle oluyo ailene karşı yanlış bişey yapıyomuşun gibi geliyo ben öyle oldum bilmiyorum ama
ben evleneli 2 ay oldu şimdi şimdi rahat oluyo ilk zamanlar çok acıyodu yanma oluyodu oda mantar olmuş bende o yüzden di galiba doktora gidicem o yüzden
çok korkulcak bişey yok anlıcan ben çok korkuyodum ama o kadar değil
vazeline koptum bir kere daha iimi:roflol::roflol: akışına bırakın siz değil o vazelin kullanmak zorunda kalır o zaman iimi :roflol:he bide işin sırrı vazelinde krem felan hikaye vazelin bulundur o gece yanında unutma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?