mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet çok güzel yorum yaptın komik ve gülmüşsün .....

ne var ..ne güzel işte gülmeyeyimmi ağlayayımmı ...seni kafalıyor dedim ne var bunda ...romantik dedim ..daha ne diyeyim ..ne dememi istersin söyle söyleyeyim :)))

kusura bakmada tiii alınıcak şeyler var bazen alınmıcak şeyler var bende kotan geniş artık ama bişiy soruyosam dalga geçer gibi cvp verme rica ediyorum ben sana güzel bir yorum yap demiyorum ama komik demen üzdü beni

başladı bizimki yine ..az önce sinirliyim demiştin unutmuşum :)) ya niye bu kadar takıntılısın ki anlamıyorum ..ben de sana anlatmıştım eşim bir yerler ayarlıyor evlilik yıldönümü için diye ...sen de onunla kafa bulsaydın ben hiç kızmazdım ..çünkü kime kızıp kızmayacağımı bilirim ben sen de bil ...

ben herşeye dalga geçmem benim hayatı tiiye alışım böle değil kızmadım ki sana şu an ...ama komik demen kırdı beni .....ben şimdi eşin plan yapıyo bunlamı dalga geçeyim ben geçmem bu konuyla tamam ben dalga geçme demiyorum farkındaysan kaldırıyorum artık ama bu üzdü beni aman neyse yaaa

üzülme herşeye ..gül geç gitsin...bunda üzülecek ne var onu anlamadım ..komik dememde ne var ...geç tabi eşin ne diye plan yapıyor çok komik de :))

geçmicem geçmem sevmem böle şeylerle dalga geçmeyi ama değişiyo dalga geçiceğim konular neyse yaa boşver......vazelin kullanıyomuş umu baksana bana önerdi:))))))))))))))geliyom ben türk kahvemi alam gelem

ja yesinler vallla naparsın bütün gün burda konuşuluyo

bu arada umunun perdeleri mekanizmalı ya ben de kendime ilerde mekanizmalı düşünüyorum güneşliği peki nasıl oluyo mekanizmalımı oda yoksa normalmi

e benim kendi evim olsa ben de ona göre yaptırırı m tabi ama mekanizmalılar çabuk bozuluyormuş ..kullananlar öyle diyor ..ben mekanizmalı değil de stor perdeyi seviyorum ..daha rahat kullanımı ...güneşliği normal güneşlik olanlar da var ..nasılolsa stor gibiya güneşlik takmayanlar da var ...

ama mekanizmalıda çok güzel duruyo yaaa benim görümcede yaptırdı ay çok güzel yaaaa offff işte kullanış açısından zor ama süper duruyo yaaa

aman durmasını boşver..şimdi heves ediyorsun da ilerde zaman ilerleyince herşeye alışıyor insan ..mobilyanın önemi kalmıyor pek ...hem kiracı olacaksan ne gerek var ..başka eve gidince çok zor olur uydurmak tekrar perde alman gerekir...görüntüye değil kullanışa bak her zaman ..benden sana tasiye ..tekrar alma imkanın olmaz çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…