marketlerde su içinde satılan enginarlardan alıp dondurmak istiyorum suyu ile birlikte dondurun diyorlar siz nasıl yapıyorsunuz acaba
Merhabalar,
Yeni buldum burayı gerçekten güzel ve faydalı paylaşımlar var.Bende dondurucuya bezelye atıyorum,bamya,taze fasulye,közlenmiş patlıcan (bunu bayağı fala yapıyorum)hünkarbeğendi ve salata yaparken harika oluyor.Közlenmiş kırmızı biber,haşlanmış mısır,vişne zamanı bol vişne atıyorum.Bide yalık domatesleri rendeleyip poşetlere koyup atıyorum kışın yemeklerde ve soslarda güzel oluyor.
Bende size bişey sorucam dolma biberi çok seviyoruz, yalnız bikaç defa koydum temizleyip poşetlere pişince tadı bi farklı oluyor sizler nasıl yapıyorsunuz?
sogukken konur, sicak olan hic birsey buzdolabinin gerek altina gerek ustune konmaz. dolabi bozuyormus.lezzet düskünleriiii pogaca buzluga soguk mu konur yoksa sicakken mi?
sogukken konur, sicak olan hic birsey buzdolabinin gerek altina gerek ustune konmaz. dolabi bozuyormus.
Varsada oyle birsey ben bilmiyorum, ben herseyi soguk koyuyorum. Buzluga konulan hic birseyin tadi bence ilk yaptiginki gibi olmuyor ama genede acil zamanlarda cikarip isitip yemenin tadina diyecek yok.tesekkurlersanki hamur islerinde sicak konunca yumusak oliuyomusta ,,soklaniyomusta,, yöle biseyler duydum gibi ...o yuzden sordum
Varsada oyle birsey ben bilmiyorum, ben herseyi soguk koyuyorum. Buzluga konulan hic birseyin tadi bence ilk yaptiginki gibi olmuyor ama genede acil zamanlarda cikarip isitip yemenin tadina diyecek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?