Mutfak Sohbetleri (Mutfağa ve Lezzete Dair Herşey)

çok fazla giren kalmamş buraya ama eğer gören olursa, bilen olursa bana yer elmasıyla ne yapabilirim yazabilir mi?

hehe ben yer elması ile ilgili yazmak için girdim biri daha yazmış
bu arada faydaları çokmuş kızlar

evet yer elması çok faydalı, bende her pazara çıktığımda görürsem alıyorum. bizde çiğ olarak yiyoruz, çok seviyorum ben küçükken babam hep alırdı bana küçüklüğümü hatırlatan bir yanı da var...salataya rendeliyorum, kızıma çorba yapınca içine katıyorum, değişik bir tarif istedim salata olabilir, yemek olabilir, bi de kırmızı pancarla neler yapıyorsunuz, ondan aldım bu hafta ama ne yapılır bilmiyorum...

Arkadaşım ben yerelmasını kerevizle birlikte zeytinyağlı olarak pişiriyorum,tıpkı patates gibi,çok lezzetli oluyor..

Meraba arkadaşlar bir şey sorcam.

Mercimek köftesi yaptınız ve salçasınıda döktünüz, tam şekil verceksiniz ki,

mercimek köftesinin biraz sulu oldugunu farkettiniz. Bu anda ne gibi bir müdahaleyle o fazla sululuğu, lapalıgı geçirebiliriz ??

Bulgur ekleyebilirsiniz

merhaba kızlar, geçen ayva reçeli yaptım çok güzel oldu. paylaşmak istedim. 1 kilo ayvaya 3 bardak şeker, 2 bardak su.. ayvaları kabuklarıyla rendeliyoruz, şekerini, suyunu koyuyoruz. düdüklüde 20 dakka pişiriyoruz. gece yapmanızı tavsiye ederim. çünkü o gece açmıyoruz sabah açıyoruz, ohhhh mis gibi kokulu, kıpkırmızı renkli nefis bir reçel oluyor...

en yakınn zamanda yapıcam canım annem çok sever ayva reçeli

Baya boş kalmıs buralar..

Hayırlı aksamlar herkesee

süper bi topicmiş burası yeni keşfettikk

100 sayfa olmuş kitap gibiii okuyup notlar almak istiyorum inşallah katkıda bulunan herkeslere teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…