çok fazla giren kalmamş buraya ama eğer gören olursa, bilen olursa bana yer elmasıyla ne yapabilirim yazabilir mi?
Geçenlerde zeytinyağlı yer elması yaptım bende ilk defa.Pırasa yemeği gibi yapılıyor içine pirinç atıyorsun biraz güzel oldu.Deneyebilirsin.Birde rendeleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıp salata yapmayı düşündüm ama denemedim.Bolca vardı elimde de.Değişik bişey denersen yazarsanız sevinirim sık sık geliyor köyden bizede.
Kızlar eşim yer elması almış ilk kez gördüm hayatımda
Nası yenir bilemedim.
Başladık soyarak çiğ yemeye.
Tadı fena değil. Yeniyor. Havuç elma arası bişey.
Şimdi netten baktım, pişiriliyomuş fikri olan var mı
Bulgur ekleyebilirsinizMeraba arkadaşlar bir şey sorcam.
Mercimek köftesi yaptınız ve salçasınıda döktünüz, tam şekil verceksiniz ki,
mercimek köftesinin biraz sulu oldugunu farkettiniz. Bu anda ne gibi bir müdahaleyle o fazla sululuğu, lapalıgı geçirebiliriz ??
Bulgur ekleyebilirsiniz
diyette 210kg'lık kadını görünce haberde ve kıştan sonra kiloları vermek zorNerdesiniz milleett
Sonradan ekleyınce bulgurları sert olmıcak mı tıkır tıkır ?? :26:
olmaz canım bende bulgur eklerim öle cıvık olunca
Hadi ya, soğuyunca ekleyınce tıkır tıkır kalır sanıyorum :26:
bulguru ayrı yerde kaynatıp süzüp öyle katmak nasıl olur ? :44:
eğer içinde şüphe kalıyorsa öle yap canım ayrı bir yerde sıcak suyla ıslat öyle kat
merhaba kızlar, geçen ayva reçeli yaptım çok güzel oldu. paylaşmak istedim. 1 kilo ayvaya 3 bardak şeker, 2 bardak su.. ayvaları kabuklarıyla rendeliyoruz, şekerini, suyunu koyuyoruz. düdüklüde 20 dakka pişiriyoruz. gece yapmanızı tavsiye ederim. çünkü o gece açmıyoruz sabah açıyoruz, ohhhh mis gibi kokulu, kıpkırmızı renkli nefis bir reçel oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?