süper bi topicmiş burası yeni keşfettikk
100 sayfa olmuş kitap gibiiiokuyup notlar almak istiyorum inşallah katkıda bulunan herkeslere teşekkürlerr
Arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi acaba?benim çok kalabalık misafirim gelicek çeşitlerimden biriside hazır yufkadan gül böreği olacak acaba biriki gün önceden sarıp pişmeye hazır hale getirip buzluğa mı atsam ki..poğçayı pişmiş olarak buzluğa attım çıkartıp çözülünce biraz ısıttım harika oldu ama bunu hiç denememiştim sizce olurmu
marketlerde su içinde satılan enginarlardan alıp dondurmak istiyorum suyu ile birlikte dondurun diyorlar siz nasıl yapıyorsunuz acaba
artık kimse uğramıyor bu sayfaya çok üzüldümherkesin birbirinden öğreneceği bukadar az olamaz.:
(
bezelye zamanı geçmeden bezelyeleri alın hanımlarönumuzdeki haftaya bırakmamanızı tavsıye ederım
bezelye demissiniz bezelyeyi kislik dondurucuya mi koyuyorsunuz? ben dondurucudan cikan sebzeleri kokmasindan dolayi yiyemiyorum. baska turlu de saklanabilir mi acaba bezelye?
evet şirinecim konserve kurabilirsin. ama bana bu kolay geldiği için ayıklıyorum yıkamadan atıyorum dondurucuya sonra pişircem zaman çıkarıyorum iyce yıkıyorum herhangi bir koku yada dolap tadı olmadı bugune kadar .bezelye demissiniz bezelyeyi kislik dondurucuya mi koyuyorsunuz? ben dondurucudan cikan sebzeleri kokmasindan dolayi yiyemiyorum. baska turlu de saklanabilir mi acaba bezelye?
artık kimse uğramıyor bu sayfaya çok üzüldümherkesin birbirinden öğreneceği bukadar az olamaz.:
(
bezelye zamanı geçmeden bezelyeleri alın hanımlarönumuzdeki haftaya bırakmamanızı tavsıye ederım
canım çok sevdiğim bir sayfa burası da =) ben 5kg attım barbunyada koyucam inş. kışın elimize gelir prtik oluyo =) dolpta sebze yoksa aç üst bölmeyi al bzlynı sebzenı ne lazımsa =) dukkan gibi oluo =) bnmkicanım yeni buldum burayı bende uğrarım artık paylaşırız.
sende ben gibi bezelye bezelye geçen hafta 6 kilo aldım attım buzluğa dünde 1 kilo aldım kociş öööö getirticen yeter aartık dedi de ondn
valla bende hazır konserve hiç yiyemem
bezelyeyi de her sene atıyom ne buruşma ne koku oluyo mis gibi hem hazırlar çok küçük oluyo benim ayıkladıklarım iri iri ve gerçekten bezelye gibin kokuyo çok memnunum valla
MBLUE bende aynı senin yaptığın gibi yapıyom cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?