- 8 Şubat 2015
- 37
- 24
- 48
- 36
- Konu Sahibi biseydenicem
-
Alakalı. En ufak sorun bile alakalı. Atıyorum temizliği ile ilgili bi soruna bile çözüm bulunabilir. Ne bileyim bir kaç farklı kap yemek yapılacaksa mesela ocağa sığmaması bir sorun olabilir. Teşekkür ederim bu arada :)Şu ocakların çakmakları geldi aklıma ya. Çabuk bozuluyorlar. Takılıp devamlı çıt çıt ses çıkarıyorlar ama konuyla alakalı mı bilemedim
Bende ayni seyi yazacaktim ocak cakmaklari beni delirtiyor.cit cit valla piknik tupu aldircam ewe en sonunda kafayi bozdumŞu ocakların çakmakları geldi aklıma ya. Çabuk bozuluyorlar. Takılıp devamlı çıt çıt ses çıkarıyorlar ama konuyla alakalı mı bilemedim
Peki atıyorum ısıyı ayarlayıp sabit ısıda tutabilen tencereleriniz olsa güvenip kullanır mıydınız? belki de ocakta ısıyı ayarlamanın zor olmasından kaynaklıdır dip tutma olayı?Tencereleein dip tutması benim işimi zorlaştırıyo. İstediğim sonuca ulaşamıyorum
Bende ayni seyi yazacaktim ocak cakmaklari beni delirtiyor.cit cit valla piknik tupu aldircam ewe en sonunda kafayi bozdum
olabilir.. Aklıma geldi yardımcı olmak için yazdım sadecePeki atıyorum ısıyı ayarlayıp sabit ısıda tutabilen tencereleriniz olsa güvenip kullanır mıydınız? belki de ocakta ısıyı ayarlamanın zor olmasından kaynaklıdır dip tutma olayı?
Teşekkür ederim :) inşallah. Ne güzel bir soruna parmak bastınız öyle :) bunları değerlendireceğim. Hatta aklıma gelen şeyler olursa tekrardan sormak isterim :)Oncelikle basRilar cnm.umarim guzel bir sorunbulur,sonra guzelmi guzel muhtesem cozum bulursun...
Ben sunu isterdim,yemek yaparken ocagimin bir veya iki bolumunun yuksek atesten kisik atese otomatik gecisini kendiliginden yapmasni cok isterdim.basinda bekleyip kisik atese almayi beklemekten nefretettim..birde acaba yemegin altini kistimmi demekten.
Gerginlik yaratıyor dimi? Demek ki ocağın açılma yöntemini kötü tasarlamışlar. Bakarsınız ona el atarım :) Teşekkür ederim çoookOcakta dogalgaz bir dakika acik kalksin o citcitlar citmayinca dogalgaz alarmi hemen otuyor dogalgaz alarmlari iki dakika sonra otsun
Ankastre ürünlerin temizliği zor oluyor,özellikle gri olanların ona çözüm olabilir aslında.Alakalı. En ufak sorun bile alakalı. Atıyorum temizliği ile ilgili bi soruna bile çözüm bulunabilir. Ne bileyim bir kaç farklı kap yemek yapılacaksa mesela ocağa sığmaması bir sorun olabilir. Teşekkür ederim bu arada :)
( Yeni üyeyim, zamanla oğrenirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?