Mutfak sorunları

Ayy benim bir kere yaşadığım ve hep yaşamaktan korktuğum bi sorunum var canım. Şimdi bu ocakların üzerinde tencereleri alevden bi miktar uzakta tutan tencereleri üzerine koyduğumuz demir bir ızgara var ya iki tane olur hatta yan yana siyah tam anlatabilmişimdir inşallah.. İşte bir gün yemek ısıttım ve tencerenin kulpları çok sıcaktır diye tutaçla tuttum ve tam kaldırdım tencereyi meğer bu tutacın ipleri sen o demirlere takıl sıcak yemek dökül ben aç kal.... Ay travma etkisi olmuştu her yer battı çıktı sulu yemekti bi de. O gün bugündür çok dikkat ederim

yemek yaparken yağ şıçrıyor bazen gözüme bile geliyor buna çare bulun anneme sorarsan tuz at diyo ama ben tuz hiç kullanmıyorum yemeklerde çaresizim :)

Aynen yaa bizim ki siyah temizleyince de lekeli gibi oluyor üstü kaç kere bez, sünger değiştirdim değiştirdim ama sonuç aynı.

Ocak çakmaklarının çabuk bozulması

Polinox tabanlı bulaşık makinemin kokuyor olması (bu genelmi)

kahve makineleri daha bol köpüklü kahve yapsın bence

şu ocaklarında fırınlar gibi zaman ayarı olsa var ya şahane olurdu var mı öyle bir şey ben çok yemek yakıyorum

benim kullandığım bütün buzdolaplarının rafları zor çıkıyor sorun bende mi bilmiyorum.

Şimdilik aklıma gelen bunlar daha olursa yazarım.

Ben balık konusunda sıkıntı yaşıyorum.her ne kadar iskeletini çıkarsak da kılçıkları kalıyor ve bu bazen sıkıntı yaratıyor.en son balık yediğimde kılçığı 3 gün gibi boğazımda kalmıştı.ekmek yemek de çözüm olmadı.

Genelde çocuklar da sırf bu nedenle balık yemek istemezler.fish Finger ile ebeveynler çözüm bulmaya Çalışır

çoeğendim :) zamanlayıcı falan olsa

Çok ilginç bir yaklaşım oldun bu. Üzerine düşünücem. Çok teşekkür ederim :))

Ocak dugmeleri zaman ayarli olmali.atiyorum ilk 15dk yuksek isi 5dk dusuk isi ve 20. Dk da kapanmali.biz ayarlayabilmeliyiz.omrum tencere basi beklemekle geciyor.
Anladığım kadarıyla bu ciddi bi sorun. Aslında ben de yemek yapıyorum ama öğrenci olduğum için çok zamanım olmuyor. Ama ben de az çok bun konudan rahatsızım. Bunun da üzerine araştırma yapıcam kesinlikle :) çok teşekkür ederim

Onu ben de geçen gün yaşayacaktım nerdeyse biliyo musunuz! ama aklıma gelmedi iç. Çok ciddi bi sorun aslında. Çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…