- Konu Sahibi istanbul53
-
kızlar allah başka drt vermesin ..ama gerçekten bu konudada çok sıkıntılıyım eşim mutfak masrafımın çok olduğunu söylüyor .. bizimde gerçekten çok gidiyor gibi ..siz nasıl yapıyorsunuz ..ayda nekadar harcıyorsunuz mutfak masrafı için ..
kızlar allah başka drt vermesin ..ama gerçekten bu konudada çok sıkıntılıyım eşim mutfak masrafımın çok olduğunu söylüyor .. bizimde gerçekten çok gidiyor gibi ..siz nasıl yapıyorsunuz ..ayda nekadar harcıyorsunuz mutfak masrafı için ..
bence aylık mutfak masrafını sen özetle biz karar verelim bizimkine göre uygunmu değilmi.gereksiz gördüğü şeylermi var eşinin
aylık mutfak masrafımı ben hiç hesaplamadım ..bundan sonra hesaplamayı düşünüyorum ..eşime göre 700 gidiyormuş oda kafadan hesap tabi ..ben sizin nekadar gidiyor onu merak ettim ..çokmu gidiyor bize acaba
aylık mutfak masrafımı ben hiç hesaplamadım ..bundan sonra hesaplamayı düşünüyorum ..eşime göre 700 gidiyormuş oda kafadan hesap tabi ..ben sizin nekadar gidiyor onu merak ettim ..çokmu gidiyor bize acaba
Eşim mutfak masrafını laf etse aç bırakırım. Sonuçta havaya savrulmuyor, yeniyor yani para harcadığımız şeyler.
Hadi giyim kuşam olsa, elektrik su olsa tasarruf yapılabilir belki. Pazar market dururken gidip de manavdan ya da diğer pahalı yerlerden alışveriş yapmıyorsanız tasarruf yapacak birşey yok bence. Ucuz olsun diye kalitesiz ürün mü yiyelim ya da aç mı duralım...
Herkesin farklı olabilir
Çocuğunuz var mı
Evde duran kimse var mı yani 3 öğün yemek yeniyo mu
Ya da eşin nasıl biri hep 3 çeşit yemek veya et ister mi
Bunlara göre değişir bu rakam.
açmı bırakırsın.ilginç
şöyle yapmayı düşünüyorum ..haftalık ne pişireceğimi yazıp ona göre alışveriş yapayım ..gerçekten fazla gidiyo ..neye gittini anlamam için yazmam gerekiyor..
Evet aç bırakırım. Yediğimiz içtiğimiz şeyin hesabını yapan erkek, önce kendi boğazından kıssın.
Savurganlığa kesinlikle karşıyım ama böyle mutfak masrafının dahi laf edilmesi çok çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?