Ben yufka açmayı bile bilmem degil ugrasmakBen gozlemeyi hazir yufkayla yapiyorum daha guzel oluyor. Yufka acmayla ugrasamam vAllah
Kızlar ya herseyi iyi yapıyorum elimden bütün yemek tatlılar gelir ama sorunum su ki gozleme yaglama yapiyorim ama kuruyor.. hamuru güzelce yoğurup açıyorum ama nasıl desem tavada kuruyor acaba kapakli elektrikli sac oluyor ondan mi alsam.. annem hastaydı hep hiçbirşey öğretemedi Kendi de cok bilmezdi garibim nefis yemek tariflerinden öğrendim çok iyi yaptım da çok şükür ama bu konuda sorunum var yardımci olabilir misiniz.. bu arada çocuklarınıza herşeyi ogretin.. bunun için ilk önce kendiniz öğrenin.. yarın kizim olursa insallah ona herşeyi ogreticem :)
Ben bi aciyorum ki bi gorBen yufka açmayı bile bilmem degil ugrasmakbi ogrenemedim gitti şu oklava olayını
Aynen bende hazır yufkadan yapıyorumBen gozlemeyi hazir yufkayla yapiyorum daha guzel oluyor. Yufka acmayla ugrasamam vAllah
Ben bi aciyorum ki bi gorya ugrastigina deymez ki cnm.5 yufka aliyorum 2tlye cok ta guzel. Gozlemede borekte yapiyorum ohh mis
Bende hamurla çok iyi yaparım ama hazır yufkadan gözleme yapmasını bir türlü beceremedimBen gozlemeyi hazir yufkayla yapiyorum daha guzel oluyor. Yufka acmayla ugrasamam vAllah
Nesi var canım ,aç yufkayi koy malzemesini icine katla koy tavaya pisir.hamurdan kat kat daha kolayBende hamurla çok iyi yaparım ama hazır yufkadan gözleme yapmasını bir türlü beceremedim
Kiz bundan kolayi var mi :) gelisi guzel..Yufkayi katlayip icine hangi malzemeden yapicaksam koyup tekrar katliyorum ve tavada kizartiyorum.Bende hamurla çok iyi yaparım ama hazır yufkadan gözleme yapmasını bir türlü beceremedim
Baklavayı bile açarak yapıyorum hazirindan yapamıyorum vallahi bıktım o kadar zamanım gidiyorNesi var canım ,aç yufkayi koy malzemesini icine katla koy tavaya pisir.hamurdan kat kat daha kolay
Sabah tekrar denicem ama o yufkalar bi değişik hal alıyor ki görmeKiz bundan kolayi var mi :) gelisi guzel..Yufkayi katlayip icine hangi malzemeden yapicaksam koyup tekrar katliyorum ve tavada kizartiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?