- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
O senin tatliligin beybisiay cok tatlısın yaa.valla ben hiç yapmadım yapanlara da hayret ediyorum.gercekten hamur açmak iyi bir meziyet.hele ki baklavalik hamur.yapana da helal olsun
O zaman birde orta ateşte pişirmeyi dene canım:)Haklısın kısık ateşte yapıyordum tava da takımım hep marka K iyamadim onlara 25 tl Ye pazardan aldım :))
Ben müslüman olduğum için düşüncemi yazdim.Onu ciddiye alıp almamak ona kalmış sanirim. Dini icerigin yasak olduğunu bilmiyordum.Herkes müslüman değil sana doğru gelen ona gelmeyebilir birde dini içerik yasak
O senin tatliligin beybisiHerseyin haziri var baklavalik yufkada var. Yanliz ben ondan bile baklava yapamiyorum demekki benim baklavaya yetenegim yok bir turlu beceremedin saolsun esim aliyor baklavayida gecinip gidiyoruz iste
PardonAynı yaştasınız abla diyip duruyorsun
Canım pisirdikten sonra yağla ve bir bezle kapat yumuşacık olurKızlar ya herseyi iyi yapıyorum elimden bütün yemek tatlılar gelir ama sorunum su ki gozleme yaglama yapiyorim ama kuruyor.. hamuru güzelce yoğurup açıyorum ama nasıl desem tavada kuruyor acaba kapakli elektrikli sac oluyor ondan mi alsam.. annem hastaydı hep hiçbirşey öğretemedi Kendi de cok bilmezdi garibim nefis yemek tariflerinden öğrendim çok iyi yaptım da çok şükür ama bu konuda sorunum var yardımci olabilir misiniz.. bu arada çocuklarınıza herşeyi ogretin.. bunun için ilk önce kendiniz öğrenin.. yarın kizim olursa insallah ona herşeyi ogreticem :)
super vAllahbende yapamadım baklavalik yufkadan.aman boşver fırında yufka boregi bile zor yapıyorum .hemen evimin yanında fırın var pastane var oh mis
bende o siteye üyeyim. hamuru çok ince açıyosanız kuru oluyordur.Kızlar ya herseyi iyi yapıyorum elimden bütün yemek tatlılar gelir ama sorunum su ki gozleme yaglama yapiyorim ama kuruyor.. hamuru güzelce yoğurup açıyorum ama nasıl desem tavada kuruyor acaba kapakli elektrikli sac oluyor ondan mi alsam.. annem hastaydı hep hiçbirşey öğretemedi Kendi de cok bilmezdi garibim nefis yemek tariflerinden öğrendim çok iyi yaptım da çok şükür ama bu konuda sorunum var yardımci olabilir misiniz.. bu arada çocuklarınıza herşeyi ogretin.. bunun için ilk önce kendiniz öğrenin.. yarın kizim olursa insallah ona herşeyi ogreticem :)
Yılın tarifiNesi var canım ,aç yufkayi koy malzemesini icine katla koy tavaya pisir.hamurdan kat kat daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?