- Konu Sahibi yansimasal
ben bunların asılabileceğini düşünüyorum. eşimin ailesi ile tamamen farklıyız ama bir kere bile sorun yasamadık. burda asıl iş erkeğe düşüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üniversiteye kadar ailesiyle yaşamış ,7 yıldır ise uzakta yaşıyor senede bir kez falan görüşüyorlar bayramlarda bile gitmek istemiyor, şimdi bu kadar uzak dururken evlenince değişmez gibi düşünüyorum ama bu yönde örnek o kadar fazla ki insan hiç birşeyden yaşamadan emin olamıyor malesef...
Benim eşim ilkokuldan sonra başka şehirde okumuş, çalışmış hatta ilk tanıştığımız dönemlerde annesini eleştirirdi yanımda yani yaptığı hataları anlatırdı bana,üniversiteye kadar ailesiyle yaşamış ,7 yıldır ise uzakta yaşıyor senede bir kez falan görüşüyorlar bayramlarda bile gitmek istemiyor, şimdi bu kadar uzak dururken evlenince değişmez gibi düşünüyorum ama bu yönde örnek o kadar fazla ki insan hiç birşeyden yaşamadan emin olamıyor malesef...
Benim eşim ilkokuldan sonra başka şehirde okumuş, çalışmış hatta ilk tanıştığımız dönemlerde annesini eleştirirdi yanımda yani yaptığı hataları anlatırdı bana,
şimdi ana kuzusu, memleketine dönünce özüne döndü resmen.
Ailesiyle farklı şehirde olacaksanız, bayramdan bayrama gidecekseniz pek sorun olmayabilir ama aynı şehirde yaşarsanız evliliğinizin merkezine otururlar ve siz onların hayatını yaşamaya başlarsınız.
3 seneyi beraber paylaştığım insanın ailesi ve benim ailem o kadar farklı ki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..onu çok seviyorum, beni mutlu edeceğini biliyorum ama ailesi işin içine girince içimi bir sıkıntı kaplıyor.. sevgilim doğu kökenli ben ise karadenizliyim , benim annem babam üniversite mezunu onlar ise ilkokul, benim ailem çok anlayışlı her şeye olumlu tarafından bakan insanlar onlar ise birbirleriyle bile geçinemeyen hiçbir şeyden memnun olmayan insanlar .. bunlar gibi bir çok şey sayabilirim aramızda o kadar farklılıklar var ki ister istemez ileride bunlar sorun oluşturur mu diye düşünmeden edemiyorum..''bu kadar farklılık varken mutlu bir evlilik yapabilir miyiz'' bunu düşünmekten çıldırmak üzereyim.. ailesi kötü diye sevgilimi yargılamak yarı yolda bırakmak istemiyorum ama burada okuduğum örnekler beni tedirgin ediyor , değişmesinden korkuyorum..bizim gibi olupta mutlu olan var mı ne olur bana bir akıl verin bir şeyler söyleyin yol gösterin ...
3 seneyi beraber paylaştığım insanın ailesi ve benim ailem o kadar farklı ki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..onu çok seviyorum, beni mutlu edeceğini biliyorum ama ailesi işin içine girince içimi bir sıkıntı kaplıyor.. sevgilim doğu kökenli ben ise karadenizliyim , benim annem babam üniversite mezunu onlar ise ilkokul, benim ailem çok anlayışlı her şeye olumlu tarafından bakan insanlar onlar ise birbirleriyle bile geçinemeyen hiçbir şeyden memnun olmayan insanlar .. bunlar gibi bir çok şey sayabilirim aramızda o kadar farklılıklar var ki ister istemez ileride bunlar sorun oluşturur mu diye düşünmeden edemiyorum..''bu kadar farklılık varken mutlu bir evlilik yapabilir miyiz'' bunu düşünmekten çıldırmak üzereyim.. ailesi kötü diye sevgilimi yargılamak yarı yolda bırakmak istemiyorum ama burada okuduğum örnekler beni tedirgin ediyor , değişmesinden korkuyorum..bizim gibi olupta mutlu olan var mı ne olur bana bir akıl verin bir şeyler söyleyin yol gösterin ...
Türkiye de bir eşle değil, bir aile ile evleniliyor...
gerisini sen düşün....
içime biraz su serptiniz .. ne mutlu bunu başarabilmişler.. ben eğitim seviyelerinden çok aradaki kişilik farklarını kafama takıyorum benim ailem yumuşak huylu insanlar onlar karşısında kırılıp üzülmelerinden korkuyorum, bizde bayanlar her zaman el üstünde tutulur ama onlarda babası annesini çok aşağılıyor , zamanında aldatmış bile bunları öğrenince daha çok korkar oldum..