- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.160
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
biliyorum çok yoruluyor . bugün tatildi 29 ekim den dolayı. çok güzel hayal etmiştim. öğlen uyandık. kahvaltı falan. sonra bu evde iş dosyalariyla ilgilendi üç saat sonra dışarı çıkalım hava alalım dedik orda da kola döküldü diye bana yine bağırdı . hakaret etti. eve geldik yine dosyalara devam biraz çocukla da ilgilendi. ben nerdeyim gerçekten evlilik bu mu?nisanyagmurumm
Hiç tatilsiz çalışmak ve 1 yıl ? Eşiniz isteyerek mi çalışıyor hiç tatil yapmadan? Bünye kaldırmaz ki.. Kafasını işten uzaklaştıracak sadece akşamları var. Ruhen ve bedenen çöker insan. Ben 2 gün tatilde ancak kendime geliyorum. Size olan tavrı, bu kadar yoğun çalışması olabilir mi? Tabi ki sebebi bu olmamalı ama çalışan biri olarak, tatil olmadan sinirlerin nasıl gerilebileceğini anlayabiliyorum.
biliyorum çok yoruluyor . bugün tatildi 29 ekim den dolayı. çok güzel hayal etmiştim. öğlen uyandık. kahvaltı falan. sonra bu evde iş dosyalariyla ilgilendi üç saat sonra dışarı çıkalım hava alalım dedik orda da kola döküldü diye bana yine bağırdı . hakaret etti. eve geldik yine dosyalara devam biraz çocukla da ilgilendi. ben nerdeyim gerçekten evlilik bu mu?nisanyagmurumm
Hiç tatilsiz çalışmak ve 1 yıl ? Eşiniz isteyerek mi çalışıyor hiç tatil yapmadan? Bünye kaldırmaz ki.. Kafasını işten uzaklaştıracak sadece akşamları var. Ruhen ve bedenen çöker insan. Ben 2 gün tatilde ancak kendime geliyorum. Size olan tavrı, bu kadar yoğun çalışması olabilir mi? Tabi ki sebebi bu olmamalı ama çalışan biri olarak, tatil olmadan sinirlerin nasıl gerilebileceğini anlayabiliyorum.
hayat gerçekten pahalı 5 yıldır hiç birikim yapamadık üstüne takilarimi bile borclarimiz için bozdurdum isteyerek gönülden.Çocuk muhteşem bir şey, Allah her isteyene nasip etsin ancak evliliğin düzenini değiştirir, alışmak zaman ister. Üstüne adam tatil yapmıyor. Hem sizin için hem eşiniz için ekstra yorucu bir dönem. bence ikiniz de gerginsiniz. Bu yüzden rahatlamaya bakın, bir araba için birbirinizden olmayın, geç alın ama mutlu mesut kullanın derim.
evet yorgun geldi banada ben sehir disina cikiyorum is nedeniyle ve yol beni cok yoruyor eve gelince o kadar yorgun ve sinirli oluyorum ki kendimi taniyamiyorumEşiniz çok yorgun ve o da bu durumdan dolayı mutsuz ve ister istemez size yansıtıyor. Tabi biraz daha sakin olsa akışına bıraksa iyi olur ama demek ki o kaldıramıyor ayrica
Tatilsiz çalışmak çok zor kendimden biliyorum.
Öyle mutlaka tabi bu süreci iki tarafta birbirine kolaylaştırmali gerçi konu sahibi elinden geleni yapıyor fakat eşinden beklentisini azaltıp kendine farklı uğraşlar bulmalı ya da bu kararlarında vazgeçip eski günlerine dönmeliler.evet yorgun geldi banada ben sehir disina cikiyorum is nedeniyle ve yol beni cok yoruyor eve gelince o kadar yorgun ve sinirli oluyorum ki kendimi taniyamiyorum
ve bu yorgunluga evlilikte kritik 5. yil donemeci eklenirse is daha zorlasir esinin kendine gelmesi lazimÖyle mutlaka tabi bu süreci iki tarafta birbirine kolaylaştırmali gerçi konu sahibi elinden geleni yapıyor fakat eşinden beklentisini azaltıp kendine farklı uğraşlar bulmalı ya da bu kararlarında vazgeçip eski günlerine dönmeliler.
Öyle mutlaka tabi bu süreci iki tarafta birbirine kolaylaştırmali gerçi konu sahibi elinden geleni yapıyor fakat eşinden beklentisini azaltıp kendine farklı uğraşlar bulmalı ya da bu kararlarında vazgeçip eski günlerine dönmeliler.
Kaçan kovalanır ..Biraz kendinizle meşgul olun onunla ilgilenmeyin.Bebeğiniz uyuyunca bakim yapın,kitap okuyun bakın bakalım ilgisi biraz düzeliyor mu?Ben eşime karşı hep empati kurarak davrandım onu hep anlamaya haklı görmeye çalıştım. Istiyorum ki o da empati kursun beni anlasın.
güldüm ya ne değişik insanlar var.Cogu erkek boyle sorsan bizim evliligimizde bi problem yok der biz kadinlar detayciyiz sevilelim oksanalim ilgilenilsin istiyoruz az once msj attim mesela esime ilgi istiorum die sakasina takilir gibi ilgi ilgi isim var dedi onlar bizi asla anlayamaz beklentileri aza indirgemeli.
Kesinlikle haklısınız fakat eşiniz bu yorgunlukla ilgiyi kaldıramıyor kendince evde fırsat buldukça kafa dinliyor,diyalog kurmak istemiyor var böyle insanlar.Bana göreçok tatlisiniz beklentimi azaltayim
çok şey istedim sanırım.
saygı, ilgi, tatlisoz emin olun hiç zaman alıcı şeyler değil ve pahalı şeyler de değil...
Ve bunu her insan her kadın ister ve haktır bu. ben istemem diyen koca bir yalancıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?