- 4 Mart 2012
- 15.619
- 36.197
- 798
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Çok güzel olmuş maşallah hep böyle olsun.kızlar şimdi şaşırdım ben burada bu konuyla mesgulken diğer odadayim tabi. benim eşim geldi yanagimdan öptü bir de oglusu öptü iki bebek dedi bizim için.
acayip mutlu oldum hep böyle olsa ya
zaten 5 yıldır erteledi. ve eşim yazın az calisti az kazandı haftanın üç günü evdeydi ve o kadar kötü davranıyordu kiArabayı 2 yıl sonra alsanız ama huzurunuz olsa daha iyi değil mi ?
sen bekar misinadam calisiyor. sen ilgi goster gulumse sirnas biseyler yap belki degisecek. tatilsiz calismak nedemek ya. yapmayin lutfen. yanlissiniz...
5 yıllık evliyim. bir de bebeğim var 7 aylık. severek evlendik. çok badireler atlattık.
Saygı evliliğimizin en önemli faktoruydu. saygı biterse sevgi de biter inancında oldum hep.
Son zamanlarda eşimin bana saygisizlasmasi beni derinden yaralamaya başladı. Ki ben onunla konuşurken bütün kelimelerimi özenle seçen konuşmadan önce üç defa düşünen bir kadın oldum hep.
sadece eşime karşı değil tüm insanlara karşı böyle oldum hep. düşman kazanmadim hiç.
Bunlari anlatmamin sebebi beni taniyarak yorum yapmanizi istiyor olmam.
Neyse çok uzatmadan konuya gireyim.
eşim tatilsiz tüm gün çalışıyor. sadece bu yıl böyle olacak birikim yapıp araba almak istiyoruz.
sadece akşamları birbirimizi görüyoruz. o da bir iki saat. yemek çay la geçiyor . tv ve tlf.
o işten geliyor ben çok güler yüzlü bir insanken içimden ona gülmek gelmiyor. suratimi da asmıyorum.
bazen o tv izlerken ben de onu izliyorum baksın gulumsesin ben de mutlu olayim diyorum içimden.
baktığımı farkedince ne oldu diyor.
hiç öyle dalmisim diyorum.
Beni mutlu etmek zor değildir bir tebessüm bir tatlı söz dünyalara değer.
bir şey olsa mesela yanlışlıkla su dokulse hemen bağırıyor.
bir kusur olsa onu kapatmak yerine defalarca sen şunu yaptın diyor
.
Aileme bile yansıdı benim mutsuzlugum onlar da çok üzülüyor. sen mutlu ol kızım diyorlar hep. ben zaten mutluyum ama mutsuz ediyorlar ışte.
bazen oğluma sarılıp ağlıyorum onun gülüşü beni teselli ediyor.
çok mu şey istiyorum.
sevgi, ilgi, tatlı söz.
bana seni seviyorum bile demez oldu sormadikca.
Ben bu adamı kendime yeniden nasıl aşık edebilirim. saygı ve ilgisini nasıl kazanabilirim?
Artık inanın kendi sevgimden bile şüphe etmeye başladım.
sizin eşleriniz nasıl? sadece ben mi böyle düşünüyorum
tuhaf bir es gerceken... allah sabir versinzaten 5 yıldır erteledi. ve eşim yazın az calisti az kazandı haftanın üç günü evdeydi ve o kadar kötü davranıyordu ki
ben erkeğim karşına kocan var sesini kıs tarzında çok tartistik
neden bu durumdan rahatsiz oldugunu kendisine demyorsunuz?iş hayatından dolayı böyle değil az çalıştığı evde daha çok kaldığı dönemlerde evden çekip gidesim bile geldiği zamanlar oldu. beni sozleriyle ezmeye çalıştı kucumsedi ailemin yanında bile beni degersizmisim gibi hissettirdi.
böyle devam etme ama böyle giderse seni seven ve üzecek kimse bulamazsın hayatında.Valla esimi bilmiyorum ama ben tam olarak boyleyim. Ne zaman is hayatimda stres yorgunluk yogunluk olsa ister istemez acisini sevdiklerimden cikariyorum. Çünkü is hayatinda karsindaki insanlara yansitsmazsin bütün sorumluluk senin ustunde o sinirin bir yerden cikmasi lazim.
çok konuştum. Ben hep orta yolu bulma çabasıyla konuşurum. sen suclusun sen hatalisin demeden bak benim de şu davranisim yanlıştı ama senin de öyle davranmaman gerekti gibi...neden bu durumdan rahatsiz oldugunu kendisine demyorsunuz?
ozaman biz anlasamiyoruz yollari ayirladim de madem suclu hep sizziniz. bakalim nediyecekçok konuştum. Ben hep orta yolu bulma çabasıyla konuşurum. sen suclusun sen hatalisin demeden bak benim de şu davranisim yanlıştı ama senin de öyle davranmaman gerekti gibi...
O kadar konuşuyoruz yine suçlu ben oluyorum gözünde kendi haklı. özür dinliyoruz karşılıklı ama pek değişen bir şey olmuyor
ozaman biz anlasamiyoruz yollari ayirladim de madem suclu hep sizziniz. bakalim nediyecek
anlaşamıyoruz çok dedim ama ayrılmak istemedim düzelecek diye bekliyorumozaman biz anlasamiyoruz yollari ayirladim de madem suclu hep sizziniz. bakalim nediyecek
böyle devam etme ama böyle giderse seni seven ve üzecek kimse bulamazsın hayatında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?