- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Canım kusura bakma ama evlilik bu, çocuğun, evcil hayvanın ya da öğrencin değil bu adam kocan. Ne demek cezasını verdim, geçti gitti, üstünü örttük demek?onun cezasını verdim zaten, şiddet uyguladığını müdürü bile biliyo, çünkü işyerinin misafirhanesinde dövdü beni
çocuk evlenir evlenmez oldu, hamileyken şiddet başladı, evlendiğimizde aynı evlerde dahi değildik, farklı şehirlerdeydik...şiddet başladı ben o zaman çocuğu aldırsammı dedim,kürtaj parasını ver dedim, hayır yarı yarıya demişti.
sonra kürtaj videosu izledim, yaptıramam ben bunu dedim, öle işte
Ee o zaman neden evlendin arkadaşım? Madem öyle yalnız yaşasaydın.Eşim de bir sorun yok kimseyi istemiyorum diyorsun,o zaman ne diyelim ki boşan yani git ailenin yanına,çalışmıyorsan gir bir işe çalış.Başka çözümü yok yani bunun.Yalnız kalmak istiyorsan boşanacaksın o zaman.Çocuğuma nasıl daha iyi bakarım diyeceğin yerde eşimin ailesi doldurur diyorsun, onlara vermeye kararlısın yani çocuğunu öyle mi? Niye doğurdun o zaman?şiddet yok,eşim iyi davranıyo ama ben evli olmak istemiyorum, o değil kimolursa olsun istemiyorum
Bu şekilde ne kadar sürdürebilirsiin kiEvlilik anladım ki bana göre değil, benim yaşam tarzıma uygun değil,aslında hizmetçilikten başka bişi değil,sevemedim evlilik kurumunu.Yalnızken çok daha mutluydum...Dünyam karardı.eşim artık şiddet uygulamıyor, bu sene emniyette şikayetçi olmuştum vs, şiddet artık bitti.
mutludeğilim, eşimle kişliklerimiz bile farklı,o gülmeyi sever, herşeye güler,boşmuhabbetleri sever, bense daha felsefiğim,konuşurken tatmin olmuyorum, konuyu değiştiriyo yine komik bişiye bağlıyo, gülüyo, ben istediğimi anlatamıyorum ve gidiyourm kendi odama.
her gün yemek yapmak da istemiyorum,sıkıcı geliyo...
bekarken ekmek arası yerdim, uyurdum.şimdi her gün yemek yap.mutsuzum.
üstelik eşimede güvenmiyorum, en ufak şeyde karşı tarafı savunuyo, yanımda değil, karşımda...güven yok, bişi yok...
kocam geçen sene ben hamileiken demişti
ben pişmanım evlendiğime, nereden evlendim, ne güzel de kızlar vardı diyehep kulaklarımda.
aslında boşanmak istiyorum ama cesaretim yok maddi manevi...Oğlumuz var,bilmiyorum,mutlu değilim.....Oğlumuz babasında kalsa babannesi bana karşı doldurur mutlaka...Ben mutlu değilim...keşke evlenmeseydim.keşke güvenebilseydim...yok,yok
Sağlıklı değil bence konu sahibi düşüncelerinden belliCanım kusura bakma ama evlilik bu, çocuğun, evcil hayvanın ya da öğrencin değil bu adam kocan. Ne demek cezasını verdim, geçti gitti, üstünü örttük demek?Ya tek bana mı tuhaf geliyor bu? Ulu orta, el aleme karşı evire çevire seni dövmüş bir adamla nasıl aynı evde yaşayabildin ya? Kızlar ben mi ütopik düşünüyorum ya, bir şey deyin?
şiddet yok,eşim iyi davranıyo ama ben evli olmak istemiyorum, o değil kimolursa olsun istemiyorum
İlk 3 satırda yazdıkların bile yeterli bence şu adamı kapının önüne koymak için. Benim tahammül sınırım evet düşük, bu sitede dayağa karşı direnç gösterip yuvasını kurtaran(!) ulvi şahsiyetlerimiz de mevcut ama bu şahsiyetlerimiz bile namuslarına dil uzatan bir kocayla devam etmezlerdi sanırsam.Sağlıklı değil bence konu sahibi düşüncelerinden belli
Kocası şiddet göstermiş sorun yok diyo
Çocuk başkasından mı bile demiş problem yok diyo
Kızlar gani gani keşke evlenmeseydim demiş adam hala sorun bende yalnız kalamıyorum diyo
Sanki çocukları da canlı değil biblo, öyle bahsediyo
Babası büyütmüş okutmuş memur olmasını bile direterek sağlamış, kötü olan babam diyo kocasına bakmadan
eşimle kişliklerimiz bile farklı,o gülmeyi sever, herşeye güler,boşmuhabbetleri sever, bense daha felsefiğim,konuşurken tatmin olmuyorum, konuyu değiştiriyo yine komik bişiye bağlıyo, gülüyo, ben istediğimi anlatamıyorum ve gidiyourm kendi odama.
Eşimle ilgilideğil, o değil her kim olursa olsun sevemedim ben evliliği.yalnızlık istiyorum, kafa dinlemek, özel alan, yalnızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?