- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Sen hep herşey kazayla olmuş gibi anlatıyorsunne biliyim,evlenmeyince eksik hissettiriyorlar, istenmemiş gibi, evde kalmış diyor vs, dedikodular,sürekli sormalar vs...ben kurban edildim bence.sanki evlenince dünyanın enmutlusu olacakmış gibi, çöktüm valla
Siz boşanacaktınız, bir ara bebeğe nafaka ile alakalı konular açmıştınız anlaşılan boşanmamışsınız. Hatırladığım kadarıyla hamileyken bile eşiniz şiddet uygulamıştı, sizi ve çocuğu istemiyordu.
Hayatımızı kendi tercihlerimiz belirliyor.
Ağır konuşuyorsun, bilip bilmeden hakaret içeren yorumlar yapmayın.herkes kendini belli eder, konuşma tarzınız aslında sizsiniz...Ruh hastası insan,o çocuğu mümkünse sen büyütme zaten,sevmiyorsun o çocuğu,hayattan bıkmış kendisi dışında herkesi suçlayan bencil vs vs...git tedavi olll
gerçek hayatınızda bir sıkıntı var ki bana hakaret ediyorsunuz.bence siz de sorunlarınızı çözmelisiniz.tanımadığın bir insana nasıl hakaret edebilir bir insan yoksa?Ruh hastası insan,o çocuğu mümkünse sen büyütme zaten,sevmiyorsun o çocuğu,hayattan bıkmış kendisi dışında herkesi suçlayan bencil vs vs...git tedavi olll
yine aynıydı, biliyordum ama derler ya nikahta keramet vardır...kendimi evde kalmış gibi hissediyordum, mutlaka evlenmem gerekti, bekarken eksiktim sanki,çünkü öle hissettirdiler.Eşiniz evlenmeden önce ağır, oturaklı ve felsefi konuşan biriydi de evlendikten sonra mı basitleşti?
Keşke hamileyken evliliğe son verseydin sonuçta ortada şiddet varmış. Yada baban sana evini açmışken tekrar eşinle barışmasaydın. Artık bebeğin için sağlıklı bir karar vermek zorundasın.kocam beni sevdiğini söylüyor ama davranışları hiç öyle değil,açıkça sevmiyo beni, rol yapıyo o kadar.
halakulaklarımda:seninle evlendiğime pişmanım dediği an, aklımdan atamıyorum, o beni sevmiyo, e ben de mutlu değilim.ozaman neden evliyiz ben de bilmiyorum...gerçek şu ki güvenimi kaybettim, beni dövdü hem de gebe iken, güvenemiyorum ona, sanki en ufak mevzuda yine yanımdaolmıcak
evet şiddet hakaret hepsini yaşadım, şimdi herşeygüllük gülüstanlık olsa da ruhum kaldırmıyo artık güvenmediğimbir adamla evli kalmayıKeşke hamileyken evliliğe son verseydin sonuçta ortada şiddet varmış. Yada baban sana evini açmışken tekrar eşinle barışmasaydın. Artık bebeğin için sağlıklı bir karar vermek zorundasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?