- 29 Eylül 2014
- 9.653
- 19.809
- 498
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Ben kendi adıma cevap vereyim, benim ailemde kadın yapmaz her şeyi. Herkes yapar. Kim isterse o yapar daha doğrusu. Yemek yapmak için anne ve babam hayır ben yapacağım diye tartıştıkları oluyordu, annem ayaklarını uzatmış film izlerken babam temizlik de yapardı yemek de yapardi camasir da yikardi asardi, ben odamda nette gezinirken erkek kardeşim kahve yapıp getirirdi vs. Annem çok yoğun çalışan bir kadındı zaten hep yorgundu. Odami canım istediğinde temizlerdim kimse girmezdi. Zaten anne ve babam cok yogun calisan kisilerdi her zaman evde yemek olmazdi, okuldan gelip makarna yapardim aksam gelir onlarda yerdi ya da disarda yer gelirlerdi bazen. Klasik bir turk ailesi degildi yani. Su an icin tam olarak boyle oldu evliligim nazar degmesin. Aileme benzettim esimi alistiBenim bu gibi dusunceleri olan kişiler hakkında çok merek ettiğim bişi var. Hani evlenmeden önce, evliliği ne sanıyordunuz. Evde annenizi babanizi teyzenizi ne bilim komşularinizi falan görmüyor muydunuz? Hadi görmediniz diyelim. Hiç mantıklı düşünmediniz mi? Yemek yemek için yapmak gerekiyor. Temiz kıyafet giymek için yıkamak ütülemek gerekiyor falan. E Türk toplumunda da genel olarak bu işleri evde ki hanım yaprak. Arada bi bag bi alaka kurmadiniz mi hiç?
Severek evlenmedin mi?ne biliyim,evlenmeyince eksik hissettiriyorlar, istenmemiş gibi, evde kalmış diyor vs, dedikodular,sürekli sormalar vs...ben kurban edildim bence.sanki evlenince dünyanın enmutlusu olacakmış gibi, çöktüm valla
hoşlandım, beğendim ama aşk yoktu öle büyük...Severek evlenmedin mi?
Cocuk olmasa nasil mutlu olacaksan oyle yasa derdim ama cocuk var. Kendinden once onu dusunmen gerekli. Tabi bu arada seni mutlu edecek seyleri de yapmaya calis. Esine soyle ev islerini paylasin.hoşlandım, beğendim ama aşk yoktu öle büyük...
insan o zamn da bi ses bi nefes ariyo gercekten, yalnizlikta okdr kolay birsey degilEşimle ilgilideğil, o değil her kim olursa olsun sevemedim ben evliliği.yalnızlık istiyorum, kafa dinlemek, özel alan, yalnızlık
benim anladigim esinizle ortak noktaniz yok sizin konusacak hic bir seyiniz yok bence sevgide yok anladigim kadariylahoşlandım, beğendim ama aşk yoktu öle büyük...
Katılıyorum bu söz yeterli o evliliğin bitmesi için.Allah sabır mı versin diyeyim Allah kurtarsın mı diyeyim bilemedim... ne demek ya ''keşke evlenmeseydim o kadar da güzel kız vardı'' bu ne iğrenç bi laftır...
cesaretinizin gelmesi için aldatılmanız lazım sanırım,şiddet olmuş,o laflar edilmiş sırada aldatılma var...
Evlilik anladım ki bana göre değil, benim yaşam tarzıma uygun değil,aslında hizmetçilikten başka bişi değil,sevemedim evlilik kurumunu.Yalnızken çok daha mutluydum...Dünyam karardı.eşim artık şiddet uygulamıyor, bu sene emniyette şikayetçi olmuştum vs, şiddet artık bitti.
mutludeğilim, eşimle kişliklerimiz bile farklı,o gülmeyi sever, herşeye güler,boşmuhabbetleri sever, bense daha felsefiğim,konuşurken tatmin olmuyorum, konuyu değiştiriyo yine komik bişiye bağlıyo, gülüyo, ben istediğimi anlatamıyorum ve gidiyourm kendi odama.
her gün yemek yapmak da istemiyorum,sıkıcı geliyo...
bekarken ekmek arası yerdim, uyurdum.şimdi her gün yemek yap.mutsuzum.
üstelik eşimede güvenmiyorum, en ufak şeyde karşı tarafı savunuyo, yanımda değil, karşımda...güven yok, bişi yok...
kocam geçen sene ben hamileiken demişti
ben pişmanım evlendiğime, nereden evlendim, ne güzel de kızlar vardı diyehep kulaklarımda.
aslında boşanmak istiyorum ama cesaretim yok maddi manevi...Oğlumuz var,bilmiyorum,mutlu değilim.....Oğlumuz babasında kalsa babannesi bana karşı doldurur mutlaka...Ben mutlu değilim...keşke evlenmeseydim.keşke güvenebilseydim...yok,yok
Ben kendi adıma cevap vereyim, benim ailemde kadın yapmaz her şeyi. Herkes yapar. Kim isterse o yapar daha doğrusu. Yemek yapmak için anne ve babam hayır ben yapacağım diye tartıştıkları oluyordu, annem ayaklarını uzatmış film izlerken babam temizlik de yapardı yemek de yapardi camasir da yikardi asardi, ben odamda nette gezinirken erkek kardeşim kahve yapıp getirirdi vs. Annem çok yoğun çalışan bir kadındı zaten hep yorgundu. Odami canım istediğinde temizlerdim kimse girmezdi. Zaten anne ve babam cok yogun calisan kisilerdi her zaman evde yemek olmazdi, okuldan gelip makarna yapardim aksam gelir onlarda yerdi ya da disarda yer gelirlerdi bazen. Klasik bir turk ailesi degildi yani. Su an icin tam olarak boyle oldu evliligim nazar degmesin. Aileme benzettim esimi alistikadin yapar olayi yok bizde, evi kadin cekip cevirmez kim yasiyorsa herkes yapar. Kimin cani istiyorsa kim o an pislik gormek istemiyorsa kalkar temizler. Guzel giyinmek istiyorsam hemen kalkar utu yaparim mesela. Zorunda oldugum icin degil. Kimse yapmiyorsa utu gerektirmeyen seyler giyecegiz katlanacaksin ceremesine de.
hahaha onlardan biri de benim, bana da kapak olsunBurada acilan 99348384 kez evlenmek istiyorum ama talibim yok, IMDAT ! evde kaldim diye konu acanlara kapak olsun.Her zaman hayirlisini istemek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?