- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Eşimle ilgilideğil, o değil her kim olursa olsun sevemedim ben evliliği.yalnızlık istiyorum, kafa dinlemek, özel alan, yalnızlıkBi tane bile iyi yanı yok sanırım
Keşke çocuk yapmasaydın bu adamdan
Olumsuz yanları da say say bitmiyorken..
Şiddet bile olmuş, bi de apaçık gözünün dışarda olduğunu da ifade etmiş..
Çok kötüsünEşimle ilgilideğil, o değil her kim olursa olsun sevemedim ben evliliği.yalnızlık istiyorum, kafa dinlemek, özel alan, yalnızlık
şiddet yok,eşim iyi davranıyo ama ben evli olmak istemiyorum, o değil kimolursa olsun istemiyorumOvv şiddet varken evliliğinin iyi bir yanının olmaması çok normal. Hatta şiddet görmüş birisi iken evliliğinin iyi yanlarının olduğunu iddia etmeniz anormal olurdu.
Şiddet görmüş birisinin evliliği devam ettirmesinin taraftarı değilim ben. Etmeyin siz de, hayat kısa, değmeyecek birisi için harcamayın ömrünüzü. Hem dövüyor hem de zaten siz evliliği istemiyorsunuz, size göre değil madem o zaman boşanın kendi hayatınızı yaşayın.
Not: Boşanma avukatı değilim.
Babası bir kere kovmuş bekarken , kendisi sırf bu yüzden babasını sevmiyor mümkün olduğunca görüşmüyor ( Kovma sebebi de okuttum yatırım yaptım memur bile oldun da niye çalışmıyorsun )Allah sabır mı versin diyeyim Allah kurtarsın mı diyeyim bilemedim... ne demek ya ''keşke evlenmeseydim o kadar da güzel kız vardı'' bu ne iğrenç bi laftır...
cesaretinizin gelmesi için aldatılmanız lazım sanırım,şiddet olmuş,o laflar edilmiş sırada aldatılma var...
Silah zoruyla mı evlendirdilerşiddet yok,eşim iyi davranıyo ama ben evli olmak istemiyorum, o değil kimolursa olsun istemiyorum
E canım önceden olmuş ya yazmışsın, ona istinaden dedim. Koca dayağı bu, yere düşüp de bacağını çizdirmemişsin ki öpeyim de geçsin, barışalım denecek kadar hafif bir şey değil. Bizim kadınımız bunu anlamıyor işe. Dayak hafife alınacak bir şey değildir, verilen kıytırık bir sözle, boktan bir özürle affedilecek bir şey de değildir. Özür ne zaman dilenir biliyor musunuz, birinin ayağına yanlışlıkla basıldığında ne bileyim çarpıştığında falan dilenir benim bildiğim. Gayet bilinçli olarak birisini dövdüğünde dilenmez. Özrün manasına aykırıdır çünkü bu, bak özür diyoruz, yani kişiye bağlı olmayan değişken bir durum, hata, istenmeyen bir şey manasına gelir. Bu adam sana bir tokat da attıysa bu şiddettir, illa haşatın çıkana kadar dövmesi ya da her gün dövmesi falan gerekmez. Lütfen gözünüzü açın hanımlar.şiddet yok,eşim iyi davranıyo ama ben evli olmak istemiyorum, o değil kimolursa olsun istemiyorum
çocuk evlenir evlenmez oldu, hamileyken şiddet başladı, evlendiğimizde aynı evlerde dahi değildik, farklı şehirlerdeydik...şiddet başladı ben o zaman çocuğu aldırsammı dedim,kürtaj parasını ver dedim, hayır yarı yarıya demişti.Babası bir kere kovmuş bekarken , kendisi sırf bu yüzden babasını sevmiyor mümkün olduğunca görüşmüyor ( Kovma sebebi de okuttum yatırım yaptım memur bile oldun da niye çalışmıyorsun )
Ama eşi şiddet bile gösterdiği halde, boşanmak yerine hamile kalmış
Hayır yani babana aldığın tavrı kaç yaşından sonra tanıdığın adama niye alamıyorsun ? Çok çelişkili.
Ben bebeğe çok üzüldüm.
o da ayrı bi sorun tabi. zaten bu üyede şunu gördüm,boşansa da çocuğu yetimhaneye verebilecek yapıda. yarın eşi aldatır ayrılmak için o zamanı bekliyor. bunalıma girdim bahanesiyle de verir çocugu,kurtulur yüklerinden. oh sefam olsun...Babası bir kere kovmuş bekarken , kendisi sırf bu yüzden babasını sevmiyor mümkün olduğunca görüşmüyor ( Kovma sebebi de okuttum yatırım yaptım memur bile oldun da niye çalışmıyorsun )
Ama eşi şiddet bile gösterdiği halde, boşanmak yerine hamile kalmış
Hayır yani babana aldığın tavrı kaç yaşından sonra tanıdığın adama niye alamıyorsun ? Çok çelişkili.
Ben bebeğe çok üzüldüm.
onun cezasını verdim zaten, şiddet uyguladığını müdürü bile biliyo, çünkü işyerinin misafirhanesinde dövdü beniE canım önceden olmuş ya yazmışsın, ona istinaden dedim. Koca dayağı bu, yere düşüp de bacağını çizdirmemişsin ki öpeyim de geçsin, barışalım denecek kadar hafif bir şey değil. Bizim kadınımız bunu anlamıyor işe. Dayak hafife alınacak bir şey değildir, verilen kıytırık bir sözle, boktan bir özürle affedilecek bir şey de değildir. Özür ne zaman dilenir biliyor musunuz, birinin ayağına yanlışlıkla basıldığında ne bileyim çarpıştığında falan dilenir benim bildiğim. Gayet bilinçli olarak birisini dövdüğünde dilenmez. Özrün manasına aykırıdır çünkü bu, bak özür diyoruz, yani kişiye bağlı olmayan değişken bir durum, hata, istenmeyen bir şey manasına gelir. Bu adam sana bir tokat da attıysa bu şiddettir, illa haşatın çıkana kadar dövmesi ya da her gün dövmesi falan gerekmez. Lütfen gözünüzü açın hanımlar.
Çocuk başkasından mı bile demişçocuk evlenir evlenmez oldu, hamileyken şiddet başladı, evlendiğimizde aynı evlerde dahi değildik, farklı şehirlerdeydik...şiddet başladı ben o zaman çocuğu aldırsammı dedim,kürtaj parasını ver dedim, hayır yarı yarıya demişti.
sonra kürtaj videosu izledim, yaptıramam ben bunu dedim, öle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?