Mutlu evliliği olan var mi?

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
cok zor bir soru cnm cevap bulacagini zannetmiyom

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Kesinlikle mutlu evlilikler var
Dun ablamla telefonda konusuyoruz
Kendisı bekar
Evlilik cok zor bılıyorum fılan dedi bana
Ne ay benim evlılıgım zor degıl dedim

cidden bekarken daha zordu benım için hersey
Iyıkı evlenmişim 5 yıl oldu

Evlilikte dört dörtlük mutluluk olmaz ki! Bence mutlu olmak için evlilikten beklentilerinizin ne olduğu önemli. 1 yıldan birkaç ay fazladır evliyim, eşimle illa ki tartışmalarımız oluyor, arada ağlayacak kadar kafama takıyorum hatta. Yine de iyi ki onunla evlenmişim diyorum. Kocamı çok seviyorum. (İkimiz de çalışıyoruz gelir durumumuz da öyle aman aman iyi değil.)

Katılıyorum

Çok güzel örnekler vermek isterdim ama ne yazık ki bende hiç bir zaman çok mutlu olan bi evlilik görmedim sadece resimlerde....

Evlilik zor bir şey, 2 farklı kültürde yetişmiş 2 farklı insan bir araya geliyor ve ortak bir nokta bulmaya çalışıyorlar.
Hiç kimse değişmez, herkesi olduğu gibi kabul edip bir ortak noktada buluşmayı denerseniz bunu devam ettirebilirsiniz yoksa evlilik çileden başka bir şey olmaz.
Her evlilikte her ilişkide iyi günler ve kötü günler vardır. İnsan kendi annesiyle ya da çocuğuyla bile kavga ediyorsa herkesle kavga eder. Ama en sonunda baktığında iyi tarafları , mutlu olduğunuz taraflar ağır basıyorsa o zaman mutlusunuzdur.

Ben kendi adıma kendi evliliğimde hoşuma gitmeyen şeyler var ama kendimi mutsuz olarak adlandıramam. Çünkü mutlu olduğum, huzurlu olduğum günler çok daha fazla.
Olaya ben bu şekilde bakıyorum.

Dogru adam onemli , etrafimda cok evli insan var, referansim sadakat onun icin ilk buna bakiyorum aslinda denk geliyorum ister istemez goruyorum,geneli esleri disinda baska kadinlara bakan ama eslerinin asla anlamadigi kadinlar ki bu beni cok korkutuyor ama sadik olanlarda var onlara saygi duyuyorum ve mutlu oluyorum...Ozetle erkek cok ama adam gibi olmak baska bir sey

Yeri geliyor kendi annemiz babamız kardeşimiz de bile anlaşamıyoruz kaldı ki elin oğlu Elin kızı illaki tartışmalar oluyor kötü günler oluyor iyi kötü bir şekilde geçinmek isteyen geçiniyor geçinemeyen ayrılıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…