- 1 Mayıs 2023
- 512
- 805
- 18
- 37
- Konu Sahibi papyonlupanda
-
doğru insanı bulursan neden olmasınki,bende boşandım gerçiO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
İyilik ve kötülükten kastınız ne ? Mesela benim kayınvalide genel olarak zor biri . Karismayi sever ,önerilerde bulunur . Şunu soyle yapın ,bunu böyle yapın gbi . Bu onu kötü yapmıyor bana göre . Eşimse hayatına müdahale ettirmeyi sevmez genel olarak . Bana gerek kalmıyor yani .Dolayısıyla bende şimdi bu insanlar için kötü diyemem . Farklılıklara alışıyor insan İlk zamanlar bazı şeyler çok garip geliyordu . Bence ozlerinde iyilerse sıkıntı yok.+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
Zaten öyle olur. Allah bir iyiye bi kötü veriyor işte.Var. Arkadaşımin hem evliliği hem kayın ailesi çok iyi. Arkadaşımın tüm kötülüğüne rağmen insanlar çok çok iyi sabır edip susuyorlar
Hem kızı hem oğlu olan kadınlar damada göre iyi kayınaileyken geline göre kötüyse bu konuda objektif olamayanlar bizleriz.+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
7 yıllık evliyim inanki çok mutluyuz ara ara tabiki tartışmalar oluyor ama büyük boyutta deyil saygı sevgi sadakat ve araya 3.kısileri sokmadıktan sonra huzurluyuz mutluyuzO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
kendi kendine mutlu insanlar evlendikden sonrada mutlu olurO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
varsa da bu bölümde değilO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Ay ne alakası var Allah aşkına. Her genelleme gibi saçma.kendi kendine mutlu insanlar evlendikden sonrada mutlu olurevlendikden sonra mutlu olan gormedim gorduklerimde sadece olarak mutsuzlugunu saklayanlar
+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
kendi kendine mutlu insanlar evlendikden sonrada mutlu olurevlendikden sonra mutlu olan gormedim gorduklerimde sadece olarak mutsuzlugunu saklayanlar
Kaynanana bak mutlaka gerisi hallolurO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?