- Konu Sahibi papyonlupanda
-
O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
E var nıye yalan soyleyelimKız Olmaz olur mu gelir şimdi benim Kayınvalidem meleğin önde gideni diyenler
Kayınvalidem çok iyidir Allah razı olsun. Oğlu da harika biridir+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
Iyiki evlenmisim. Bir de bizde farklı kültürler mevcut ben Giresunluyum eşim Bingöllü.O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Varsa söyle+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
Benim değil ama kardeşimin kaynanasının kanadı eksik tek. Sıfır abartı. En normali tersoya gelince yaptığını başa kakar mutlaka, ama kadında o da yok. "Sen evladım gibisin." lafını havaya sıkmıyor içini dolduruyor Allah için.Kız Olmaz olur mu gelir şimdi benim Kayınvalidem meleğin önde gideni diyenler
Katip bilmem kaç para vererek sarımsak ezici alan kardeşin bu dimi? Ne gerek var diyordun bak mutluluğun sırrı sarımsak ezicisiymişBenim değil ama kardeşimin kaynanasının kanadı eksik tek. Sıfır abartı. En normali tersoya gelince yaptığını başa kakar mutlaka, ama kadında o da yok. "Sen evladım gibisin." lafını havaya sıkmıyor içini dolduruyor Allah için.
Mermerdi bi de hshshshshKatip bilmem kaç para vererek sarımsak ezici alan kardeşin bu dimi? Ne gerek var diyordun bak mutluluğun sırrı sarımsak ezicisiymiş
O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?
Marka alayımMermerdi bi de hshshshsh
+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
Geldim, benim kayınvalidemKız Olmaz olur mu gelir şimdi benim Kayınvalidem meleğin önde gideni diyenler
K*raca idi galiba çoksel fiyatı vardı .Marka alayım
K*raca idi galiba çoksel fiyatı vardı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?