- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Şifreyi vereyim fazla muhabbet etmeyeceksin esinle o zaman tartisma da olmuyorSürekli takip edemiyorum fakat ne zaman foruma girsem aynı sorunlar sıkıntılar eşlerinden ilgi göremeyenler aldatılanlar hakaret edilenler evden kovulanlar eşleri tarafından istemeyenler kadınlar hep mutsuzluk hep gözyaşı hep keder bende mutsuz bir evliliğe sahibim malesef eşimle çocuklar için ayrılamıyoruz fikrinin arkasına saklanan fakat alışkanlık haline gelmiş kötü bir evlilik yaşıyoruz mutsusuz kısacası. Şimdi benim sorum şu nasıl oluyor bu mutlu evlilik çünkü görüyorum hep aynı cevaplar boşan dayanma çocuk yapma katlanma demek ki birileri mutlu ve şifreyi biliyor bize de deyiverin
İnstagram konusunda haklısınız işte bende orta takılıyorum galiba herkes anlaşıyor fakat ben geçimsizim galiba
Konu başlığı değildi kasdettiğim genel yeni mesaj bölümünü açarım hep orda hep karşılaştığım durum da ne yazık ki bu
İnstagram konusunda haklısınız işte bende orta takılıyorum galiba herkes anlaşıyor fakat ben geçimsizim galiba
Konu başlığı değildi kasdettiğim genel yeni mesaj bölümünü açarım hep orda hep karşılaştığım durum da ne yazık ki bu
Şifreyi vereyim fazla muhabbet etmeyeceksin esinle o zaman tartisma da olmuyor
Biz dört dörtlük müyüz ki evliliklerimiz dört dörtlük olsun?Benim evliliğim mutsuz bir evlilik değil.. Ama dört dörtlük de olduğunu düşünmüyorum.. Yani bilmiyorum hiçbir sorunu olmadan herşeyi dört dörtlük bir evliliği olan var mı
Harbiden yeni nesil öyle ya bide çarsaf çarşaf herşeyi paylaşıp özlü söz paylaşmalarıBiz dört dörtlük müyüz ki evliliklerimiz dört dörtlük olsun?
Evlilikten beklenti de önemli bence biraz. Yeni nesil pembik gelin olacam, kocama sunumlu kahve yapacam, adam hep gözüme bakacak evde romantizm patlamaları yaşanacak gibi hayallerle evlenip hayatın gerçekleriyle yüzleşince mutsuz oluyor bence.
Yok yerine göre özenmeyi severim ama hepte süslü olacak diye bir derdim olmadı sadece bilmiyorum umduğum ve bulduğum farklı oldu alışırım sandım ama 6 yıl oldu sadece biriktiriyormuşum sürekli evde olmakta daha fazla yıpratıcı oldu şimdi bir çkış yolu arıyorum bu depresyonvari durumdanBiz dört dörtlük müyüz ki evliliklerimiz dört dörtlük olsun?
Evlilikten beklenti de önemli bence biraz. Yeni nesil pembik gelin olacam, kocama sunumlu kahve yapacam, adam hep gözüme bakacak evde romantizm patlamaları yaşanacak gibi hayallerle evlenip hayatın gerçekleriyle yüzleşince mutsuz oluyor bence.
Ay zamanında biri açmıştı ajdjfdk.Forumun en aktif kismi burasi, yeni mesajlarda da buranin konulari cikiyor haliyle.
Zaten mutlu olanin da cok mutluyum diye konu acmasi sacma olmaz mi başka bir baslik altinda olsa dahi.
Herkes mutsuz veya dayak yiyor degil yani.
Buraya yazın işte onu diyorum mutluluğunuzu da buraya bende mutluydum çeyiz dizerken şimdi gidip oradakilerin içini mi karartayım evlenince görürsünüz diye buraya yazdım ki derdime derman bulayımKocam beni dövüyor başlığının altına ayyy seninki dövüyormuş benimki okşuyor çok aşık yazamayacağımıza göre bu başlığı sadece dert olarak nitelendirirseniz rahatlarsınız. Evlilik başlığına gidin biraz da millet harıl hurul çeyiz hazırlıyor çokta mutlu.
Benim evlenirken karar vermemdeki en büyük etken eşimin yanında sıkılmamamdı mesela. Önceki sevgililerime üç gün tahammül edemezken eşimle 15 gün 7/24 bir arada tatil yapabiliyorduk, birbirimizde kalabiliyorduk. O yüzden işsiz kalıp aylarca yine 7/24 evde kaldığımızda da, marttan beri evde birbirimize baktığımızda da sorun yaşamadık sürekli bir arada olma konusunda. Her şey normale dönsün, işimize gücümüze gidelim istiyoruz tabi ki ama evde olmak ekstra bir duygusal yük getirmedi ikimize de.Yok yerine göre özenmeyi severim ama hepte süslü olacak diye bir derdim olmadı sadece bilmiyorum umduğum ve bulduğum farklı oldu alışırım sandım ama 6 yıl oldu sadece biriktiriyormuşum sürekli evde olmakta daha fazla yıpratıcı oldu şimdi bir çkış yolu arıyorum bu depresyonvari durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?