Mutlu evlilik var mı

Mutlu iliski bence hic sorun yasanmayan degil sorun yasansa da ortak cozum arayabilen gecinmeye gonlu olan insanlar arasinda oluyor. Bir insan durmaksizin mutlu olamiyor ki oyle bir evlilik olsun. Esinizle sorununuz nedir bilmiyorum ama şahsiniza terbiyesizlik boyutunda seyler yapmadiysa zaten cocuklar var diye ayrilmiyormussunuz da siz bir guzellik yaparak buzlari eritmeye calisabilirsiniz.

Şifreyi vereyim fazla muhabbet etmeyeceksin esinle o zaman tartisma da olmuyor

Forumun en aktif kismi burasi, yeni mesajlarda da buranin konulari cikiyor haliyle.
Zaten mutlu olanin da cok mutluyum diye konu acmasi sacma olmaz mi başka bir baslik altinda olsa dahi.
Herkes mutsuz veya dayak yiyor degil yani.

çoğu kişi özellikle influencerların yansıttığı evlilik hayatına çok aldanıyor
ben bir influencerı ve eşini taaaaa 15 sene evvelinde bir forum sitesinden tanıyoru mesela
evet orada da ilişkileri öyle güzeldi, gerçekten çok aşıklardı ve bugün nasılsa yansıttıkları o zamanda öylelerdi
ama mesela o zamanda zengin olmalarına dayanarak sanırım biraz burnu havadalardı

yani o dönem foruma "ugg giyemeyenler de bizim ugg larla çekildiğimiz fotoları beğenmiyor" falan yazarlardı.. bir miktar tepeden bakma vardı yani..

şu anda herkesin yardımına koşan aşırı alçakgönüllü biri gibi görünüyor. belki yaşı ilerledikçe değişmiştir ama benim aklıma hep o tip yazıları geliyor..

diyeceğim o ki instagram / sosyal medya gerçekten pek çok farklılığı içeriyor. takılmayın onlara.

Benim evliliğim mutsuz bir evlilik değil.. Ama dört dörtlük de olduğunu düşünmüyorum.. Yani bilmiyorum hiçbir sorunu olmadan herşeyi dört dörtlük bir evliliği olan var mı ama bunun bir formülü var mı konusuna gelince de klasik şeyler bilirsiniz işte..

Benim bu konudaki fikrim şu ; ben artık evliliğin bir kumar olduğunu düşünüyorum.. Yani batabilirken çok büyük kazanabilirsin de.. Eşini iyi tanı, iyi bir adam seç, karaktersiz birinden kaç, kriterini bil ona göre davran ....gibi gibi bu şeyler de tabi ki önemli. Ama 5 yıl flört ediyorsun adamla bir evleniyorsun bambaşka biri çıkmış.. Al buyur.. Ne diyelim şimdi?? Kumar işte bildiğin şans.. Elbette az çok belli ediyor kendini herkes en azından olumsuz bir tavır gördüğünde vazgeçmesini bilmek gerek.. Aman ne bileyim Allah herkesi mutlu etsin

Mutlu evlilik var ama bu sorun yok anlamına gelmiyor. Etrafta parmakla gösterilen uyumlu bir çiftiz ama dünden beri kavgalıyız evin içinde barut gibi geziyoruz. Karşılıklı anlayış, özen, fedakarlık ve saygı varsa evlilikler güzel devam eder, yoksa etmez.
Kimse de böyle paylaşım alanlarına mutluluğunu yazma gereği duymaz, çıkmazdaki insan fikir alma ihtiyacı hisseder. Evlenmeden önce birbirini iyi tanımak, beklentileri bilmek, düzeltirim kafasıyla başlamamak çok önemli

burası bölüm olarak dert anlatma yeri olduğu için burda tek evlilik değil aile,iş vs için mutsuz olanların yazması normal. boşanmakta tabi ki kolay değil ama anlatılan konular bazen öyle ağır oluyor ki boşan demekten başka çare kalmıyor. bunu işin içinde iyi göremezsiniz ama objektif bakan biri görebilir.

benim evliliğim gayet mutlu, formülü ve ya şifresi yok. zaman zaman herkes kavga eder sürekli güler yüzlü olamazsınız ama birbirini iyi tanıyıp anlaşabildikten sonra evlilik mutsuzluğa dönüşmez.

Bdv de nasıl mutlu evlilik konusu olsun ki anlamadım ben mutluyum mesela formülü ne tam bilmiyorum heralde karşılıklı fikirlere saygı duyma daha çok

Benim evliliğim mutsuz bir evlilik değil.. Ama dört dörtlük de olduğunu düşünmüyorum.. Yani bilmiyorum hiçbir sorunu olmadan herşeyi dört dörtlük bir evliliği olan var mı
Biz dört dörtlük müyüz ki evliliklerimiz dört dörtlük olsun?

Evlilikten beklenti de önemli bence biraz. Yeni nesil pembik gelin olacam, kocama sunumlu kahve yapacam, adam hep gözüme bakacak evde romantizm patlamaları yaşanacak gibi hayallerle evlenip hayatın gerçekleriyle yüzleşince mutsuz oluyor bence.

Harbiden yeni nesil öyle ya bide çarsaf çarşaf herşeyi paylaşıp özlü söz paylaşmaları ki ben herşey için insan ne istiyorsa nasıl mutluysa öyle davransın bize ne modunda olan biriyim ama ne bilim yaşlandım galiba anlıyamıyorum

Yok yerine göre özenmeyi severim ama hepte süslü olacak diye bir derdim olmadı sadece bilmiyorum umduğum ve bulduğum farklı oldu alışırım sandım ama 6 yıl oldu sadece biriktiriyormuşum sürekli evde olmakta daha fazla yıpratıcı oldu şimdi bir çkış yolu arıyorum bu depresyonvari durumdan

Kocam beni dövüyor başlığının altına ayyy seninki dövüyormuş benimki okşuyor çok aşık yazamayacağımıza göre bu başlığı sadece dert olarak nitelendirirseniz rahatlarsınız. Evlilik başlığına gidin biraz da millet harıl hurul çeyiz hazırlıyor çokta mutlu.

Forumun en aktif kismi burasi, yeni mesajlarda da buranin konulari cikiyor haliyle.
Zaten mutlu olanin da cok mutluyum diye konu acmasi sacma olmaz mi başka bir baslik altinda olsa dahi.
Herkes mutsuz veya dayak yiyor degil yani.
Ay zamanında biri açmıştı ajdjfdk.
çok mutluyum şükrediyorum ediyorum yetmiyor diye

Buraya yazın işte onu diyorum mutluluğunuzu da buraya bende mutluydum çeyiz dizerken şimdi gidip oradakilerin içini mi karartayım evlenince görürsünüz diye buraya yazdım ki derdime derman bulayım

Mutlu evlilik elbette vardır bı çiftlerin uyumuyla ilgili bence. Ama elbette sorunsuz bir evlilik sorunsuz bir hayat yok. Karsılıklı yapıcı tavırlar içinde olmak sorunları en aza indirmek mutlu olmayı sağlar.

Benim evlenirken karar vermemdeki en büyük etken eşimin yanında sıkılmamamdı mesela. Önceki sevgililerime üç gün tahammül edemezken eşimle 15 gün 7/24 bir arada tatil yapabiliyorduk, birbirimizde kalabiliyorduk. O yüzden işsiz kalıp aylarca yine 7/24 evde kaldığımızda da, marttan beri evde birbirimize baktığımızda da sorun yaşamadık sürekli bir arada olma konusunda. Her şey normale dönsün, işimize gücümüze gidelim istiyoruz tabi ki ama evde olmak ekstra bir duygusal yük getirmedi ikimize de.

Bizim ülkemizde umulan ve bulunan genelde farklı olur zaten. Çünkü çoğu insan kafelerde buluştuğu, haftada bir iki gün dışarda görüştüğü insanlarla evleniyor. O insanın ev halini, alışkanlıklarını, evde size nasıl davranacağını bilmiyorsunuz, öğrenemiyorsunuz, tam anlamıyla tanıyamıyorsunuz karşınızdaki kişiyi. Bu da evlilikten sonra sorunlar olarak çıkıyor karşınıza.

burası dert forumu
Sorunları olan insanlar sorunlarını anlatıyor
Yani burası toplumun yüzde kaçı ki
Tüm evlilikler bu sitedeki gibidir siye genellemek yanlış
Mutlu evlilik elbette ki var
Ayrıca dünyaya bir kere geliyoruz mutlu olmadığınız hiç bir şeyi sürdürmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…