- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Canım öncelikle birileri bosan kurtul demelerini ben doğru bulmuyorum haa nasıl boşanılır adamda içki dayak karı kız ayakları aç bırakma çalışma ma parayı nereye verdiği belli olmayan yani bu sebepler.. ve ben asla ufak tefek konuşularak hallolunacak sorunlar için asla kimseye bosan demem yanlış... Mutlu olmakta şudur, anlaşmak fikir birliği , sevgi aşk her daim yaşamak sevgi aşk olunca saygı da olur zaten kalpler kırılmaz, incitilmez, araya soğukluk girmez..Sürekli takip edemiyorum fakat ne zaman foruma girsem aynı sorunlar sıkıntılar eşlerinden ilgi göremeyenler aldatılanlar hakaret edilenler evden kovulanlar eşleri tarafından istemeyenler kadınlar hep mutsuzluk hep gözyaşı hep keder bende mutsuz bir evliliğe sahibim malesef eşimle çocuklar için ayrılamıyoruz fikrinin arkasına saklanan fakat alışkanlık haline gelmiş kötü bir evlilik yaşıyoruz mutsusuz kısacası. Şimdi benim sorum şu nasıl oluyor bu mutlu evlilik çünkü görüyorum hep aynı cevaplar boşan dayanma çocuk yapma katlanma demek ki birileri mutlu ve şifreyi biliyor bize de deyiverin
Mutsuz olmak da geçerli bir boşanma sebebidir. Bazen insan uğraşmak, bir şeyleri düzeltmek ya da yoluna koymak için çaba sarfetmek de istemeyebilir. Boşanmak için illa çok kötü şartlarda yaşamak, eziyet çekmek gerekmez. Bu bakış açısını doğru bulmuyorum ben. Evlilik ömür boyu taşımamız gereken bir yük, ayağımıza geçirilmiş bir pranga olmamalı.Canım öncelikle birileri bosan kurtul demelerini ben doğru bulmuyorum haa nasıl boşanılır adamda içki dayak karı kız ayakları aç bırakma çalışma ma parayı nereye verdiği belli olmayan yani bu sebepler.. ve ben asla ufak tefek konuşularak hallolunacak sorunlar için asla kimseye bosan demem yanlış... Mutlu olmakta şudur, anlaşmak fikir birliği , sevgi aşk her daim yaşamak sevgi aşk olunca saygı da olur zaten kalpler kırılmaz, incitilmez, araya soğukluk girmez..
Ben 10 yıl evli kaldım. Daha ne gelebilirki başıma dediğim herşey geldi. İşimizi 3 kere kaybettik borç batağı Kayın peder abisi elti dövüşü hepsi yani. Boşanmadım kendimi değiştirdim yapmadığı şeyleri beklemedim söylemedim. Oda ben beklemeyince düşündümü haklı olduğumumu anladı ne olduysa hiç kavga etmemeye başladık. İşimizide toplamıştık ömrü bu kadarmış bitti. Evliliklerde iki tarafta kendi hatalarından başlamalı bence.Sürekli takip edemiyorum fakat ne zaman foruma girsem aynı sorunlar sıkıntılar eşlerinden ilgi göremeyenler aldatılanlar hakaret edilenler evden kovulanlar eşleri tarafından istemeyenler kadınlar hep mutsuzluk hep gözyaşı hep keder bende mutsuz bir evliliğe sahibim malesef eşimle çocuklar için ayrılamıyoruz fikrinin arkasına saklanan fakat alışkanlık haline gelmiş kötü bir evlilik yaşıyoruz mutsusuz kısacası. Şimdi benim sorum şu nasıl oluyor bu mutlu evlilik çünkü görüyorum hep aynı cevaplar boşan dayanma çocuk yapma katlanma demek ki birileri mutlu ve şifreyi biliyor bize de deyiverin
Ya zaten o şekilde de evlilik olmaz kiBiz dört dörtlük müyüz ki evliliklerimiz dört dörtlük olsun?
Evlilikten beklenti de önemli bence biraz. Yeni nesil pembik gelin olacam, kocama sunumlu kahve yapacam, adam hep gözüme bakacak evde romantizm patlamaları yaşanacak gibi hayallerle evlenip hayatın gerçekleriyle yüzleşince mutsuz oluyor bence.
Eski eşinin Burcu neydi ?Bence kimsenin hayatı dört dörtlük degil.
Fakat bir cidden cok mutsuz hayatlar var. Birde normal. Herkesin bunları isimlendirmesi de farkli. ben cidden sorunn yasadigini düşündüğüm kisilere bosan diyorum. Cunku ben ilk evliliğimde mutlu değildim. Hic bir konuda birbirimizi anlamadigimiz bir hayat yaşıyorduk. Sürekli kavga gürültü hakaret.....
Fakat simdi ki evliligime baktığımda Masallah diyeyim kimse kimseyi kirmamaya incilrmemeye çalışıyor. Bir daha bu hayata gelemeyecegimizi biliyoruz ve birbirimizin kıymetini biliyoruz.
Bence mutluluğun sırrı da bu
Tabi tekrar evleneceğim diye de bosanilmaz ben 10 yil sonra eşimle tanistim. Belki hemen evleneyim desem.tekrar hatali bir tercih Yapardım
Evet haklısınızBaşlığa istinaden; evet , var.
Ve sen beyaz dostum, acilen bdv’de takılma süreni azaltmalısın.
Neden sordugunuzu açıklar misinizEski eşinin Burcu neydi ?
Senin ve şimdiki eşinin Burcu ne
Ne bileyim merak ? Burç uyumlarına inanmaya çalışıyorumdur ...Neden sordugunuzu açıklar misiniz
Evet malesef çok üzgün bayanlar var. Aile içi tartışmalar elbet olur ama saygı en önemlisi. Ben evliligimde çok şükür mutluyum. Ama bunun bir formülü yok. Bu biraz mantık biraz yazgı . Karşındaki adamı doğru seçebilmek. Kimimiz doğru seçtik zannediyoruz sonra evlenince gerçekleri görüyoruz. Biraz iman gücü olan ve de vicdanlı adam seçmek en önemlisi. Adamın güzeli cirkini olmaz çünkü ıyi huylusu ve kötü huylusu olur.. ben eşime ne desem yapıyor o bana ne dese ben yapıyorum. Huyu güzel ondan dolayı. Yoksa kötü huylunun önüne dünyaları ser yine de memnun olmaz... Rabbim ıyi insanlarla karsilastrsin insallah. Zor olanı da kolay eylesinSürekli takip edemiyorum fakat ne zaman foruma girsem aynı sorunlar sıkıntılar eşlerinden ilgi göremeyenler aldatılanlar hakaret edilenler evden kovulanlar eşleri tarafından istemeyenler kadınlar hep mutsuzluk hep gözyaşı hep keder bende mutsuz bir evliliğe sahibim malesef eşimle çocuklar için ayrılamıyoruz fikrinin arkasına saklanan fakat alışkanlık haline gelmiş kötü bir evlilik yaşıyoruz mutsusuz kısacası. Şimdi benim sorum şu nasıl oluyor bu mutlu evlilik çünkü görüyorum hep aynı cevaplar boşan dayanma çocuk yapma katlanma demek ki birileri mutlu ve şifreyi biliyor bize de deyiverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?