Mutlu Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hacı sen de spoiler veriyon merakta bırakıyon insanı anlat da yuh oha çüş diyelim :deli: hem de bana umut olur güzel hikayeler duyunca seviniyorum.

Peki nasıl güvenenildin loch? Sonradan vazgeçer, ailesi zehir eder hisleri olmadı mı? Gerçi güveni adam kendisi veriyordur değil mi :110:
Duyacaklarını yüreğin kaldırmaz bence :olamaz:
Ankara ya geleyim anlatırım sana özel :)

Ben çok mutluyum eşimden yana.. o benm en büyük şansım. Yüz kere daha dünyaya gelsem 100 kere daha onu buluur evlenirim 10 senelik flört üzerine ki yaşımız küçüktü üniversiteyi bitirip evlendik 4 yıllık evliyiz 2 yaşında kızımız var şükürler olsun ❤️

Son düzenleme:
kemal sunal'ın: ben buraya niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?! repliğini anımsattı yazma tarzinız :KK70: Maşallah diyeyim bu arada daim olsun güven duygusu:KK36:

Harbiden yaa simdi bi daha okudum cok guldum esimle gulusuyoruz da onun bu replikten haberi yok :KK49:

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:
Anoww dile getirip nazara gelmekten korkarım :KK48:

Esimin Beni aldatma ihtimali bile Sana halayi cektiriyorsa Ben hiic ilimli yaklasmiyim konuya. Buyuk konusmamak lazim her zaman diye yumusattim ama vazgectim Ulan, aldatmaz.
Yok canım sen yanlış anladın beni ne alaka. Neden bir hemcinsimin aldatilma ihtimaline sevineyim. Mesajin başı başka sonu başka demek istedim. Ve tam tersi büyük konuşuyorsun Allah korusun başına gelire vurgu yaptım. Allah mutluluğunuzu daim etsin sizi tanımıyorum bile niye halay çekeyim aldatsa

Evlilikte sevgi ve saygı çok önemli ben bunu anladım.
Çok severek aşık olarak evlendik..
Saygı sınırlarına hep dikkat ettik..
Evlilikte şimdiye kadar hiç bir sorun çıkmadı çok şükür. Hala ilk günkü gibi aşığız.
Ama hayat bu ne olacağı belli olmaz.

Sonuçta hiç kimse boşanmak için evlenmiyor.
Sevgi ve saygısı olanlar bile aileler yüzünden savrulup gidiyor. Ben o yönden de şanslıydım görümce yok, çok akraba yok, kaynana yok.
Allah bu büyüklere akıl fikir versin de yuva yıkmaya değil, yuva yapmaya destek olsunlar.
Ayrıca hayat bu imtihan dünyası. Evliliği iyi olanın başka yerden sorunu oluyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK200:

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:
Allaha sukur bizim iyi 5 senelik evliyim 23 yasindayim ilk 2 sene benim büyümem alısmak falan kavgalar oldu ara sira ama benim kocis cok iyi kalpli anlayisli disari cikmaz icki icmez disardaki kizlardan nefret eder bana hic bağirmaz kizdigi zaman 5 dk yanina gitme yeter sonra barisiyoruz.evine cok iyi bakar allah herkeze boyle birini versin insallah birbirimizi cok seviyoruz bebisimizde olcak yani her evlilik cok kotu degil allah herkeze nasip etsin..

biz gayet iyi durumdayız. tek derdim konularımdan belli olduğu üzere bebek olmaması. ama yine de bu durum üzmüyor onu. ben bireysel üzülüyorum
Bizimde 5 senedir olmuyodu esimde sorun vardi ve o 1 ay boyunca hergun kemik suyu icti ve o ay hamile kaldm simdi 3 bucuk aylik allah verdi ama cok zorlaniyorum surekli kusuyorum 8 kilo verdim inssallah sizede nasip eder

2.5 yıldır evliyim. Nazar değmesin sadece çok minik tartışmalar olmuştur. Hiçbirini hatırlamıyorum bile

Hayatta her an her şey olabilir. Allah korusun hastalık, işten atılma, yakınlarının vefat etmesi.. mutlu evlilik vardır ama asıl mutluluk zor zamanlarda belli oluyor. Çok mutlu görünen bir çift vardı. Eşi görevden alındı diye karısı terk etti. 55 yaşında 2 çocuk annesi. 30 yıllık evliliğini bitirenler var. Çünkü hayatta mutluluk önce senin elinde. Eşinize bağlı bir mutluluk yaşarsanız Rabbim korusun başına bir şey gelirse tüm ömrünüz üzüntüyle geçer. Gerçek mutluluk siz kendinizi seviyorsanız, kimseyi takmıyorsanız, eşinizin hatalarında mesela bazen öfkenince, istediklerinizi yapmayınca mutluluk her anda sizden kötü durumda olanları düşünüp şükrederek ulaşılır. Bu sene 4 yakınım Amcam da dahil vefat etti. Ben hayata bakış açımı değiştirdim. Sözlüyüm şimdi. Gönüllü yardım kuruluşlarındayım. Hayatta inanın mutluluk sizle alakalı. Ne insanlar gördüm eşi felçli bayan mutluluk içinde sıkılmadan bakıyor. Fabrikası yanmış adamın eşi evlere temizliğe giderek bütçe sağlıyor. Mutluluk içinde görseniz eşiyle nasıl mutlular eşine aşkla bakışını kıskanıyorum resmen. Birde yarı felçli ablamızın eşi nasıl bakıyor nasıl mutlular görseniz. Çok mutlular. MaşaAllah. Hayatta her şey olabilir. Siz kendinizi ve karşınızdaki kişiyi Sevin Allah için herşeye sabredin. Emin olun mutluluk huzur içinde yaşayanlar var. Rabbim herkese hayırlı huzurlu mutlu evlilik nasip etsin. Ama şu da var. Dünyada tüm evlilikler mutsuz olsa siz mutlu evlilik var mı diye sormayın. Sizin evliliğinizin mutlu olmayacağını bilemesiniz. Belki en mutlu evlilik sizin olacak. İnşaAllah her zaman mutlu olun:KK200::KK200::KK200:

Peri masalı gibiydi ilk 3,5 yıl
Allahım ben bu kadarını hak etmedim diyordum

Derken yurtdışına çıktı iş için iki yıllığına güya
11 yıl bitti

O masal gibi dediğim 3,5 yıl hatrına bekledim her azgınlığına sabrettim özene dönecek dedim

Dönmedi daha beter oldu

Kısacası mutlu evlilik varsa da ben görmedim :-(

esimle tanistiktan sonra 1 ay icinde evlendim. 10 senelik evliyim, bebelerim var, mutluyum.
o sinirlenince ben susarim, ben sinirlenince o susar.
ikimiz de tartismalari cok uzun surdurmeyiz.. zaten cok ciddi tartismalarimiz da olmadi, genelde konusarak hallettik.

Bizimde 5 senedir olmuyodu esimde sorun vardi ve o 1 ay boyunca hergun kemik suyu icti ve o ay hamile kaldm simdi 3 bucuk aylik allah verdi ama cok zorlaniyorum surekli kusuyorum 8 kilo verdim inssallah sizede nasip eder
benim esimde de sorun var. kemik suyu iyi mi geliyo. ben de yapayim. hayirli olsun bebisiniz :) bi zaman sonra kusmalar geciyo kilo almaya baslarsiniz. ama tabi zor sürekli

Yok canım sen yanlış anladın beni ne alaka. Neden bir hemcinsimin aldatilma ihtimaline sevineyim. Mesajin başı başka sonu başka demek istedim. Ve tam tersi büyük konuşuyorsun Allah korusun başına gelire vurgu yaptım. Allah mutluluğunuzu daim etsin sizi tanımıyorum bile niye halay çekeyim aldatsa

Kusura bakma o zaman yanlis anlayip yükseldim :oops:
Ben de yumusatmaya calistim cünkü dünyada hersey mümkün bunu biliyorum, hersey basimiza gelir. Bunu bildigim icin emin olsam bile söylemek cesaret istiyor. Simdi ve bes yildir böyleyiz evet, ileri de ne olur bilemem. Ama esimin sevdigi beraber oldugu ilk ve tek kadinim. Ha antropoza girersin de sasarsin genc kizlari süzersin yakarim bak diye konusuyorum bunlari bile bile.
Tekrardan yanlis anladigim icin özür dilerim :oops:

Sen bdv ye kafa yorma sorunlu evlilikler kadar, çok mutlu evliliklerde var hayatta...

Önüne doğru insan çıkarsa mutlu olursun.

Çok şükür pişman değilim iyiki evlenmişim, erkeğin merhametlisine, adaletlisine denk geldinmi ondan korkma zarar gelmez.

Kusura bakma o zaman yanlis anlayip yükseldim :oops:
Ben de yumusatmaya calistim cünkü dünyada hersey mümkün bunu biliyorum, hersey basimiza gelir. Bunu bildigim icin emin olsam bile söylemek cesaret istiyor. Simdi ve bes yildir böyleyiz evet, ileri de ne olur bilemem. Ama esimin sevdigi beraber oldugu ilk ve tek kadinim. Ha antropoza girersin de sasarsin genc kizlari süzersin yakarim bak diye konusuyorum bunlari bile bile.
Tekrardan yanlis anladigim icin özür dilerim :oops:
Yok canım est. özüre gerek yok. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin sizin de inşallah:KK36:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X