• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten genellikle erkek aileleri isin icine giriyor ve icine ediyor afedersiniz. Bizim bu zamana kadar hep oyle oldu. Bak bugunlerde yine mutluyken bombayi yine attilar. Olan da mutlu ciftlere oluyor...
Aynen öyle.. o kadar mutluyum ki eşimle. Ben bile böyle evlilik hayal etmedim hiç. Zevklerimiz ortak, seviyor, seviliyorum. Çok saygılı, şefkatli bir eşim var. Ama annesi yüzünden ona hiç söylemeyeceğim hakaretleri söyledim. Tam koklaşırken aradı kadın mahvetti bizi..2 gündür küsüz. Tam da haftasonu :( O olmasa o kadar mutlu olurduk ki...

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:
Sevgi,saygı,güven var ama huzur yok diyebilirim.Açtığım konulardan bir kısım insan beni suçlu bursada gerçekler malesef hiç öyle değil en başa dönsek eşimde bende birbirimizle evlenmemeyi tercih ederdik üzülmemek için o ailesinden dolayı hiç tercih etmeyecebini söylüyor.Mutlu olmak için pembe gözlüklerle yaşamak lazım,görmezden gelmen lazım,duymaman lazım vs. bunları yapamazsan benim gibi kaynanamı göreceğin günü düşünüp strese girersin günler öncesinden olan sana sağlığına olur.

Eşimi çok seviyorum, onun da beni sevdiğinden eminim. Bizim tek sorunumuz annesi evliliğimizin ilk yılında çok kavgamız oldu ama hepsi geride kaldı, ben eşimin çok iyi biri olmasından dolayı bazı durumlarda alttan almayı öğrendim ya da hiç olmazsa olumsuz bir durumda ona devretmeyi, o da annesine beni ezdirmemeyi öğrendi..
Kavga gürültü hiçbir şeyi çözmüyor..baskın olayım, laf sokayım derken sevdiğiniz insanı kaybedebiliyorsunuz
Evet evlilik çok zor ama biraz uyanık olursanız mutlu olmanız çok kolay :)

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:

Burası BDV, tabi ki dert yazıyor insanlar ama hep de kötü değil evlilikler
Sürekli pembe bulutlarda da yaşanmıyor, iyi günü var kötü günü var
Bende çok mutlu olanlardanım ama sorunsuz hayat yok, eşimin ilk evliliğinden olan çocukları yüzünden sorunlar yaşadık bir dönem , sevgi ve saygı varsa sorunlar atlatılıyor

Eşimin konumunda olan hiçbir Allah'ın kulu evlenmek için beni tercih etmezdi.
Şurda yazsam,herkes "Yuh!Oha!Çüş!" Der..
Ama bak hem evleniliyor hem de mutlu olunabiliyormuş.
Hatta "O nasıl sülale öyle" der Kazen'de atardı siteden vallah.

Insanın başına ne geleceği belli değil..
Herkes yola ıyi olacak diye çıkıyor, ama zaman neleri yaşatıyor şaşıyorsun..
Bana bir sene önce bunları yasicaksin deselerdi güler geçerdim.Cok severek evlendim bugün olmuş hala çok seviyorum ama aniden boşanmak istediğini artık soğuduğunu,uzaklaştığını söyledi..Kendimce bitmemesi için çabaladığımi düşünüyorum.Bi noktadan sonra böylesi hayırlıymıs diyorum.Ama etrafa bakınca da mutlu evlilik gerçekten yok denecek kadar az.Enseyi karartmamak lazım..Iyileri örnek olarak gör,kötü zaten herzaman var..

Ben varım maşallah çok şükür:)

Kendime bile o kadar güvenmem diyip daha da büyüteyim o zaman lafi :D Anaba babama öyle güvenmem ben.
Ha diyorum 40 indan sonra degisirsin falan tabiki de konusuyoruz da bunlari.
Istisnalar her zaman vardir, belki de o bir istisnadir. Kafasina birsey düsmezse yapmaz. Ama düsedebilir. Simdiki zamanda yasadigima göre yapmaz diyorum. Gelecek hala gelmemistir bilemem neler olacak. Su an durum bu.

Eşimin konumunda olan hiçbir Allah'ın kulu evlenmek için beni tercih etmezdi.
Şurda yazsam,herkes "Yuh!Oha!Çüş!" Der..
Ama bak hem evleniliyor hem de mutlu olunabiliyormuş.
Hatta "O nasıl sülale öyle" der Kazen'de atardı siteden vallah.
Hacı sen de spoiler veriyon merakta bırakıyon insanı anlat da yuh oha çüş diyelim :deli: hem de bana umut olur güzel hikayeler duyunca seviniyorum.

Peki nasıl güvenenildin loch? Sonradan vazgeçer, ailesi zehir eder hisleri olmadı mı? Gerçi güveni adam kendisi veriyordur değil mi :110:

Mutlu evlilik mutlu ve bağımsız erkeklerden geçiyor sanırım,benim kvde de müdahaleci bi kadındır ilk yıl cok zorladı ama şimdi eşimin tavrını farketti artık uzak duruyor,pazar sabahı şu yapılacak derdi eşim baharla kahvaltıya gidicez beklesin bakalım derdi mesela,ya da kvnin evinde oturuyoruz ben ev almak istedim çalışıyorum yatırım olsun kafasındayım,kv ev alıp evinden gideriz diye düşündü epey ısrar etti almayalım diye,eşim bahar çalışıyor kendi maaşıyla alacak alma diyemem bu konu kapansın anne dedi konu kapandı vs vs biçok konuya ben girmedim bile,eşim bağımlı bi adam olaydı oohooo ne başlıklar çıkardı bu mevzulardan.. demem o ki nişanlıyken bekarken gelen sinyalleri iyi alın,Allah Yardımcınız olsun

Kendime bile o kadar güvenmem diyip daha da büyüteyim o zaman lafi :KK70: Anaba babama öyle güvenmem ben.
Istisnalar her zaman vardir, belki de o bir istisnadir. Kafasina birsey düsmezse yapmaz. Ama düsedebilir. Simdiki zamanda yasadigima göre yapmaz diyorum. Gelecek hala gelmemistir bilemem neler olacak. Su an durum bu.
Mesajin sonu ve başı:halay:

Kendime bile o kadar güvenmem diyip daha da büyüteyim o zaman lafi :KK70: Anaba babama öyle güvenmem ben.

kemal sunal'ın: ben buraya niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?! repliğini anımsattı yazma tarzinız :KK70: Maşallah diyeyim bu arada daim olsun güven duygusu:KK36:

Son düzenleyen: Moderatör:
aklima kemal sunal'ın: ben buraya niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?! repliğini anımsattı yazma tarzinız :KK70: Maşallah diyeyim bu arada daim olsun güven duygusu:KK36:
Çok güldüm ya Allah da sizi güldürsün:KK70::KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X