napsam ne etsem bırakmıyo ertesi gün tekrar hiç bişey olmamış gibi kaldığı yerden devam istemediği herşeyi yaptımsürekli kavga nedeni ne hiç bilmiyorum konuşamıyorum anlatamıyorum derdimi belki farklı şehirlerde olduğumuz içindir
Evlendikten sonra bunları yani aldatılmayı yaşamayacağının garantisi var mı, Yine seni aldatıpta hiçbirşey olmamış gibi davranırsa o zaman ne yapacaksın.Bence mantıklı ol alışmış kuduruştan beterdir diye boşa dememişler...
2 senelik beraberliğim var farklı şehirlerdeyiz beni aldattı ve ben hala beraberim kaç kez ayrılmak istediğimi söyledim ayrılmıyoda ne yapıcğmı şaşırdım tekrar eski sevgili aramış bi gün bana sana haksızlık ettim dedi ertesi gün anlattı sürekli tlf meşgul sordum kendimden uzaklaştırmam gereken biri vardıonu uzaklaştırdım deyip geçiştirdi benim çok fazla dışarı çıkmamı bile istemez çok kıskanç ve bu yaz annesiyle tanıştırcak beni ben napıcam
seni aldatıyor sen öğreniyorsun ayrılmk istiyorsun bırakmıyorsende devam ediyorsun.
1. sevgilin seni bırakmamış değil ayrılmak isteyeni kimse zorla tutamaz , sen yeterince istememişsin demek ki ayrılmayı
2.ne yapalım yani beni aldattı , geçenlerde teli meşguldu hep sordum kendimden birini uzaklaştırdım dedi , benide annesiyle tanıştırıcak ne önermemizi bekliyorsun anlayamadımm.
sana verebileceğim tek tavsiye kendini kandırma!!
bu iki alıntıya ben de katılıyorum.adam olsaydı zaten aldatmazdı ayrılırd, ayrılmaması iyi bişey değil yani...adam olsaydı sevseydi zaten aldatmaya teşebbüs bile etmezdi...aldatayım ama garantim de olsun...oh ne yardan geçeyim ne serden...ne güzel hayat...2 yıldır alıştığım birisi var nasıl olsa gitmiyor gitmeyecek o cepte ben de günümü gün edeyim..."kendimden uzaklaştırmam gereken birisi vardı" ne saçmalık ama...kendinden uzaklaştırmak için saatlerce telefonda konuşmazsın yokmuş gibi davranırsın yok olur gider...
bence de kendinizi kandırmayın...lütfen kendinize saygı duyun...
ne sözler verdi bi daha seni üzmem vs ama aklımda hep bi şüphe hep güven meselesi herşeye karışır evden adım attırmaz.diyorum evlenirsem naparım belkilerde yaşayamıyorum kiahh annesi yok mu hep o devrede bişey olsun hemen arıyo
arkadaşım kendini kandırma böyle bir sebep olabilir mi ?ayrılmak istedim ama o benden ayrılmıyor?
sen istesen bal gibi arılırsın bu çocuktan sen ıstemıyorsun...
bu iki alıntıya ben de katılıyorum.
ayrıca daha ortada fol yok yumurta yokken senden hapis hayatı yaşamanı istiyor hoş fol ve yumurta olsa ne değişir ki? neden evden dışarı çıkartmaz bunu düşündün mü? kıskançlıktan mı? kişi kendinden bilir işi! kendi dışarda gördüğü her kıza asılıyor ya da bakıyor olmalı ki sana da aynı şeyin yapılacağını düşünüyor.
millet haklı sen istiyorsun da nasıl ayrılmıyo allah aşkına kendini kandırma, bence o adamdan sana hayır gelmez kıskançmış da evden adım attırmıyo diyosun.nasıl ayrılmadığını açıklayabilir misin bana?çok merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?