mutlu muyum, mutsuz muyum onunla bilmiyorum :((

ozdens

sil baştan
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
605
11
68
Diğer
tekrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
seni aldatıyor sen öğreniyorsun ayrılmk istiyorsun bırakmıyor sende devam ediyorsun.

1. sevgilin seni bırakmamış değil ayrılmak isteyeni kimse zorla tutamaz , sen yeterince istememişsin demek ki ayrılmayı

2.ne yapalım yani beni aldattı , geçenlerde teli meşguldu hep sordum kendimden birini uzaklaştırdım dedi , benide annesiyle tanıştırıcak ne önermemizi bekliyorsun anlayamadımm.

sana verebileceğim tek tavsiye kendini kandırma!!

Son düzenleme:
ayrılmak istiyosunuz da ayrılmıyo . ne yapıyo mesela silah mı dayıyo başınıza. ayrılmıyo olayını ben anlayamıyorum.

Uzaktan iliski en zoru.

Biz de esimle farkli sehirlerdeydik ve 4 sene devam etti. Telefonlari mesgul olunca delirirdim seni cok iyi anliyorum.

Yalniz anlamadigim sey, sevgilin neden eski sevgilisinin tekrar aradigini sana soyluyor?

Zaten uzakta caresizken nedir bu simdi?

adam olsaydı zaten aldatmazdı ayrılırd, ayrılmaması iyi bişey değil yani...adam olsaydı sevseydi zaten aldatmaya teşebbüs bile etmezdi...aldatayım ama garantim de olsun...oh ne yardan geçeyim ne serden...ne güzel hayat...2 yıldır alıştığım birisi var nasıl olsa gitmiyor gitmeyecek o cepte ben de günümü gün edeyim..."kendimden uzaklaştırmam gereken birisi vardı" ne saçmalık ama...kendinden uzaklaştırmak için saatlerce telefonda konuşmazsın yokmuş gibi davranırsın yok olur gider...

bence de kendinizi kandırmayın...lütfen kendinize saygı duyun...

Son düzenleme:
napsam ne etsem bırakmıyo ertesi gün tekrar hiç bişey olmamış gibi kaldığı yerden devam istemediği herşeyi yaptım sürekli kavga nedeni ne hiç bilmiyorum konuşamıyorum anlatamıyorum derdimi belki farklı şehirlerde olduğumuz içindir

uzaktan ılıskı yurutulmesı cok zordur ve nadıren evlılıkle sonuclanır.. cunku araya mesafeyle bırlıkte soguklukta gırer ve yalanlar kacınılmaz olur ne yazık kı göz gormeyınce gonul katlanmıyor malesef.. esımle ayrı sehırlerdeydık ve guven meselesı en sık kavgalarımızdan bırıydı benımde esım sızın sevgılınız gıbıdısarı cıkarmaz acık kıyafetler gıydırmezdı ve dusunun ben antalya gıbı sıcak bı memlekette sıfır kollu dahı gıyemezdım

ne sözler verdi bi daha seni üzmem vs ama aklımda hep bi şüphe hep güven meselesi herşeye karışır evden adım attırmaz.diyorum evlenirsem naparım belkilerde yaşayamıyorum ki ahh annesi yok mu hep o devrede bişey olsun hemen arıyo

Evlendikten sonra bunları yani aldatılmayı yaşamayacağının garantisi var mı, Yine seni aldatıpta hiçbirşey olmamış gibi davranırsa o zaman ne yapacaksın.Bence mantıklı ol alışmış kuduruştan beterdir diye boşa dememişler...

kesinlikle öyle bi garanti yok yapan yine yapar kendime eziyet ediyorum düşün düşün düşün başka bişey yok..

arkadaşım kendini kandırma böyle bir sebep olabilir mi ?ayrılmak istedim ama o benden ayrılmıyor?

sen istesen bal gibi arılırsın bu çocuktan sen ıstemıyorsun...

bu iki alıntıya ben de katılıyorum.

ayrıca daha ortada fol yok yumurta yokken senden hapis hayatı yaşamanı istiyor hoş fol ve yumurta olsa ne değişir ki? neden evden dışarı çıkartmaz bunu düşündün mü? kıskançlıktan mı? kişi kendinden bilir işi! kendi dışarda gördüğü her kıza asılıyor ya da bakıyor olmalı ki sana da aynı şeyin yapılacağını düşünüyor.

millet haklı sen istiyorsun da nasıl ayrılmıyo allah aşkına kendini kandırma, bence o adamdan sana hayır gelmez kıskançmış da evden adım attırmıyo diyosun.nasıl ayrılmadığını açıklayabilir misin bana?çok merak ettim de

millet haklı sen istiyorsun da nasıl ayrılmıyo allah aşkına kendini kandırma, bence o adamdan sana hayır gelmez kıskançmış da evden adım attırmıyo diyosun.nasıl ayrılmadığını açıklayabilir misin bana?çok merak ettim de

haklısın..kaybetmekten korkmuyorum artık o olmazsa ne yaparım da demiyorum telefonları değiştirip kaldığım yerden devam etmem en iyisi onun için çok fark olcağını sanmıyorum ben olsam ne olmasam ne

güven konusunda çok fazla kavgalarımız var birden sinirleniyo biliyorum huyunu az çok en sonunda dedim güvenmiyosan bana bitsin istemiyorum diye sonraa hoppp o sinirli adam gitti gayet sakin tabi ben yumuşamdm hemen dönüyo beni istemiyosan kapat suratıma bi daha ne ararım seni ne sorarım diyo onu yaptım kendi telefnmu da kapadım bu defa evi aradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…