napsam ne etsem bırakmıyo ertesi gün tekrar hiç bişey olmamış gibi kaldığı yerden devam istemediği herşeyi yaptımsürekli kavga nedeni ne hiç bilmiyorum konuşamıyorum anlatamıyorum derdimi belki farklı şehirlerde olduğumuz içindir
haklısın..kaybetmekten korkmuyorum artık o olmazsa ne yaparım da demiyorum telefonları değiştirip kaldığım yerden devam etmem en iyisi onun için çok fark olcağını sanmıyorum ben olsam ne olmasam ne
Ben böyle şey görmedim.
Ayrılmak istiyorum bırakmıyor ne demek arkadaşım ?
Al başını çek git. Sana ulaşabileceği her yerden git.
Bu ayrılmak olur işte.
Sen kalkıp "ayrılalım mııııııııııııı ?" diyorsun herhalde.
Öyle dersen, kabul etmez. Direk ayrıl
yaşaaa leonela:))))
aynen katılıyorum sana...
şu kk kadınları ne kadar kıskanç. bitmiyo hasetlikleri bitmezde
kız seviyo,seviliyo. çocuk evlenecekmişte.... kızın iletisine bakın aşktanda uçmuş
bence hiç uğraşmayın. bu aşk bitmemeli. yıllardır bu foruma üyeyim bi hazmedemediler aşkı....
nolmuş çocuk aldattıysa kızlar nolmuş?
diğerlerine nikah istemiyo. demek ki konu sahibi bu şerefe layık
ben ayrılmam. aldatsın erkekim
kız seviyo,seviliyo. çocuk evlenecekmişte.... kızın iletisine bakın aşktanda uçmuş
bence hiç uğraşmayın. bu aşk bitmemeli. yıllardır bu foruma üyeyim bi hazmedemediler aşkı....
Benim erkekim de sırtımdan sopayı , karnımdan sıpayı eksik etmeyendir !
Böyle birini bulunca direk evleneceğum
ask nedir emektir, ask herseyi afetmektir, askisina sahip cikmali bencede:103::103::103::103::103::103::103::103:
benim irkekim aldatır yapar.ohh hakkıdır yiğidimin
şaka yapıyorsun di mi? :))) seni aldattığını bildiğin bir adamla aynı yatakta yatabilir misin?
aşkından ölsen yapamazsın emin ol...
ama zaten kimse de aşktan ölmez.. en fazla 3 ay çekersin acıyı, sonra herşey normale döner.
hayır çok ciddiyim. neden ayrılayım.aşığım, ölüyorum, geberiyorum onsuz olamamo yatakta yatsın ben yerde yatarım
tüm kk yüklencek şimdi bana
hayır çok ciddiyim. neden ayrılayım.aşığım, ölüyorum, geberiyorum onsuz olamamo yatakta yatsın ben yerde yatarım
tüm kk yüklencek şimdi bana
böyle bir durumu yaşamadığın için böyle konuşuyorsun bence...
kimse aşkından ölmemiş şimdiye kadar.. güven bana:)))
yooo yaşadım 27 yaşındayım. sevgilim aldattı evlendim... gerçi hala arada karıştırıyo bi şeylerde olsun
çocuk doğurdum mu bağlancak kesin. neden ayrılayım kocamdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?