aynen canım bende çok zor ikna eden ve nişanlandıktan sonra bile nişanlımı ailesinin yaptığı herşeye kusur bulan bir ailen var ama napalım katlanıcaz evlenesiye evlendikten sonra kapımızı kapatıp sorunları kendimiz çözücez eğer onlara naklettirirsek BEN SANA DEMİŞTİM dememeleri için.Benim ailemde zor ikna oldu yeni nisanlandik o gunden beri soylenmeleri bitmio.. annm har frsatta nisani attrmaya bahane ariyorlar.. hep sunu tekrar edio COK PİSMAN olacaksin.. sanki bnm evliligim kotu giderse mutlu olacaklarmis gibi hissediorum nisanlimn ailseyle de prblemlerim oldu tek kelime aileme bsey diyemedim cunku hmen bitrrlerdi.. simdi aramz duzeldi ama eminim evlenip mutlu olursam senin gibi olurum
aynı şeyleri yaşıyoruz canım seni çok çok iyi anlıyorumOnlarin tek derdi eger bnm ki gibi bi ailen varsa hakli cikmak istemeleridir.. ailem beni cok sever kilima dayanamaz bi dediim iki olmaz ama nisanlimda ilk bahsattigim gunden beri boleler arada doldurdula nisanlimla cok atstik surekli soleniolar surekli.. ve eger mutsuz olursam artk onlar sevinecek diye dusnuyorum.. cunku o zamn hakli olacaklar biz sana demistik diyecekler o kadar cok nisan atmayi dusundum ki nisanlim cogunda alttan aldi yeri geldi o da patladi.. ama tek bildiim mutsuz olursam her ne kadar biz senin iiligin icin istiyoruz deselerde icren ice hep mutlu olacaklar
sadece bu kadar olur diyorum canım aynen bizdede böyle babam daha mülayim annem baskın bu konuda.nişanlım zaten zor verdiler sen beğen et bizim getirdiğimize bahane bulunmasın derler ben beğenirim genede problem olur ya.adetleriyapsalar suç olur yapmasalar tamahsız gelin alıyolar olur çözemedim kadını :44:Sadece ben miyim diorum bu siteye uye olana kadar aslinda ne kadar cok kisi var boyle seyler yasyan kimsenin uzulesini bu drmu yasamasini istemem ama insan kendisin anlayabilcek inslarla karsilasinca rahatlio.. annm bohcalar tekmelio. Oysa ban kendim sectim aldim ona bile kusur buldu getrdikler cicek buyuk die bile bazen gulesim gelio o kadar kafayi yedim.. bizim ailede bi gelenek teyzemde aynisini yapti kizlarin birine sigirkelkesi dediler birine maymun nep ad takip kucumser gibi hareketler.. ama dsardan gorenler cok anlyisli cok poztif insanlar sanarlar kadin temizlik yaparken bile homurdaniyor var mi yaa... babam o kadar deil anneme kiziyo bile o da istemio ama arada laf cakar annm kadar olmasada.?
Eşimle ailemi zor ikna ederek evlendim. Kültür farkı, maddi ve ailevi sebeplerden..
2 senedir evliyiz. Ailemi , akrabalarımı ve arkadaşlarımı şaşırtacak şekilde evliliğimiz maşallah çok yolunda gidiyor..
Fakat şimdi söyleyeceğim gerçekten komik ama eşimle sürekli gezmemiz, çoğunlukla birlikte vakit geçirmemiz, arkadaş ortamlarında çok bulunmamız, yaptığımız, yediğimiz vs. şeyler başkalarının gözüne batıyor ve açık aramaya başlıyorlar..
eşimin bana evde yemek yaparken yardım etmesi bile bizi eleştirmeleri için sebep oluyor.. Tabi ki bizde sıkıntılar yaşıyoruz bazı zamanlar sadece tek yaptığımız bu sorunları hiç kimseye yansıtmamamız..
Ama artık çok bunaldım ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum.. Kendi ailemden yaptıklarımı gizlemek zoruma gidiyor..
Ben napıyorum kötü bir şey mi yapıyorum ya her şeyi helalimle yapıyorum(
Mutsuz gibi mi davranayım Allah aşkına insan mutlu olduğu için dert yanar mı ??
(Belki okuyup geçeceksiniz belki de hiç görmeyeceksiniz bile bu yazımı yine de canınız sağ olsun.. içimi döktüm ve bi nebzede olsa rahatladım.. )
Seni kıskanıyorlar cnm .kendilernn öyle mutlu huuzurlu bi evliliği olmadığı için...annen bile seni kıskanır.kıyaslama yapar ben babanı bi gün mutfağa sokamadm der.baban bana böyle anlayışlı değildi senin gibi kadın mı olur der.der de derrrr.hiiiiiiiiiiiiççççççç takma.kıskananlar çatlasınde hayatını yaşaaaa.benm nişanlım bi dediğimi iki etmediği için ona kılıbık diyo annem olacak şahsiyet.küçümsüyr onu düşün yaniiii.evlenince de değişmeyecek bu.aynen senn gibi olcam.ama sorsan babamın nişanlm gibi olması için ömründen on yılın gitmesini kabul ederrr...
Senin ailen hakli cikamadii icin boyle bence. Benm ailemin karsi cikmasinin en onemli nedeni annemin buldugu olmamasi ve biz dahs muhafazakariz onkar daha rahatlar.. bundan sonrasi da annemin hayal gucuyle birlesen tum olumsuz seyler bi nedenonun ailrsi de braz dengwsiz gibi davrandi uzerine sosu oldu simdi her frsatta annem nisan atmak icin bahane ariyo ve buluyor.. ben cok mutsuz olacakmisim ben cok uzulecekmisim hep bunu soyluo her ne kadar benm iilimi dusunuo olsada icten ice bole olmasini istio.. bak gordun mu dinlemedin anne baba lafi demek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?