Hayattaki adımımızı buraya göre atmadık ki.. Sizi vicdan azabından kurtardım diyorum.. Buraya göre atsaydım ablam ölmüştü..İnsanlar burda sadece sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak kendilerine göre doğru olan şeyi yazıyorlar. Hayattaki adımlarını bu platforma göre atıp sonra yorum yapan insanları suçlamak da ne biliyim biraz cahillik sanki !
Allahım korusun niye ölsün ablanız.Ablam için konu açmıştım daha önce, herkes sıcak evlerinde, rahat koltuklarında boşanmasın o zaman dedi.... Dün ablamın ihtiyaçlarını gidermek için onlara gittim,, alışveriş yaptım.. Akşama doğru dava açtığı kocası geldi terör estirdi, darp, hakaret belki ben orda olmasaydım 4 çocuğunun önünde ablamı öldürecekti.. Siz şimdi parası yoksa bu adamla mı evli kalsın diyorsunuz ki keşke çocuklarına baksaydı ablam yine de bu zulme katlanırdı onlar için... Evet ben sizi bir vicdan azabından kurtardım,Ordaydım ve ablam ölmesin diye çırpındım.. 4 çocuk+benim çocuğumun yaşadığı korkuyu tahmin bile edemezsiniz.. oturduğunuz yerden ahkamlarınızı kesin de bi vicdanınızla konuşun.
Hayattaki adımımızı buraya göre atmadık ki.. Sizi vicdan azabından kurtardım diyorum.. Buraya göre atsaydım ablam ölmüştü..
Ablanın 4 çocuğu var bu yüzden çalışamıyor zaten annende senin çocuğuna bakıyor , evler birleştirilsin Yok e annen onun çocuklarına baksın Yok ee buradaki insanları suçlamanın bir alemide yokAblam için konu açmıştım daha önce, herkes sıcak evlerinde, rahat koltuklarında boşanmasın o zaman dedi.... Dün ablamın ihtiyaçlarını gidermek için onlara gittim,, alışveriş yaptım.. Akşama doğru dava açtığı kocası geldi terör estirdi, darp, hakaret belki ben orda olmasaydım 4 çocuğunun önünde ablamı öldürecekti.. Siz şimdi parası yoksa bu adamla mı evli kalsın diyorsunuz ki keşke çocuklarına baksaydı ablam yine de bu zulme katlanırdı onlar için... Evet ben sizi bir vicdan azabından kurtardım,Ordaydım ve ablam ölmesin diye çırpındım.. 4 çocuk+benim çocuğumun yaşadığı korkuyu tahmin bile edemezsiniz.. oturduğunuz yerden ahkamlarınızı kesin de bi vicdanınızla konuşun.
Yani böyle bir konuyu buraya yazıp iyi ki sizi dinlememişim vicdansızlar tarzında konuşmanız gerçekten inanılacak gibi değil. Allah akıl fikir versin.Hayattaki adımımızı buraya göre atmadık ki.. Sizi vicdan azabından kurtardım diyorum.. Buraya göre atsaydım ablam ölmüştü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?